helt förkrossad!

MIN KAMERA ÄR TRASIG!!!!!!!!!:'((((((((((

och luleå kalaset börjar imorn! vad ska jag göra:(( 
och det finns inge garanti kvar på den:((
och jag har inte råd till en ny:((
och ingen vågar låna sin kamera till mig:(( ( så klantig är jag väll inte?:(( )
 så vad ska jag ta mig till!:/

nepp nu får fixar moa rycka in;) haha näå men det finns ju ändå inge garanti kvar så lika väl jag öppnar hela skiten och pillar lite och försöker fixa det själv. jag menar den kan ju inte gå mer sönder!

OCH sen är jag också less att jag måste jobba luleåkalaset, jag menar jag hade inte alls tänk jobba sen ringer dem mig och säger hur mitt schema ser ut och säger att jag har sagt att jag kan jobba lk! IRRETERANDE! aja börjar imorn klockan 12.
men jag ska ändå gå lk ALLA DAGAR och inget ska stoppa mig inte ens min finne på nosen som lyser rött!:p

förstörda planer

blir ingen middag,blir inte ensam hemma ikv:/

men till helgen då jävlar;)

jag och terese makes futureplaner!;)

ja idag finns inte mkt att säga nått om har mest legat och latat mig och sovit bort halva dagen mina planer jag hade om att fara med freja och bada gick helt i kras! menmen har iaf hunnnit med att ta en tripp till storhedn med anton och shoppat mig en massa godis sen har vi bara legat framför tvn och soffpotatiatt oss och fettat oss med godis:D (nog för det är bara jag som köpte godis men det kämms bättre att säga att "vi" fettade oss, får mig att känna mig mindre fet typ:P haha)
men nog om denna tråkiga fettar dag!

Igår så for jag en sväng förbi terese och fick mitt tennarmband hon har gjort åt mig:) mkt fint, duktiga terese:)
aja sen har vi pratat mkt om vad vi egentligen ska göra i framtiden! jag menar känns som att jag absolut inte vill jobba inom resturang iaf! 
Så iaf så kom vi på några toppen idéer som jag och terese kan ägna oss åt när det är dags för det där med jobb:b
vi hade en så att säga brainstorming.;)
 
Här är några av dem:
  • uppfinna en "inbygd dammsugare i mattor" så dem inte blir dammiga.
  • bli bodybuilders.
  • bli stylister och styla kändisarna med kläder från myrorna och röda korset.
  • skapa ett eget flygbolag som heter "mum" som låter mammorna flyga firstclass och barnen får hänga efter i selar.
  • skapa en tv-serie som family guy ungefär fast med mig och terese i huvudrollen och den ska heta "moa och tessan":D
  • vara inredare i "roomservice"
  • skapa en bilfirma och en körskola däör vi ska vara körskolelärarna.
  • adoptera så många barn så att tv-bolagen blir nyfikna på oss. även fast vi adopterar så många barn så vi måste typ bo i skogen med dem så det blir mer som att flytta dem från ett fattigt ställe till ett annat. men så fort tv-bolagen upptäcker oss så kmr vi bli svainrika;););)
  • samla in pengar till fattiga barn i afrika fast vi behåller det mesta själv så kan vi köpa icas nudlar till dem som dem kan koka över öppen eld och så kom vi på att dem inte ens behöver kryddan eftersom att  deras vatten är så brunt och smutsigt så det finns nog med smaker i det.:)
ja sen kom vi på en massa annat också men orkar inte börja rabla up allt:)

Aja imorn iaf om allt går enligt planerna så kommer jag vara ensam hemma i typ FÖRSTA gången i hela mitt liv!;O så tänkte laga middag med tess, frida och kanske emelie så blir det väll singstar elr nått också:) sen kommer anton och sover med mig eftersom att jag inte kommer våga sova här ensam! aja nu sängen!:)

jag och terese verkligen sprudlar av idéer:D 

<3

snart ut på en promenad

Sitter här hos anton nu och ska snart ut på en promenad intill stan:) skönt att helgen äntligen är slut så jag slipper jobba:)

aja ska byta om nu ska jag kan börja gå, borde passa på medan det fortfarande är bra väder:D
Så ska jag gå förbi statoil också tänkte överraska anton och köpa en liten present åt han:) tänkte leta nån cdskiva som jag kan köpa åt han som han kan ha i bilen så att jag slipper hans dåliga musik;b hihi

ge mig en fotmassage nån?:D

då var man hemme från en till dag på anatolia och jag kan då lungt säga att DET INTE BÖRJADE BRA! typiskt mig så klantade jag till mig hade knappt jobbat 10min när jag skulle bära ut en skinkpasta och självklart så tappade jag greppen om den jäveln och allt far i backen pasta och skinksås överallt! och en trasig tallrik. dåligt moa riktigt dåligt. sen gick det väl bra ända till kvällen då jag var så trött så jag gjorde lite till småmissar : glömde skriva att några skulle ha två av en maträtt, råka blanda ihop maträtterna till två olika bord, inte förstå vad norrmännen säger. annars gick det väll bra men nu är jag hur trött som hellst och måste sova eftersom att jag ska jobba imorn också. det var den helgen då.
aja kommer kännas bättre sen nästa månad när jag har lite pengar:p

Men mina fötter är helt slut KOM och massera dem! NU! fast dem luktar inte så prima nu så jag får väll massera dem själv då!

Borde egentligen duscha nu men är alldeles för trött så blir väll att vakna lite tidigare och ta den imorgonbitti innan jag drar till jobbet...för först alltid en dusch stå högt i kurs för det är glaaaaassiiiiigt! haha ne skojja, men jag ska duscha imorn så att inte gästerna svimmar:) gonatt, och jag ska försöka att inte tappa några tallrikar imorn;)

ja, ungefär såhära trött/less ser jag ut nu fast en aning mer sliten också:b

Fools garden - Lemon tree

I'm sitting here in the boring room
It's just another rainy Sunday afternoon
I'm wasting my time
I got nothing to do
I'm hanging around
I'm waiting for you
But nothing ever happens and I wonder

I'm driving around in my car
I'm driving too fast
I'm driving too far
I'd like to change my point of view
I feel so lonely
I'm waiting for you
But nothing ever happens and I wonder

I wonder how
I wonder why
Yesterday you told me 'bout the blue blue sky
And all that I can see is just a yellow lemon-tree
I'm turning my head up and down
I'm turning turning turning turning turning around
And all that I can see is just another lemon-tree

I'm sitting here
I miss the power
I'd like to go out taking a shower
But there's a heavy cloud inside my head
I feel so tired
Put myself into bed
Well, nothing ever happens and I wonder

Isolation is not good for me
Isolation I don't want to sit on the lemon-tree

I'm steppin' around in the desert of joy
Baby anyhow I'll get another toy
And everything will happen and you wonder

I wonder how
I wonder why
Yesterday you told me 'bout the blue blue sky
And all that I can see is just another lemon-tree
I'm turning my head up and down
I'm turning turning turning turning turning around
And all that I can see is just a yellow lemon-tree
And I wonder, wonder

I wonder how
I wonder why
Yesterday you told me 'bout the blue blue sky
And all that I can see, and all that I can see, and all that I can see
Is just a yellow lemon-tree 

en bra låt:)

en tjitjitjaja

var som sagt och jobbade på anatolia idag. och nu är jag då trött som en apa egentligen så jobbade jag inte så länge bara 8h men det var som inga sitt pauser elr jo en liten när jag satte mig ner för att äta lite:b men annars vare att stå upp och springa fram å tillbaka ( är som van nu när jag har varit sjuk att bara ligga i sängen och fetta mig om dagarna):P haha
 hursomhellst så gick det väll så dära eftersom att många som jobbar dära kan knappt någon svenska alls:S och så är dem inte så jättebra på engelska heller, men jag är sämst på engelska så förstod inte så mkt:p Så det var lite svårt med kommunikation så att säga;b och sen så var det så många turister som jag heller knappt kunde prata med:b

Haha men roligast var nästan när (elr egentligen stackars kille) menmen det var iaf två killar kanske 20-årsåldern som kom in och en såg typ helt konstig ut som att hela huvdet hade blivit tillplattat, nån kanske har tappat ett piano i han huvud!:O Iaf sen när han skulle beställa han bara: "en tjijtitjaja" och självklart sa jag "Va?" han: " en tjitjingtjaja" och då sa jag att han får prata med min chef ist:p han måste ju ha tänkt typ "eeeeh är inte hon servitris? vrf ska jag prata med hennes chef?" HAHA iaf så hörde jag när min chef prata med han och att han igen " en tjitjingsjaja" och självklart så min chef "Va?" och då sa han "en tjitjingsjajjad" och min chef "en kycklingsallad?" och då sa han "ja!" haha han måste fått allvarliga talfel när nån tappa pianot på honom:b ne nu ska jag inte vara dum. men llite kul var det.

Nej nu äre dags att sova ska jobba imorn också börjar klockan 1:)

Men tänkte avsluta inlägget med en bild på mig och anton<3  han är i seskarö nu sååååååååååå långt bort från mig ju:/ nu måste jag ju sova här i mitt rum helt ensam, hemska saker.


mittnyalinne:)

blev som kär tyckte det var gulligt:)


anatolia

mina pengar är nästan slut och det är bajs:/ MEN därför är det bra att jag fick ett samtal idag att jag ska få jobba på anatolia i helgen:D är lite nervös bara jag kmr säkert göra bort mig som vanligt (typiskt mig) Men hoppas att det går bra så jag får jobba där andra gånger också:) för jag behöver PENGAR:p synd bara att jag blev tvungen att ställa in att fara till seskarö med anton och hans familj för att fira hans syster, som jag egentligen skulle ha gjort i helgen.

Menmen önska mig lycka till på fredag;)

schweizerländare:)

å äntligen börjar jag friskna till är bara lite hes fortf! aja igår så orkade jag till och med orka pallra mig för att vara med terese och spela mario kart64 lite med henne;) svin skoj:D haha tur att jag är mer teknisk än terese annars hade det inte blivit nå spelande eftersom att hon inte hitta knappen;) haha aja har iaf märkt att jag är lite av en dålig förlorare:b jag kunde aldrig inse att jag kanske var ganska dålig på spelet utan jag bara gnällde på att det var min gubbe som var dålig inte var de då jag;p haha. MEN så dålig är jog nog inte bara lite ringrostig,det var typ 10års sen man nötte de spelet.;)
HAHAH.

Iaf så idag har jag vart på stan med terese och oscar ett tag.:) Fast sen ringde anton och tvingade mig att komma till statoil och betala hans bensin eftersom att hans kort cpade sig:p Sen så blev det lite shopping också smink och ett linne som var en aning för stort men det var fint och på rea;)HAHA!

Ajusste till det stora grejen på hela dagen........ så var pappas kusin ruthgi, ruthli, rutger eller vad nu hennes namn var och hennes man martin från schweiz och hälsade på här i sverige hos oss:) mkt trevligt första gången jag träffar nån släkting från den schweiziska delen av släkten:D nog för att jag inte pratade så mkt med dem eftersom att dem inte kan svenska jag kan inte tyska och jag suger på engelska:b men det var ändå trevligt:)

jävla pajala!

usch jag är fortf sjuk har vart sjuk sen jag kom hem från pajala och den jävla kylan dära. är förvånad över att det inter snöade där!
aja nu ska jag sluta klaga för är iaf på bättringsvägen och om allt går enligt mina planer så ska jag ut imorgon:)

bild från kalix

jag och terese efter mitt lilla misstag att glömma skorna när vi skulle fara till stranden och det var en massa pissmyror:S
Men det löste sig jag lånade terese skor och bar henne på ryggen fast det var typ 1km så min rygg värkte lite efter;b jag är sån klant:)


Aja efter trippen till fridas stuga kan jag då säga en sak. JAG KOMMER ALDRIG BLI EN LANTTJEJ! usch insekter, insekter och mera av massor med insekter! hatar insekter:S:p

poliser i pajala har lite å göra:p

Kom hem från kalix i torsdags men har inte hunnit skriva nått för skulle bara hem för att egentligen gå till tandläkaren och sen packa och fara vidare till pajala, men de blev alderig nån tandläkare:b

 menmen iaf skulle hälsa på mormor&morfar och också gå pajalamarknad:)
 Anton kom också sen till pajala på frdagkväll sen blev det att fara med jessicaR och hennes kompisar till byakrogen;)

MEN VA FAN 180kr INTRÄDE asså vi var ju i pajala! usch man borde ha fått pengar för att gå in dära!;P haha
men iaf var det sjukt kul dära fast jag måste då säga att poliser är typ ute fter mig först på boden alive och nu i PAJALA. Det började med att jessica skulle kasta sin tomma flaska över stängslet men hon missade så jag plockade upp den och kastade. Jag vet väldigt osmart tänkte inte på det dära med nedskräpning typ:P Så iaf det belv än väldans liv över den flaskan och det typ flockades en massa poliser och vakter. helt sjukt dem måste ha haft lite å göra:P
Men dem ville typ ge mig böter för skadegörelse men då frågade jag bara efter en sop så sopade vi upp det. Det fula var att det var nåra poliser som pratade med vakten som typ hade sett de hela och det här var typ hans beskrivning på händelsen " Ja, flickan i svart förökte kasta över flaskan men misslyckades och då tog flickan i grått upp flaskan och kastade över den så att den gick sönder." haha och skadegörelse det ända jag tog sönder var våran egen flaska:p menmen. det var kul ändå dära:) 

Och nu är jag hemma i luleå kom hem lördag kväll:) Fast har typ inte ett skit att göra eftersom att typ alla jobbar utom lilla stackars arbetslösa jag:p

RSS 2.0