.

söndagar är verkligen sega! 

har inte gjort mkt idag bara suttit framför tvn och sen ätit hemma gjord pizza till middag och det var ju mumsigt iaf;)
sen mer tv, project runway! gaaah nästa vecka är det final.. får bara inte missa;)


Å fy så läskigt. skulle ringa anton idag, jag var helt säker på att jag slog hans nummer och så svarar terese! jag var ju helt beredd på att höra antons röst så jag fick en hjärtattack!:P jag hade råkat slå terese nummer:P knasigt:P

menmen nu ska jag iaf snart bege mig till anton så ska han få slinga mitt hår;) vi får se hur det slutar!:P haha

I got a pocketful of dreams

sportlov så jävla skönt;D

flamberingen i torsdags gick kanon elr iaf själva flamberingen:P tror att jag var så nervös inför flamberingen så det var det ända jag tänkte på så blev lite småfel med de andra sakerna;O menmen det gick ju iaf:)

Sen blev det att fara med klassen till linnéa:) ta en öl och och och spela världens roligaste spel!! tror det hette "just dance" eller nå sånt:P till nintendo wii:) sjukligt skoj  haha men såg väldigt flumm ut :P JAG VILL HA DET SPELET!!:p det var ju värsta träningspasset också så om man hade haft det hade man ju blivit vältränad;) hihi.
Sen blev det vidare till allstars:) sjukt taggad och glad och det blev riktigt roligt där måste jag säga:) for väll hem där vid 2 eller nå sånt till anton och sov:) 

men blev inte så mkt till sömn tror jag sov typ 5h :P vaknade tidigt skulle på stan tidigt å sånt så att jag skulle hinna baka när jag kom hem (skulle ju göra tårtor till frida och nina i present:) ) men jag var som en jävla zombie satt typ still på toan hur länge som hellst och bara stirrade i väggen:P jag behöver mkt sömn!
så blev lite senare innan jag for till stan :P typ 12-1 nå sånt:) sen kom emelie också in:) så bjöd hon mig på mat på dagoberts:) mums!:D. så gick vi på stan ett bra tag och jag som bara skulle en snabbis, sen vid 3 skulle jag hem men kände mig tvungen att fara förbi nina för vi hade försökt få tag på henne hela dagen utan att lyckas. trodde ju att nått hade hänt:O men det visade sig när jag kom dit att hon låg och sov:P haha! så då vart jag där ett tag också till anton kom och hämtade mig. så for vi och handlade en massa nödvändigt till kvällen drinkmixers å sånt. så innan vi var hemma hos mig var klockan ja vääldigt mkt och jag som skulle vara hos frida klockan 7 och hade inte ens börjat med tårtorna som skulle vara i ugnen 40min och sen hinna kallna innan man kunde börja dekorera dem! usch så stressad sen skulle man ju hinna fixa sig däremellan. helt omöjligt! så kom nästan 1h försent fast dem hade inte hunnit börja äta en och vi var inte senast heller:) phew. och fast vi kom så mkt försent så var inte jag klar så kände mig riktigt risig när vi kom dit och jag med min boll på huvudet:P haha.

men det var riktigt trevligt hos frida:) men tyvärr så slutade kvällen lite tidigt:P med tanke på att hon vi firade däckade innan 11:P så då drog en massa folk och sen så städade vi det mesta. och sen forts festa med singstar och bastu medan frida låg och sov:P

Idag ska jag tbx till frida men nej det blir ingen tredagars för min del:P vi ska se melodifestivalen spela spel och sjunga singstar;) kanske blir nån film sen också men får se:) ska bli skoj iaf:D

blev inte mkt bilder från igår:P

:)



Nina och Emelie<3 



Emma och Jocke är så söta tsm:)



Ninas tårta:) hade gärna visat bild på fridas princesstårta också om inte något smarthuvud hade stoppat nån flaska elr nå på kartongen som tårtan var i. så tårtan somjag hållt på att dekorera med perfektion och min fina ros allt var platt,, tårtan var helt ojämn och min ros jag hade gjort var helt platt och intryckt i tårtan och ljusen var också intryckta i tårtan;(



Linnéa var väldigt sugen på att sätta skeden i chokladtårtan;)



Linnéa, Frida och Hugo<3



frida har gjort läppförstoring vad tycks?;) haha:P



nu ska jag gå och tömma disken och sen fara till storhedn och shoppa GODIS!:)

Flambering

usch har flambering ikv:S hur ska detta sluta?

äsch jag hoppas att det kommer gå bra och att alla kommer få ha håret i behåll. är nästan mer nervös över att måsta öppna vinflaskor:P 


och vet ni vad?? idag ska jag tjocka också!:D 
vi ska beställa pizza och äta innan serveringen! vi tänkte dela på familjepizzor. men jag börjar fundera på att köpa en egen pizza, det kommer bli lite dyrare, men då får jag ju min älskade tonfiskpizza;p tonfisk<3 men får se hur jag gör. nu ska jag iaf försöka plugga lite:)



Klar!

Nu har Jessica och Polly dragit.. skönt...  ne skojja bara eller inte om att dem har farit för det har dem men om det där andra skämtade jag bara lite om:) kul eller hur?:)


nu är jag lika rastlös som jag har varit resten av dagen. tror att jag ska kolla om man kan se reprisen av project runway på tv3play. missa ju det i söndags:'/


imorn iaf så ska vi vara i köket hela dagen. tror att jag var på dessert;D mums så mkt som jag kommer tjuväta;) ne skojja jag är ju ingen gris.. eller?

sen så ska jag springa en massvis med ärenden på stan:) eller ja om jag orkar:P men hade behövt det. men hade också behövt vara hemma och plugga. men ska väll försöka hinna med båda:p

aja nu ska jag ringa min Anton<3


så söööööt han är:'D


handla

ska vara till storhedn närsomhellst och handla med Jessica:) Fick nyss också reda på att hon ska ta med POLLY:D hon är så söt Polly^^ kommer bli ett riktigt hundliv här känner jag på mig;)

Så ska jag och jessica baka kladdkaka!!

alice i underlandet

har nyss bokat 2biljetter till biopremiären till alice i underlandet:) eller det är andra visningen menmen:P

tänkte ju nyttja presentkortet jag fick av linnéa;)

nån som vill följa??;) 




hej, jag är vaken:)

skönt med ingen skola idag. då kan man ju sova heeeela dagen;) 
men men nu är jag vaken iaf:)


får se vad som händer idag :) skulle kanske på storhedn med terese :)
och så ska jag och jesca baka kladdkaka till projektarbetet. som vi ska sälja i gesällen. så alla som går på kungs får ju gärna köpa lite kladdisar av oss imorn;)


nu äta sen duschen!:)


Sigge-maraton.

ingen hemlighet att min Sigurd är söt men visste ni att han var så här jävla söt!!!:'D



;)




(ursäkta mitt stökiga rum i bakgrunden) ska städas kanske idag ;P

snabba på!

måste snabba mig med pluggandet. för anton kommer ju hit och sover och då vill jag ju inte plugga!

men jag säger då good luck till mig. har inte ens börjat med et där jäklarns svenska arbetet:/ och så slutprov i barteknik jippi! IG till mig!

ÄÄÄ nu ska jag inte sitta här nu måste jag PLUGGA OCH FORT!!!!!!!!

pluggsöndag

usch känns som allt jag gjort idag varit att plugga:/ eller for in en snabbis till stan köpte en eyeliner och sen willys och köpte godis och tbx till anton för att forts plugga. har sjukt mkt att plugga och ändå har jag bara hunnit att plugga på slutprovet i barteknik och har ändå mkt kvar att plugga på det .. suck.. 

men nu ska jag till jesca och för att hålla på lite med projektarbetet:)


alkis på stan idag

till mig, frida och ida.

minns inte precis orden menmen
- "om man är på bibloteket och går under en stege och det står en tjej uppe på stegen..
man kan ju tänka sig vad man ser då."

kom inte riktigt ihåg det där sista han sa, han kan också ha sagt ni kan ju tänka er vad man ser då eller nå liknande.

frida du får gärna rätta mig om jag kom ihåg fel vad han sa!


äntligen helg:)

Nu är det fredag:D blir visserligen en lugn fredag för min del, orkar inte fara ut när jag ska och jobba imorn:)

Idag har jag gått på stan hela dagen:) först med frida och ida:) och frida shoppade som ett jävla djur! och avis är man också såå snygga skor och väskan och ja allt hon köpte, var så att man ville ta hennes påsar och springa;);) mohahaha!!

ne men sen så gick jag och frida och tod en fika på roasters så kom linnéa också och fikade. vi tog kladdkaka med blåbär och grädde och varmchoklad med grädde och marshmallows;'D så gott och flott;) hihi! (och ja jessica jag vet att du nu när du läser det här tänker att jag är en gris, men jag har ju bestämt mig att den här veckan ska bli en tjockis vecka;D haha!!)
Sen kom terese också och gjorde sällskap och så kom emelie och robert också :) och hon har klippt håret och det vart sjukt fint:)

sen efter det så for alla hem förutom jag och terese som forts gå på stan:P så gick vi på monki hade redan varit där en sväng utan att hitta nått. men nu skulle jag bara in och kolla på nå kavajer men hitta en MASSA annat också. slutade med att jag ville köpa en kavaj, ett linne, ett par leggins och en tröja. men hade inte råd med allt så det blev tröjan och legginsen, fast egentligen hade jag inte råd med dem heller. hade bara 500kr på presentkort och dem blev 650 tillsammans och jag har ju slut på pengar men då kom anton in så fick låna 150 av honom:) fast han ska få tillbaka dem imorn efter att jag har jobbat:) ( bra att man får pengarna dirr;) )

aja nu ska jag väll avsluta med några bilder sen ska jag mysa med anton resten av kvällen:)


frida och linnéa på roasters<3

MUMS!



nya kläderna:) syns kanske inte på bilden att det är skinnlappar på legginsen:)


slitna jag idag

haha!! råkade gäspa på en bild:p inte så gullig bild inte

forts på förra inlägget..

kommer kanske inte hinna skriva klart nu heller elr får se. för ska snart fara till skolan och jag har inge kläder på mig elr jo mjukiskläder men det ska jag inte ha på mig idag på skolan..:P åsså måste jag fixa mitt blee hår också:b


men iaf vart var jag..

Måndag & Tisdag:
blev ingen svenska för min del så kom till skolan först till bartekniken:P hade praktiska provet ochdet gick bra:D fick bara lite skäll på att jag dubbelhällde och sen lite klagomål på irish coffee men dem klagomålen var bara onödiga enligt mig:P nämen hon klaga på att jag tog för liten tesked farinsocker för att det var en väldigt liten tesked som fanns i baren men jag sa ju att det skulle vara en tesked och det är väll inte mitt fel att deras teskedar är för små:P och sen så hällde jag för lite kaffe så det fylldes inte ända upp, men jag tog ju det sista i kannan ska jag börja koka upp kaffe för att hälla nåra cm till, så tyckte också att det var onödigt att klaga på men jag förklarade ju det för stina också så:P sen på samhällsen skulle vi skriva brev med färgkritor till Karl Petersen (vadå dagisnivå med färgkritor:P ) och jag hade ju ingen aning om vem han var så då skrev jag det till honom i brevet och rita hjärtan och blommor HAHA!!! fast jag fick ju veta sen att det är typ han som bestämmer i luleå. aja sen efter det så for jag och nina på pepperoni och jag köpte mig en välbehövd pizza;) sen på kvällen skulle jag och jessica baka semlor till vårat projektarbete, men vi sköt upp på det lite tills typ 1 på natten så jag han ta en powernap;) haha . ja så vi var då uppe hela natten och baka och vi var då övertrötta som fan. ni skulle ha hört vår humor ellr så inte , så jävla sämst:P aja men vi hade kul iaf och fick oss rejäla skratt:D fattar inte hur resten av min familj lyckades sova:P menmen. och fast vi bakade hela natten så blev det ändå stressigt på morgonen:S usch.
efter att vi levererat semlorna så var det egentligen meningen att vi skulle på någon utbildningsmässa i piteå som var obligatorisk men vi var ju så himla trötta, vi var typ levande döda:b så det blev hem och sova;) så sov jag till kanske 3 halv 4 nå sånt:) men var fortf trött. fast  var ju tvungen att fara till jessica för att göra klar vår sista leverans med semlor(tror aldrig att jag ska baka semlor igen:P) sen efter det så mötte jag anton i stan så tog vi bussen till mig såg på "slumdog millionaire" och sen SOVA!!!

Onsdag: först skola var bara i köket, och gjorde renskav:) sen efter det så for jag till stan så mötte jag terese sen så for vi hem till henne:) och så ville kajsa ha skjuts till piteå. så vi åt med henne på charlies och sen så kom oscar också så for vi till piteå med kajsa och lill lucas. sen hem igen och ja gjorde inte så mkt skrev typ det här inlägget och så försvann det så började på det igen och orkade inte skriva om riktigt hela så forts med det idag:P

Torsdag: idag fyller min FRIDA år:D Grattis gummsi<3



och nu måste jag skynda mig!!! ska till skolan restaurangen har öppet kväll och det ska vara fem rätter meny med tema vilt! men tror inte att jag behöver servera jag ska nog vara i baren;) hejdå!:)

kan bli ett lååååååååångt inlägg

fan hela mitt jävla inlägg försvann:'(((( gråter floder!

iaf så vad jag försökte säga var att jag inte har haft nån tid i världen att skriva blogg(förlåt terese) eller överhuvudtaget sitta vid datorn.

men nu ska jag försöka kortfatta mitt långa inlägg, men har en känsla av att det kan bli långt iaf:P


aja vi börjar med 

fredag: var som sagt på stan med emelie och terese:) jag köpte en t-shirt, bh, örhängen, tröja och alla <3-dagspresent till fjantis:)

sen på kvällen blev det filmmys hos anton med anton, terese och nina:) vi såg på "Mr. Deeds" och "Hjälp jag är en fisk" eller som nina sa fiskar som fiskar:P iaf en trevlig dag var det iaf:)


på max:) förlåt då jag syndat..



emelie, terese, emelie igen och robert på roasters:)


jag med den nya t-shirten från h&m, grr leo;) (jag vet jag är mongo:) )
nya supersöta örhängen från ur&penn:D

alla<3-dagspresent till anton:) från lagerhaus:)

Lördag: for hem ganska tidigt från anton för att jag skulle plugga. men blev inte så mkt till plugga blev ingen tid för de:S vet inte vad som hände med tiden men vet att det tog x antal timmar att välja ut bilder och fixa och skriva ut och klippa och "klistra" till presenten. och sen han jag precis slå in dem tills anton kom och då var klockan sent på kvällen. så då var det bara att packa och sen iväg till antons stuga<3

Söndag, alla hjärtansdag: började dagen med att känna mig som tomten när jag kom med min säck presenter till anton (han fick inte bara ramen, men den var huvudpresenten) sen åt vi frukost och jag tog en dusch och sen iväg till haparanda för att handla till middag:) fast självklart glömde jag handlingslistan så det var lite saker som glömdes, hallon till desserten t ex och det som skulle bli en hallonglass:P aja men hela dagen var iaf mys! älskar min anton så obeskrivligt mkt:) fast tråkigt att vi var tvungen att fara hem på kvällen ville stanna kvar:(

äckelbild på mig, men iaf med min nya tröja från h&m:)
fjantis<3

han fick ett ljus som luktade jättesupergott som det stod "you light upp my day" på och hjärtmarshmallows<3 :)
det blev go middag också:) eller ytterfläskfilé med chillipesto och det var gott^^
vi kanske inte hade det så fint upplagt menmen who cares?!



okej inlägget kanske inte blev så superlångt men nu orkar jag fan inte mer. jag skulle ju ha gott och lagt mig före 11 jag är sjukligt trött! tur att man börjar 2 imorn:) gonatt ni får resten av min mkt intressanta vecka imorn;) det blir väll bra;D hahahah:)

fredAG:)

oj capsen kom på där men orkar inte ändra i rubriken:)

blev en heldag på stan idag med emelie och terese och frida kom ju också in ett tag:), jag har shoppat massor!!!!;D haha!!! orkar inte säga vad nu:P för ska iväg !!

PÅ FILMKVÄLL!!!!:D  hejdå:)

I'm so tired of being here

hmm sitter och kollar resor 24/7. vill bara åka iväg har ju inte varit utomlands sen slutet av 4an, JAG VAR BARA 11 DÅ!!! och har inte fått fara utomlands sen dess( förutom finland å sånt, men det räknas ej)

men kommer aldrig ha råd, ja såvida jag inte skaffar extra jobb men jag hade inte klarat av det nu. jag är verkligen utmattad. behöver verkligen kvällarna och helgerna för att få vila ut. aja får se hur jag gör. är ju inte heller säkert att man skulle lyckas få ett extra jjobb.


iaf ikväll var väll min tanke att fara och sola så man inte ser lika mkt ut som ett lik. usch hatar att aldrig kunna bli brun. less på att vara sjukligt blek. 


aja ska väll plugga lite nu så får jag se hur det blir med solning sen:)



bleee

varför har alla helt plötsligt vinterkräksjukan!:S nyss var ingen sjuk nu är typ alla sjuka!! JAG VILL INTE:'((
hatar kräksjuka. finns inget värre.

usch jag minns när jag hade det engång när jag hade en lös tand. sen 2veckor efter att jag blivit frisk så tappade jag tanden och där under fanns det spyarester! mys eller hur! blir bara illamående när jag tänker på det.


ensamt

Vill inte gå och sova:( anton är ju inte här . helt ensamt. usch tkr inte om att sova själv:/ spec inte när man har haft nån att sova med flera dagar i rad då känns det alltid extra hemskt. aja för väll försöka men kanske inte riktigt än:P


kollla vad jag tog från hamsterpaj

hihi vilken söt liten en^^



ÅÅ jag har kollat på en massa studentklänningar hela kvällen och skyller allt på Eggy!:P
vill ha men har inte råd:(
ska man verkligen orka söka extra jobb??. känns verkligen inte som att jag har tid eller ork för det. men vill ju inte missa balen och jag vill ha en fin vit studentklänning och jag vill fara utomlands och ja det finns en hel del massa mer som jag vill. men man kan ju inte alltid få som man vill eller hur.



aja imorn är det fatservering och restaurangen är fullbokad kommer väll få tre borde var. kanske inte så illa egentligen men JO det är det visst + att jag suger på fatservering!  gruvar mig som fan.


har ni tänkt på hur kul det är att använda lite annorlunda udda ord lite då och då. det gör det mkt roligare att skriva eller prata:P hHAHA

bilder

jag har kommit fram till att jag hatar bilder!! usch man får bara sån ångest när man ser dem. är man ful så är man. 
men nu spec när jag har lagt på mig x-antal kilon. Nu när jag fick bilder idag av frida från i helgen så märkte jag vart alla extra kilon har lagt sig!! i mitt ansikte. jag skojjar inte helt runt och knubbigt som värsta boll-ansiktet. :S ne usch vill inte vara med:( om det inte är min kamera såklart för då bestämmer jag helt och hållet över bilderna och vilka som får se dem.

jag menar kolla på den här bilden från helgen, jag får sån jävla ångest.

eller den här bilden!

vilken jävla bollskalle jag har!:O


som jag ungefär sa till frida!
jag är för ful för "vanliga" bilder så jag kan bara vara med på flummbilder för då har man nått att skylla på varför man är ful.:P

då kan man ju göra så här t ex

"VA?! nääää jag är inte så ful egentligen, jag bara flummar mig här ju!"
fast då kom jag på att då kan man inte ha träffat personen i verkligeheten för då vet den ju the ugly truth.;p



nä men jag ser förjävla jävlig ut och jag kan inte göra nått åt det, såvida jag inte hade haft en massa pengar(men det har jag ju INTE!!:( ) så då gäller det bara att försöka acceptera sig själv. men det är inte så lätt faktiskt.

hmm känns som att jag kommer ångra att jag la upp dt här inlägget här kanske borde ha skrivit det där på andra saken, för jag var ju tvungen att skriva av mig. men nu blev det så här.



"I'm starting with the man in the mirror"

SEEEEMLA

semlorna jäser:)

nightynighty

ska börja gå och sova nu. anton är här så slipper sova ensam<3 han är så gos:)

iaf nu springa upp och hämta tandkräm;) och sen borsta tänderna :)

hmm människor?

hur kommer det sig att antalet på dem som besökt bloggen alltid ökar nästan fördubblas när man har skrivit något mer "privat"

Är ni så nyfikna när det är något, eller är det kul att läsa när nån är ledsen, sur, deprimerad osv.

och sen också är frågan hur det kan öka så mkt just den dagen man skrivit något sånt!? börjar folk ringa runt varandra och säger "har du läst hennes blogg hon är tydligen deprimerad eller nått! och blablabla" eller känner ni bara på er att idag ska man skriva något ja mer "privat". det låter ju lite knasigt att det skulle vara så:p

aja förstår ändå, säkert mkt mer intressant en att läsa vad nån åt till middag:P haha!

You got me, I got you

JA!! jag hitta precis min ögonskuggeborste! den har varit borta jätte länge och nu hitta jag den på ... skrivbordet:P hmm jag måste vara världens sämsta letare. för jag vänder alltid upp och ned på rummet när jag tappat bort nått och så är det alltid mitt framför näsan på mig:P

aja åt nyss middag:) och vet ni vad?? jag tycker inte om pannkaka!!
jag är less på det, det smakar ju bara deg. usch. nä pannkaka är nog nått som dem flesta tycker mer om när dem var små.:P så jag klarade inte av att äta pannkaka till middag så jag var lite nyttigare och åt nå surdegsdinkelbröd med tonfisk, kokt ägg, sallad och majonäs(kanske inte riktigt så nyttigt):P sitagott:) men jag gjorde ju ett misstag. jag var ju så hungrig så åt på tok för fort. bara kastade i mig mackan! så började må dåligt mot slutet av mackan och det blev bara svårare och svårare för varje tugga, inte så intressant kanske men det är irreterande.:P hihi.


Juste färgade ju håret igår... och det gick väll så där.
skulle ju färga bort det röda och sen med lite slingor(jag måste tillägga att slingorna skulle vara anti-orange effekt) men då tänkte jag inte på att sist jag färga var det bara en toning. så det var som att gamla färgen blatnades upp med den nya så håret blev ju inte mindre rött:p aja och sen i med slingorna med den såkallade anti-orange effekten. men vad blev inte slingorna om inte knallorange!:P haha usch vad hemskt det blev:P men orkar inte färga om mitt hår är ju slitet som en svinto och ändå så klippte jag ju mig innan nyår!:P eller var det innan jul. men ändå det är ju inte längesen!! hmm kanske ska dra ner på hårspray och tupering av håret, kan inte vara så bra för mitt stackars hår:P

typ såhär ser håret ut nu, bara att på andra sidan är slingorna helt fläckiga också:(:/ 

( jag är ju 1000ggr bättre på paint än kissie! ) mohahaaha;)



och ja jag vet ett helt löjligt och onödigt inlägg men jag är rastlös ju:/

The sun is shining everyday, but it's far away



söndag

jag är nog den ända människan som inte var ute idag på vinterns än så länge finaste dag! 
min plan var ju att busa med freja i snön, men det kom en sak i vägen.

aja senare kom anton och hans syster och hämtade mig:) och så blev det födelsedagsmiddag hos familjen lundgren;) antons äldsta systers kille henrik fyllde 30!:) 

så fick jag min födelsedags present av anton:) ett par örhängen:) och fick ett presentkort på h&m av hans familj:)
Tack så mkt!:D



glömde skriva igår också att jag fick ju en födelsedags present av linnéa också<3:) ett presentkort på bio! så nu kan jag och nån annan( någon sugen;)?) gå på bio:D undra om jag ska spara det till alice i underlandet. men när har den premiär??? tyckte det var jätte längesen det gick reklam om den!?:S aja ska väll kolla upp det:D



juste fatta vilken lyxhelg jag har haft det!! fredag: Supergod mat på allstar, Lördag: Oxfilé, Söndag: Lamm
så sjukt gott, känner mig lite bortskämd på matfronten:P hur ska jag klara en vecka i skolan med deras inte så glamourösa lunch:S iuck!

min födelsedag:)

har väll inte gjort mkt idag sen jag vaknade:P har varit trött och som sagt i förra inlägget så har jag känt mig typ bakis fast jag inte drack nå!:S

men vem vet jag kanske är på väg att bli sjuk:'S

så det har varit mest att ta det lungt:) har också varit och hämtat min mobil som jag glömde igår hos linnéa:)

jag fick inte så mkt presenter fast det är också för att jag fick lite presenter i förskott. fick ju en klänning och en sån dära freebra från nelly även fast jag troligtvis skickar tillbaka klänningen , om jag inte syr om den ( eller rättare sagt om terese inte syr om den åt mig;););)! haha) så betalade mamma och pappa maten på allstar igår:) elr det blir ju fredags nu när det har gått över till söndag;o så iaf igår(lördag) fick jag en merci ask och ett presentkort på monki:) och så fick jag ett par örhängen av min lilla syster:)

sen så har vi ätit gómiddag idag:) oxfilé m potatisgratäng, sås, blancherade minimorötter och ostgratinerad sparris:) det var riktigt mumsigt kan jag säga!:)
OCH SEN BÄST AV ALLT...................................................................
TÅRTAAAAAAAA!!!!;D
det var en jättegod princesstårta, men jag hade nog velat ha mer grädde på den egentligen, men jag är ju en gräddoman!:)  

så har jag varit ute och hoppat i snön med byxor som kanske inte var dem bästa att hoppa i snön med. så nu blir jag väll garanterat sjuk:P hihi nä men jag har märkt att det är ett väldigt bra sätt att avreagera sig på! att busa i snön med freja:) och idag var ju anton också med å busade:) men nu har anton somnat för ett ganska så bra tag sen så jag ska krypa ner brevid honom:)<3 Gónatt:)

F*ck u i'm the allstar!

Igår blev toppen. alltså tvärtemot vad jag trodde där ett tag. 

ingenting gick bra i början skulle göra sotade ögon men det blev ju bara katastrof av det. men hade inte tid att tvätt bort och börja om från början så jag försökte så gott jag kunde men det blev ju aa som det blev alldelles för svart runt ögonen iaf. sen skulle jag ju ha sånan där lösögonfransar var min tanke men det gick bara skit! DEM ÄR OMÖJLIGA! så blev bara att sminket blev mer utkletat så med mina lösögonfransar och det mörka utkletade sminket och rosa läppstift såg det ut som världens horsminkning. hemskt men tänkte att jag går på håret ist tänkte locka det men min locktång är så gammal och dålig så håret blev inte lockigt bara typ svinto! och då märkte jag att bussen gick på 5min och jag hade horsmink med äckel slitet svinto hår och en fin utväxt också! OCH jag visste inte än vad jag skulle ha på mig. sen vill jag inte nämna mer egentligen. men fick världens panikångest attack. och bara skrek och ringde anton och skrek och sa en massa dumma saker och att jag hatade allt och alla. grejen med dem är att jeg menarinte vad jag säger jag blir som borta, jag förstår inte att jag säger det jag säger. och sen när man har lugnat ner sig och inser vad man har sagt till folk får man världens ångest och allt slutar bara i tårar. så jag trodde att jag hade förstört både min och antons kväll totalt. Men det slutade att anton fick fara och hämta mig och skjutsa mig till linnea med mitt horsmink och hår. vet inte hur han står ut med mig. jag har sån tur som har honom. inte många hade stått ut med det han måste stå ut med. jag älskar dig så mkt mer än vad det går att beskriva med ord!<3


iaf så när allt det hade gått över som det gjorde i bilresan. så visade det sen att kvällen blev toppen! hade sjukt skoj, bäst sällskap och god mat! och jag var nykterist javisst:). Vi började med förfest hos linnéa och sen blev det mat på allstar så satt vi kvar där tills typ 2 halv 3 och bara pratade, skrattade och sjöng till låtar:P och blev en hel del alkoholfria drinkar för mig:) sen där vid 2 halv 3 sprang vi över till cleo för att få dansa bort lite energi också men det var inte sånt drag där mkt mer folk och drag på allstar! så vi dansade bara lite träffa lite folk och sen över till allstar igen!:) sen åkte vi hem med oscar:) så var hemma vid 4 nå sånt:)
kvällen var toppen. behövdfe verkligen en toppen kväll!:D så bortsätt från mitt utseende den kvällen så blev ju allt bra:)


och ja IDAG blev jag 19år;) värsta gamlingen;)


blir väll kanske nån bild sen när man fått dem av frida men vet inte om jag vill lägga uppnån på mig, men vi märker väll:)



och en sak till! en knasig sak!! har känt mig bakis idag!!:S och jag drack ju inte en ändå droppe alkohol!!(förutom att jag smakade en liten klunk av ninas cider, men det kan inte räknas) konstigt eller hur?!

vilken dag

Torsdag. restaurangen öppen. fick bara ett bord med 4pers skulle egentligen ha en sexa och även det är ganska lite. jag menar man lär sig nog hantera stress bättre ju mer man har. men å andra sidan så tror jag att jag kanske hade panik om jag hade haft mera:P 

ett tag kändes det som vi bara var två stycken som gick i våran klass.


juste! alla i våran klass började få nått konstigt sms från posten att vi hade nått paket från något konstigt bolag. trodde att det var någon som drev med oss för inte hade nån av oss beställt någonting därifrån. eller någon som hatade oss eller att det skulle vara nått konstigt paket, blev iaf jätte nojjiga! MEN vet ni vad!!! det visade sig att det bara var våra STUDENTMÖSSOR!!!! tjohoooooo:D nu är det inte långt kvar! kämpa moa kääämpa!;D


Iaf efter skolan så var jag och jessicar tvungen att leverara en beställning på 2semlor till scandic. Så jävla onödig beställning eftersom att semlorna kostade mer än vad vi fick för dem. irriterande.
men vi fick skjuts till kvantum av rasmus så vi shoppade grädde som vi betalade med 50öringar för alla som säkert är vääldigt intresserade av vad vi betalade med för valuta:) och sen skjutsade den snällisen även oss till jessica:) 

Så kom vi på sen att vi hade glömt saker vi behövde i skolan! men som tur är har iaf en av oss körkort och det är inte jag. så vi tog jessicas röda VOLVO till skolan och på vägen tillbaka så börjar hon svänga in till en röd AUDI som inte var ett dugg lik volvon förutom att båda var röda så kunde inte hålla mig från att skratta. gjorde nästan en kissie! HAHA!!:'D

sen när vi var klar med semlorna å allt for vi och hämtade våra studentmössor och sen hem till mig. för jessica hade pollan med sig så hon fick leka med freja:)
vilken liten skit polly är!
men jäklarns vad galna sprang typ över oss och freja försökte ju slå ner oss och polly också, vet inte riktigt vad hon höll på med me tassarna:P

sen for jessica. så jag gick in för att testa min klänning som jag beställt från nelly, men den var ful. inte alls som den såg ut på bild. så den ska jag nog skicka tillbaks. 

så testa jag studentmössan, först så fick jag världens chock för den var typ för liten men sen så upptäckte dumma jag att det var ju saker i mössan :P så när jag hade tagit bort dem då satt den ju bättre;) sen så blev jag helt sur för jag märkte att det var en blå prick. och jag hade ju beställt för H&R och det är en röd prick. Men så märkte jag att  den följde med den röda pricken så man kunde byta:P hihi läste på jessicas blogg att hon inte heller såg att den röda pricken följde med först,  så det är säker många som gör det misstaget:b



Nu är jag hos anton:) men kom lite senare än planerat bussen var försenad som stryk och jag kunde inte fatta varför det var så många människor som hoppade på vid kvantum. men sen så slog det mig.. HOCKEY! juste.
trodde nästan att dem hade förlorat för att dem flesta som steg på var ganska så fulla, trodde att dem hade tröst supit för att lule sög elr nå:p Men iaf så var bussen så försenad att jag missade den som jag skulle byta till för att åka till anton så fick börja gå. hade inga pengar på mobilen, så jävla typiskt och allt för att jag råkade ringa gren i fickan igår:P haha! 
Jag höll ju på att frysa ihjäl jag var ju inte klädd för en promenad i snö:(  och bron var värst  för det blåste så jävla mkt. usch och blee. men sen så ringde anton mig och undrade vart jag hade tagit vägen och så tyckte han synd om mig för att jag missat bussen så han kom och hämtade mig. tur det, även fast det var typ bara 10-15min innan jag var framme.  så var jag ju som en isbit, hade han inte kommit hade jag väll blivit hittad i en snödriva imorgonbitti:P okeej jag ska inte överdriva nu:P 

ojdå blev ett ganska långt inlägg garttis till alla som orkat läsa hela:P . ska gå och äta kvällsfika med anton nu:)

surtant

Å fyfan vad det finns folk asså. Jag och anton skulle till storheden bussen var i princip full, men vi lyckades ändå få varsin plats.(fast baklänges) och då hade det ju kommit in en tant efter. och helt plötsligt hör man hur hon börjar klaga. på oss ungdomar som inte ger bort våran plats "vi hade ju tydligen suttit ner hela dagen på skolan" URSÄKTA! hur kan hon veta det. tänk om man går typ hotell&restaurang  och restaurangen är öppen och man måste stresse hela dagen utan raster, inte en ändå sitt paus till lunch för att bli  klar med allt. sen städa. sen börja fixa en massa semlor til projektarbetet sen springa iväg med dem för att dem ska hinnas levereras inna ett visst klockslag. då kanske man är trött och vill sitta ner! så himla drygt att säga så. är det det gamlingar tänker om ungdomar att vi bara sitter ner?? jag lovar att jag anstränger mig mkt mer en henne även mina latdagar. 

nog för att jag brukar resa mig för äldre och ge bort min plats men vi satt ju baklänges vi var med ryggen mot henne, inte har vi ögon i nacken heller!!! men sen så gav anton sin plats till henne men då dög den inte för att det "smakade inte lika gott när hon var tvungen att be om den! och hade det varit en utländsk ungdom hade han/hon rest sig dirrekt för en gamling" okeeej. 


varför sa jag inte allt det här till tanten också? hon borde verkligen fått en utskällning!



och hon var inte å gammal och hon såg då nog pigg ut för att stå upp!

Finns det nå värre en sura gamlingar som får sin dag gjord genom att klaga på "dagens" ungdomar!
men nog för att det finns andra som också bara letar nått hos folk att klaga över.

RSS 2.0