Valborg

ikv är det party och alkohol i mängder för man får vara bakis första maj!;)


och vi ses inte i dimman för jag dissar cleo och million stylez och har en helvild hemmafest hos anton;) haha!!:P ne men det ska inte bli kaos iaf. anton har gett mig rätt att kasta ut folk!;) haha så bäst att ingen muckar med mig!!!!;););); hahahahah!:)


ne men det här spåra lite . inlägget alltså.

men jag är bara så less så ska bli skönt att släppa alla tankar ikv;)


Hoppas alla har en toppen kväll ikv;) och blir sängliggandes imorn förutom då ni far och hämtar en pizza förstås! för det är bakismat!!!;D


I left my head and my heart on the dancefloorStop callin', stop callin'. I don't wanna think anymore! I left my head and my heart on the dance-floor


Can you feel all the love, like it was made for you.

bleeeeee. sitter i pyjamas:P

ska börja fixa mig så jag kan fara till praktiken. börjar två:b 
hoppas att jag får llite mer att göra idag:)

men usch denna mensverk håller på att ta kål på mig. och inte funkar ibumetin inte ens 2:'S

men jag har inte tid att sitta här nu. och inte heller nått vettigt att skriva.

så trött man kan vara.

Är inte nådigt trött just nu. och ändå ska jag väntaa på att anton ska komma hit. innan jag får min sömn!


i måndags så hade jag skola och som vanligt så har vi jättehål efter första lektionen. så jag och jessica gick på stan för att kolla studentklänningar. jag hitta ingen eller jag la undan en till idag men for aldrig och köpte den. Men jessica hitta en som hon var jättefin i:D Jag hitta också hur snygga skor som hells som jag också la undan. så jag och pappa for och kolla på dem idag för pappa skulle köpa dem åt mig.. men han vägrade .. han kalla dem vulgo:S men det är ju min student, mina fötter .. jag borde väll ändå bestämma själv vad jag vill ha för skor på mina fötter!!! spelar ingen roll om han tkr dem inte passar.. han tkr jag ska köpa vita. men jag vill inte ha vita. dem blir ändå svarta efter några timmar. jag vill ha svarta . det passar ju till ALLT! menmen.. sen var pappa tvungen att fara tillbaka till jobbet så vi hann aldrig kolla på studentklänningen.


aja efter jag och jessica hade gått på stan så blev det tillbaka till skolan. sen blev det pizza , sen tillbaks till skolan igen och sen praktik. och så kom jag hem vid 11 och då var det nästan bara direkt ner i sängen;P


Idag så ja for jag ju till stan med pappa som jag nyss skrev. sen till praktiken. första dagen i köket.;P
men fick inte göra så mkt dem hade inte så mkt för mig att göra. :/ menmen det kommer väll. :)

men nu så ska jag gå och låsa upp dörren , anton kmr ju snart:)


So come on over, just be patient and don't worry

Det är meningen att hela den här dagen ska bestå av städning och plugg. men känner inte för det , har bara ingen ork helt enkelt.


Choklad hade suttit fint just nu!But touch my tears with your lips, touch my world with your fingertips and we can have forever and we can love forever, forever is our today
jepp det var det här jag gjorde för en vecka sedan;b
-I have to find the will to carry on

Detta har verkligen varit en fullt upp vecka för mig.... 

elr egentligen har jag inte gjort så mkt.

men har varit 4dagar på praktiken ist för tre . så har inte haft mkt tid till annat..

i måndags for jag direkt från skolan till praktiken , slutade 10 så efter at ha gått skola och jobbat från 8-22 så ville man bara sova när man kom hem till anton..

sen for jag ganska tidigt på tisdagen hem , hann bara hämta ut ett paket, äta lunch, duscha, fixa mig och sen tillbaka till praktiken. sen hem ,  vänta på att anton skulle komma till mig, kvällfika och sova. sen blev halva onsdagen att sova efter som att jag skulle vara på praktiken till stängning så ville vara pigg. sen till anton äta middag sen praktik. 
sluta vid halv 3 gick hem till nina som hade låst ut mig(fick väcka henne genom att kasta grus och snöbollar på hennes fönster) sen när jag äntligen kom in , sova. 

for hem vid lunch när pappa hämta mig. han bjöd på max . sen duscha jag , fixa mig och sen praktik . sen hem till nina och läsa igenom häftet till nationella som jag hade i fredags och sen sova.

fredag bestod av nationellt prov satt till 11 och skrev 8 jävla a4, fattar inte att det blev så mkt men när jag väl kom igång att skriva så ja ..

sen lunch med nina och terese, stan ett tag . sen myskväll med anton. vi såg "flickan från ovan" riktigt bra film!!!!
sen sova

och idag så har jag varit med anton . sen efter middagen så for jag och var med terese och nina:) och nu har jag nyss kommit hem:)så har inte varit en spec händelserik vecka . och nästa vecka kommer i princip bli likadan.juste sålde ju på loppis också. gick inte så värst bra fick bara 150kr men jag behöver ju alla pengar jag kan få. så nu har jag 154 -11kr att leva på tills nästa studiebidrag.

dem dära 11kr var för att jag köpte en festis:P det var ju en ny smak så kände mig tvungen att testa:) (bra att dem har tagit bort dem dära festis free)

Festis Pineapple Passion

I'll top the bill! I'll overkill!

Har nyss varit och lämnat saker på loppis, YES!!! jag ska sälja på loppis;P men det är sånt man får göra när man hittar så jävla snygga kläder på stan och har 4kr på kontot... kanske skaffa kreditkort och bygga upp en massa med skulder?;)


ajaj nu ska jag ha en myskväll med anton . :)

Justre gjorde nationella i svenska idag .. blev jävlart 8 a4 sidor. och det skulle bara vara ett litet jävla debatt inlägg och känns som det inte gick bra iaf allt var bara en ända röra... men men bara det inte är ig så blir jag väll nöjd:)nu ska jag krama anton<3

On with the show!


full bild från i lördags, jag och gren:)

more to come (kommer mer bilden nån annan dag)


Nu ska jag bege mig till anton. börjar praktiken först klockan 10, ska vara i baren:)
Kom och sup? det är ju lill-lördag trots allt;)

I'll face it with a grin! I'm never giving in!

jag fick hem mina 15cm klackar idag:) 


men nu måste jag verkligen SNABBA mig att fixa mig innan praktiken ... BRÅTTOM!!!!!

The Show must go on! Yeah! The Show must go on!

är trött och sliten. äntligen kom anton hem. som jag har väntat har ju varit hungrig sen praktiken . men känns ju pinsamt att börja göra mat här om inte anton är här:P

så ska äta sen ska jag snabbt ta en dusch och sen SOVA!!!:)


förresten tar nog duschen imorn:) hann ångra mig;Pjuste har inte haft mkt till tid idag .. först skola 8.15-15.00 (dock så bestod ju 5h av dagen till håltimmar. så han ju fara till storhdn med jessica och amanda:) ) sen började jag praktiken halv 4 och gick till 22.00:b så är ganska trött nu, är ju som mest van att slöa;)


gonatt:)

I can fly, my friends!

hej jag heter moa klockan är över sex och jag har ont i huvudet . 
skoj kväll igår:)

Fairy tales of yesterday, will grow but never dienej jag vet , jag var inte den sötaste ungen:P

My soul is painted like the wings of butterflies

Jordensundergång är nära eller iaf människornas. jorden kommer ju  finnas kvar men inte vi. 

för ni som har sett 2012. ni vet ju den där vulkanen som får ett jätteutbrott i filmen. den finns på riktigt och är i riskzon . kommer inte riktigt ihåg nu men tror det var typ 80% av jordens befolkning som kommr dö av dens gaser om den får ett utbrott. 

och inte bara det. maya indianerna har förutspått att det kommer börja med en mängd mindre naturkatastrofer ca 2010 innan jorden går under 2012 . och har ni tänt på att hitills stämmer det?

jordbävning(Haiti) 
tzunami(Chile)
vulkanutbrott(Island) 

och allt det har hänt under en kort tid.
ja , jag börjar då iaf få panik . 

börjar tro att världen går under 2012. men har ju alltid förut trott 2014(ooooh 2år mer) menmen, hursomellst så är jag nästan säker på att den kommer gå under nån gång mellan 2012-2020. hoppas att jag har fel.:S jag kommer att skita ner mig.

The Show must go on! The Show must go on! Yeah! Ooh! Inside my heart is breaking! My make-up may be flaking! But my smile, still, stays on! Yeah! oh oh oh

kvällfika med anton:)
Mina älskade krisprolls( kan äta 10000000st för att dem är så goda) och världens godaste juice också <3


Älska kvällsfika<3

Outside the dawn is breaking, But inside in the dark I'm aching to be free!

Mamma gjorde något riktigt modigt idag något som jag aldrig hade vågat ,
operation: borsta Mira

det blev en hård kamp mkt skrik både av mira och mamma . en del bitmärken och sånt. Men resultatet blev en betydligt mindre katt.

före: hårboll


Efter:
en massa hår!!!!

Man kan nästan tro att hon inte hade något hår efter. men nej...

hon är fortf en hårboll


I'll soon be turning round the corner now.

God morgon!:)


ellr njae ,, jag är fortf sjuk men är absolut på bättringsvägen:) så forhoppningsvis kommre jag kunna gå på praktiken imorn. 

borde jag ringa idag igen och säga att jag är sjuk idag också??, eller tror ni dem kanske förstår att jag fortf är sjuk när jag inte dyker upp.   ne men det känns snällare att ringa. och då kan jag ju också säga att jag tror jag är nog frisk imorn.:)

menmen ska väll gå och göra mig nån frukost har varit vaken sen typ 10-11 men har inte ätit nått annat än chokladbollar som jag och anton gjorde igårkväll:P jag behöver riktig mat!;)


I guess I'm learning, I must be warmer now..

Inte så värst händelserik dag . får ju knappt lämna mitt rum. antingen när jag går ut så skriker pappa att jag inte får gå ut innan han har farit eller så springer han upp på övervåningen:P

han ska göra nå jobbgrejs i umeå i veckan så han får inte bli sjuk , så han är lite rädd för mig:b


så dan har bestått av mkt vila och dator.


men har fått mina saker från nelly. men ska lämna tillbaka väskan. ful!

linnet vet jag inte riktigt än det är ju sjukt gulligt  men det passade inte till nått annat än till kjolar:b
och så är det ju så att jag vill beställa ett par skit snygga skor nu också:P 15cm klack;) då blir jag alltså nästan lika lång som anton:P eller njaae är ju fortf 5cm kortare än den lyktstolpen;p  

Linnet - mer rosa i verkligheten
Skorna jag vill ha . 

egentligen tkr jag bättre om dem i beige men märkte att dem hade tagit slut i min storlek . men svart är också snyggt;P

On and on! Does anybody know what we are living for?

kollade FridaOs blogg och såg att hon hade lagt in en bild från exakt 1år sedan på sig. tyckte att det var lite kul så skulle kolla vad jag gjorde för ett år sedan och märkte då det här:


för ett år sen var jag sjuk!!! också precis samma som den här gången med halsont och hes och allt:S och det varade i en 1 och en halv vecka:S fan tänk om det här också hållr i sig så länge:( vill inte:(

Another heartache - another failed romance.

stunden "ALLA" har väntat på!:P  ........

...bilder från kalix;)

haha kolla min min;b hahahha!!

Whatever happens, I'll leave it all to chance.

Gonatt!:)


kände mig tvungen att göra ett till inlägg bara för den här bilden;)Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on!

Det är så här jag och nina tänker om varandra. (true story..)
nä vet ni vad nu ska jag gå och sova , känner mig inte kry. ska bara äta nått ringa älsklingen och sova eller ja jag ska ju tvätta bort smink och borsta tänderna och saker också:)

är osäker om jag kommer gå på praktiken imorn ska iaf vakna och se hur jag mår. och lägg märke till att jag ska SE hur jag mår inte KÄNNA hur jag mår för känner man så stannar man hemma så är det;p man ska aldrig känna efter.


och jusste hoppas inte folk nu får för sig saker av mina rubriker för som ni kanske har märkt så har alla rubriker från empty spaces och frammåt kommit från queen - show must go on  vilken är en jävligt bra låt:)

The Show must go on! The Show must go on!

börjar ångra lite nu att jag var till skolan idag med tanke på hur jag mår nu, min hosta, min röst. men skoj var det att träffa jessica idag:) longtime no seeing nu när hon har praktik i pajala:b


eftersom att måndagar på skolan mestadels består av håltimmar så har jag och jessica hunnit gå på stan idag:) men vi kom dit en halvtimme innan dem öppna, så vi skulle gå på max och äta innan , men dem öppna ju inte heller försen 10!!!:O så det blev att sitta inne på kultan och vänta:b Sen så blev det maxmat(a) och sen så köpte jag inget på stan eftersom att jag är fattig har typ 60 nånting kvar för denna månad att leva på. men jessica köpte jeans iaf , som hon skyller att det är mitt fel att hon köpte;O hehe.

sen har jag varit med nina resten av dagen och busat runt med henne;);)


[VARNING!! följande bilder kan innehålla väldigt omoget och opassande matrial]

Skyll inte på mig det är nina som tar fram den här sidan av mig

Does anybody wants to take it anymore?


Du säger att jag är falsk . det är inte sant . 

Du säger att det inte är någon idé att vara vänner om vi ändå aldrig hör av oss. 
men du då när hör du nånsin av dig. och vi pratade ju ändå med varann för 1-2veckor sen. och nu hör jag inte av mig? du har ju varit borta. du kunde ha hört av dig när du kom hem? och ändå ska det att jag inte hört av mig på 2v göra att du vill bryta kontakten då kan man ju undra hur mkt man har betytt som vän för dig? 
jag förstår inte riktigt .

det är tråkigt att det blir så här.har så mkt tankar som håller på att ta kål på mig och inte bara om det här utan mkt annat också .. ååå jag blir galen, inte har man fått nå plugg gjort idag heller, frågan är den.
idag kommer jag göra ett "livsavgörande" beslut om hur det ska bli. och jag vet inte än hur jag ska göra vad jag ska välja. (nu fattar nog ingen, eller rättare sagt. ingen fattar vad jag pratar om nu, det är privat så ingen idé att fråga heller)

Känner mig glad!:) det första var ett missförstånd och det andra så var det ingenting. vi lämnar det så så är vi alla glada:)


I have to listen to my heart, but what does my heart say?
aja över till att tänka på roligare saker . En härlig bild från helgen . gör en alltid på bättre humör;) så jag bjuder på...

jag och gren som kör en MJ;)


Hold the line!

hemkommen från kalix. och jag är typ sjuk nu toppen! har ingen jävla röst kvar:(

menmen. ska till anton snart på ett tag med terese vi ska vara ensam hemma hos han och.. plugga/tv;)


aja tillbaka till kalix då.

skoj var det:) började med min och terese efterlängtade tacos;) sen kom mathias, "kenny starfighter" och "tuppen"
fråga mig inte om deras smeknamn:S men det var gren som döpte conny som han egentligen heter till kenny starfighter:P men dem var alla trevliga förutom att dem kalla mig för ett psykfall seriösa eller oseriösa vet jag inte riktigt för när jag börjar först att skämta om en sak så kan jag gå för långt och då kan jag verka lite som galen oich sen när dem säger det så beter jag mig som ett riktigt psyk på skämt men tänk om dem tror att jag är seriös?? och ja, men jag är ju inget psykfall!!!:P  vi hade en toppen kväll spela spel och sånt:) 

men oj , nu hinner jag inte skriva mer!! bussen!!!!  mebn iaf så var det skoj ,, kommer väll bilder:) och ja idag så har vi varit i finland och på ikea!!:) hejdå!Behind the curtain, in the pantomime.

Blir så att jag far till kalix. har varit ett väldans velande men nu ska jag ändå följa men har tappat orken typ:P men får se hoppas det blir kul där iaf. men vi borde egentligenha varit där nu! skulle ju fara typ 2-halv3 men dem där segpropparna har inte hört av sig ännu.

justja! har hunnit beställa lite från nelly idag också (betala i juni) ;) men blev bara ett linne och en väska både i rosa.. hmm undra hur det slutar, jag brukar inte ha rosa kläder på mig. men linnet var gulligt, nog för att på bilden såg det beiget ut, men det stod att det skulle vara ljusrosa så ser ju hur det ser ut när det kommer . aja hinnre inte lägga upp nån bild nu, så det får bli nån annan gång;)

kom på en till sak!
slingade håret idag också! men det blev väll mindre lyckat. inte så mkt skillnad heller, mer orange i håret bara:'b
Jag förstår inte? Är det oss du menar? Har vi gjort nått? Har det hänt nått? Jag förstår bara inte?
Talk to me, we can work it out.

Another hero, another mindless crime

hmm hur gör jag?? 
ska jag följa till kalix imorn eller ej låter ju som lockande. men  här hemma har jag ju en massa med plugg som jag måste göra, när ska jag hinna med allt det!!???

hmmhmmhmmm. jag vet inte . plugga låter ju inte riktigt lika lockande. men jag måste ju!

dilemma!


nä nu ska jag göra något vettigt ... MAT!:)

Does anybody know what we are looking for?

skulle dricka te med honing(ja jag vet det heter honung men jag tkr det blir gulligare så) och så hade vi ingen honing!  jepp , det går inte så bra att dricka te med honing utan honing och inte hade vi sockerbitar heller och jag som vill ha mitt te riktigt sötsliskigt. så fick ta strösocker ist. 

men nu är jag riktigt trött måste nog gå och sova har ju till och med sett och hört ett spöke i hallen nyss. jag går från köket efter jag har ätit min kvällsfika och druckit mitt te och hallen är alldelles brevid men jag hade suttit på pappas plats så då ser man inte in i hallen, och när jag gick ut från köket så är jag nästan helt säker på att jag såg Misty(min förra hund) stå där i hallen. det var bara i nån sekund. vet inte riktigt om det var av trötthet eller feberyrsel eller vad det var, men jag var så säker på det jag såg.

Jag drömmer ofta om Misty varför vet jag inte riktigt men i drömmarna känns hon så verklig när man rör henne så att det nästan är läskigt när man vaknar. Jag saknar henne.

Men nu måste jag sova känner att jag behöver det . vill inte vara sjuk, hoppas att jag vaknar pigg och glad imorn!:) 
men jag har väll inte den turen spec inte nu när jag råka ta sönder en spegel i helgen. 7års olycka, jippi!!

Go'nattmitt desperata försök till att le trots att jag är otroligt sliten och illamående, men leendet ser bara framtvingat ut som det faktiskt är också. och ja, jag är sliten till tusen. hade mkt väl behövt en dusch nu men ska sova. duschen får vänta tills imorn;b

On and on!

justja någonm som la märke till klänningen jag hade på mig i söndags:) har gjort om den!:)

så här såg den ut från början:


Och jag kapade lite i ryggen:)


den är inte helt färdig omgjord än lite mer smådetaljer och shit får se om jag orkar göra klart nån dag:)
men sen var det ju meningen att jag skulle ha den finnurliga uppfinningen "fashion tape" till. och kan bara säga så här...

... HATAR FASHION TAPE!!!!
tog hundra år längre att fixa sig för att lyckas pillra upp tapen och sen att få den på plats och sen ville ju den jäveln inte sitta, så fort jag vred mig, böjde mig eller dylikt så lossna den jävla tejpen. så var tvungen att ta ett skärp för att klänningen skulle hålla sig någolunda på plats!

I guess we know the score...

usch känner mig inte kry och halsen känns som knivar och huvudet dunkar..
fan vill INTE bli sjuk!!:( 

har inte gjort ett piss idag har inte haft nån ork. eller första delen av dagen spenderades med att sova och sitta framför tvn hos anton. sen kom pappa och hämta mig så for vi förbi storhdn och så köpte jag slingfärg och ist för att köpa den jag köpte förra gången som faktiskt var superbra så köpte jag en som jag har hört inte alls är så bra! så varför köpte jag den???? jo för att jag hade typ 250kr kvar att leva för den här månaden och man fick en mascara från maybelline på köpet om man köpte det andra sämre märket på slingfärgen. och min mascara är slut och jag har ont om pengar så ja då fick det bli den sämre färgen. så får jag väll hoppas på det bästa annars får jag väll leva med typ gulorangeaslingor eller vad det nu blir:P

sen när jag kom hem från storhdn så börja jag frysa nå så förjävligt så har legat i min säng med dunjacka och täcke och vilat. och nu är jag inte alls trött så får se om jag kmr lyckas med att somna:/ blev sugen på nått sött undra om jag ska göra chokladbollar, men tror att vi har slut havregryn:(

aja nu ska jag iaf dricka lite te med honing;)Abandoned places

Är hos nina vi skulle ha filmkväll men tjaaaa hon somna väll efter halva filmen och är ouppväcklig, så klockan är 12 och jag är inte alls trött så passar på att skriva lite blogg men orka egentligen inte skriva så tänkte stoppa in bilder från helgen men kom på att jag är hos nina och har bilderna hemma men sen kom jag på att jag kan ju sno lite från fejjan(facebook):)


lördag:

lördagens outfit:)

jag och frida:)
hos mathias:)blev inga bilder från krogen i boden , konstigt?? jag har ju för mig att jag tog några kort där:P

Söndag:

Jag och nina:)


jag, nina och igor:)


filip, anton, sebbe och linnéa


igor och adam (fjortispojkar;p)
söta nina:)
Jag och linnéa:)


så det var dem bilderna, vi får väll se om det dyker upp nå mera bilder från helgen i veckan;P

What are we living for?

Supergrym låt! ta er tid att lyssna nu!:)
Jimi Hendrix - Crosstown Trafficjag är rastlös men ikv blir det filmtajm hos nina;) funfunfun:D ska nöta den här låten tills dess och black eyed peas - imma be också;)


hmm jag måste till banken! mitt idkort har gått ut. skönt att få byta ut det bilden är typ från 7an:P men det blir inte idag:P

Empty spaces

min mamma har fyllt år idag så har tjockat  en  massa godis,tårta,snacks och sjuligt god mat;)

sen har jag varrit och solat med erese och frida:) jagblev ROSA , känner mig bränd från topp till tå;p
och nu är jag hos terese och vi har ätit kladdkaka och nu ska vi sova ska bara ringa anton  först<3

dags att börja tagga till ikv igen?

ifredags så var jag i antons stuga med hans familj hade jättetrevligt spela spel och såg på luftslottet som sprängdes:) sen på lördagen for vi en snabbis till haparanda och fika i ikea och gick på skopunkten. sen blev det att bege sig hemmåt igen:) för att börja tagga för fest i boden. 

och vad ska jag säga om boden då.
det var jättetrevligt förfesten hos mathias men krogen var kanske inte det bästa. verkade som att alla i boden kände alla och alla snacka skit om alla typ:P 

och sen var det ju den dära killen hmm vad ska man säga om honom.. typ desperat och omogen?? ni vet när man inte får det man vill och då blir hur grinig som helst och börjar skicka hot sms! och så störda jag mig på att han sa att jag och terese verkade vara i riktiga skitförhållanden?? ursäkta?? vad f*n vet han om det!!????


ajaj ikv blire krogfesten på cleo iaf;) kan ju inte säga att jag har varit så taggad men börjar känna att det vänder nu:) hoppas det blir skoj iaf men nu har jag lite bråttom så ska sy om min klänning klart sen dusch å fix å sånt:)

aprilapril

haha. eller kanske inte haha endå. har dåligt samvete över mitt och ninas lite väl aprilskämt ja vad ska man säga, kanske inget man borde skämta om. men men det som lät så kul från början när vi planera det. men det blev inte lika kul sen.:b


men det här däremot är roligt:D Ni som undrar vad fan det där är...

... så är det våran fetaste katt som försöker gömma sig bakom en typ pelare:P men det går väl inte så bra!
jävla boll!;P

1april

Sitter hos nina nu:) sov här igår efter praktiken, behövde inte gå ända till 3igår. dem sa att det var för att det var lungt men jag tror att det dem egetligen mena var att jag bara var ivägen så dem klara det bättre utan mig:b nämen usch så hemskt det var igår. första dagen i baren jag visste ju knappt vart nånting var eller nått kändes ja.. mest som jag bara stod ivägen . kände mig nästan lite som M. jag vara bara så seg och typ ööööööööööö! jag vet inte hur jag ska beskriva men jag kände mig som en sengångare:P så hoppas att det går bättre idag, annars kanske jag få sluta tidigare idag också.får se vad som händer idag:) ska iaf på stan får se om jag har råd med linnet måste kolla hur mkt pengar jag har kvar och hur mkt som kommer gå i helgen å sånt. så ska jag och nina till röda korset så ska jag kolla om jag hittar nån second hand jeansskjorta. menmen vi ser ju:)


RSS 2.0