If everybody had an ocean

Har varit toppen väder idag, vilket man inte kunde tro i morse när det åskade, spö regnade och HAGLADE!!!
Iaf så blev det att fara till stranden med anton var där typ mellan halv2-halv5 och inte har man fått en gnutta färg:S kan jag ens få färg överhuvudtaget?
men det var riktigt härligt på stranden , kan blåste lite kallt ibland menmen.
Får se vad som händer ikv, verkar som att varenda människa är på pdol i helg.
så vad ska man hitta på ikv då.. alfapet med familjen? wiiihoooo
<3

JAG LEVER!

kom på mig själv att jag skulle ju skriva mer blogg igår. ni måste vara såå oroliga för mig.. men det är okej jag lever och mår bra:)
Ninas hår blev jättefint btw. :) så hon nehövde inte ta fram kökskniven.
Efter att jag färgat ninas hår så gck jag till b-näset, fick sällskap av terese som skulle till oscar:)
Anton hade lagat jättegod mat till oss och så hade han köpt B&J till efterrätt. (han vet verkligen vad en kvinna vill ha!;) ) älskar honom:)
sen for vi till oscar och spelade mariokart64 med han och terese, och jäklarns vad jag ägde ut dem;P kanske inte riktigt, men jag körde som en gud;);)
(btw, så sitter jag inte vid min dator och den här datorn är cp, det går inte att göra så här rad byte eller ja mellanrum mellan raderna. så allt blir ihopskrivet:S)

.

Är hemma hos Nina nu:)

ska färga hennes hår. ni märker nog om det blev bra eller inte, blir det dåligt så kommer hon nog döda mig!:S


såååå ni kan börja oroa er om det inte dyker upp nå mera inlägg ikv..

-

vad vore jag utan dig?

(och min tröja är iiiinte alls nopprig iiiinte aaaalls)

I can only tell you what it feels like

pga min tristess så tänkte jag visa vad jag har köpt den senaste månaden^^ iaf det mesta av det jag har köpt:P


Bikbok, 299:-




Diva, 60:-




Monki, 40:-



Nelly, 299:-



Scorett, 200:-


Gina, 89:-/st



H&M, överdel: 50:- underdel: 79:- (gjort om överdelen lite)



Nelly, 89:-



Nelly, 99:-



Nelly, 150:-



Nelly, 159:-



Monki, 100:-



Nelly, 29:-


MQ, 99:-

Out of the darkness

ååh herrugud vilken tråk dag....

Ville ju bara vara för mig själv idag inte stiga upp. kände bara att jag behövde en sån depp dag idag,, men banne mig vad jag har varit rastlös. men det var ju jag som valde att stänga in mig i mitt basturum och både svettas ihjäl och dö av tristess bara för jag kände mig deppig?? 
galet. det är ju då man ska rycka upp sig!! ingen bra idé att deppa ner sig ännu mer! så nej det här var min sista "deppa i sängen dag" dag. usch känner att jag måste röra på mig nu!

kanske lite just dance hade suttit bra;) spec när man har pressat en pizza också;P

men kan erkänna att jag inte mått så bra på senaste, känns som det händer en massa tråkiga saker hela tiden och otur har jag haft gott om också, och allt kommer på en gång så till och med dem små grejerna känns stora.





bleee så less man kan vara

Finns inget som går min väg just nu.. allt bara skiter sig och min otur är värre än någonsin! usch vill lägga mig i sängen och bara sova ett tag ... ett lååångt tag!


menmen färgade iaf håret igår och klippte mig idag(toppade bara håret lite)
men det blev inte så stor skillnad men utväxten är ju typ borta.

Före:


Efter:



byte även skal på mobilen idag. det började ju bli så risigt . men nu när det inte är rosa nå mer känns det inte riktigt som jag.;P hehe så kanske ska nöta lite mer på andra skalet innan jag byter.

One dream one soul one prize one goal

hade ju hoppats på att man kunde ligga på stranden och njuta av sol och ryssvärme idag, men icket!

Ist ser planerna ut så här: 
  1. storhedn med terese och nina<3
  2. arbetsförmedlingen
  3. sola solarium
  4. apollo
  5. Färga och klippa håret
blev inte riktigt som tänkt idag.. blev så länge på storhedn så hinner inte in till stan idag så blev inte arbetsförmedlingen, solarie eller apollo. får bli nån annan dag. imorn t ex;)
för övrigt så köpte jag hårfärg, jordgubbar och nudlar på storhedn:)
vilken hårfärg det blir att jag färgar får ni inte veta;);) spääääääääännande ... elr hur?;P
men kan väll lägga upp en bild sen ... kaaanske . beror på hur förskräckligt det blir .. ska nog färga ögonbrynen också..hmm undra när bäst före datumet går ut ... köpte den typ i nian.. blir sånt dåligt?

okeeej:P

hmm min pappa är konstig han! 

igår när vi satt och prata frågar han helt plötsligt vart min förlovningsring är, om jag har slarvat bort den??

Jag: - VA!? pappa jag och anton har inte förlovat oss?

pappa:- Jo, är ni inte det?

jag: - Nej

pappa: men jo, jag har för mig att ni har sagt det, det har ju pratats om ringar och förlovningar.

jag: - nej, det har det inte?

pappa: - jaha.. då minns jag fel.



ja pappa du minns fel:P haha jag har ingen aning om varför han fick för sig det. men det hela började med att jag fråga varför mamma och pappa aldrig har på sina ringar och då frågar han vart min är?:P






The waiting seems eternity, the day will dawn of sanity

måndag.

vägar jag verkligen berätta att jag var på stan idag igen... den här gången med frida, sen åt vi lunch med terese och sen kom också nina in senare till stan:)
Men anledningen att jag var på stan idag var av samma anledning som jag egentligen har varit på stan i princip varje dag!. och det är att kolla om en kavaj som jag vill ha som tagit slut i min strl, om det har kommit in nå nya storlekar. och det hade det faktiskt idag.. men.. helt plötsligt tyckte jag inte om den nå mer?? så köpte inte den . utan blev då ist  ringar, ett linne och en bikini. men nu är det färdig shoppat... näääääääästan iaf. ska köpa hårfärg imorn på storhedn:P och det måste jag har typ 3m utväxt.;O

aja hände en del på stan idag. glömde min påse i ett omklädningsrum på gina.tur som var hade någon snäll människa lämnat in den i kassan:)
sen så fastnade en av mina ringar på mitt finger och jag fick inte av det(fråga mig inte hur det gick till , för krångligt att förklara) och så blev fingret typ grålila:S huvva obehagligt!  

och sen så trodde nån att jag jobbade på monki när jag var där och började fråga vad som var på rea?:S fast kan bero på att jag hade både byxor och tröja på mig från monki:P


iaf nu ska jag sova:) efter kvällsfika!;)
Imorn så blir det förhoppningsvis att fara till stranden också:)



Remember me


vart att börja???? bästa svenska. helgen som varit


Fredah- blev stan. shopping. pank(elr inte riktigt):P Sen på kvällen blev det fest hos Elina och Viktor:) massa trevligt folk:) så det var kul:) sen hem till anton han däcka typ på soffan och jag kollade nån kass vampyr film tills jag däckade. jag tror filmen hette twilight! ne skoja det var nån gammalgammal film.











Lördag- blev det att jobba. serverade på ett bröllop med några andra mongon:) usch ja vad allt var dåligt planerat.. vi kommer dit typ en halvtimme innan gästerna kommer och vet inte vad vi ska göra har ingen koll, bara en tant som inte har koll och lite papper som säger vad vi ska göra(väldigt dåligt formulerade papper!) så det hela börjar i kaos! gäster kommer och vi ha rinte ens hällt upp champagnen som dem skulle få när dem kom. och dåliga plastglas resulterar i att det går mkt MKT alkohol till spillo. Det var hemskt. och inte tog det hemska slut där. vi fick alla ett bord eller en rad på ett bord var som vi skulle servera och så skulle hon som skötte cateringen ta brudparets bord. vi skulle bara ha koll på vårat eget. sen börjar vi servera dryck och märker att inte brudparets bord har blivit serverade. BRUDPARETS BORD SKA ALLTID HA FÖRST!! och då får vi reda på att vi ska servera dryck åt dem , att det bara var varmrätten som hon skulle servera dem! aja men efter det gick det väll bättre . väldigt lättförtjänta pengar med tanke på hur länge man fick sitta still och att vi fick mat och en väldigt smarrig bröllopstårta!;) Juste glömde säga att en mus sprang in i köket! 

aja efter det så begav jag mig till frida en liten stund och sen hem till mig med anton:)

Söndag- bajs väder, så jag och anton beslutar oss för att ha en mysig filmkväll:) så först göra vi hemmagjorda köttbullar till middag;) haha. och så köper vi en massa gott till filmerna:)

vi såg på "Death at the funeral", "Remember me" och "Kick ass" 
kan lugnt säga att Remember me var bäst . jag grät och allt. inte för att jag har så svårt för att göra det i filmer, händer som rätt ofta. men SE DEN!!. sjukt bra tur att jag lyckades övertala anton han ville ju inte ens se den i början!:P och måste bara säga att slutet var helt oväntat.


And the violence caused such silence

dags att bege sig till stan för shopping;)


fick en hel del mer lön än vad jag trodde. det har nog blivit något fel. det är jag ganska säker på . typiskt min otur att jag ine har fått en lönespec:/ så ska ringa och be dem skicka en så jag kanske kan få ihop det här!:P

hoppas att det inte är fel man blir ju alltid glad när man får mer än väntat;) men ska jag vara ärlig så tror jag att dem har glömt dra skatt:S

Låt mig presentera....

... En bild som jag hade glömt bort....från några helger sen...på farmen... eller rättare sagt efter farmen....på en viss Linnéa Rubin i.... i ett mindre nyktert tillstånd....som hon knappast kommer ihåg....som jag känner mig taskig nog för att lägga ut...;)


Mohahahahahhahahah!!! :'D
Det här är då linnéa som efter en kväll på farmen som för min del bara bestod av att leta henne:P
hittade henne efter farmen när hon kommer med ett alldeles uppskrapat knä. som hon försöker blöda ner fridas vita klänning med:p och när jag frågar vart hon har varit blir svaret
" veeeeeeet intje daaaaaaaaaaaaaaaaaaaansat" . hihi sötis 


(döda mig inte) ;)



Zombie

Vi hade iaf tur med vädret (not)

cyklade med terese till stan idag.:) det gick ju bra , men självklart skulle ju jag ha en genomskinlig stickad tröja så det blev lite kallt men värre blev det när vi skulle hem då någon jävel måste ha dödat en spindel igår(fan, kom på att jag gjorde det igår) för det hade börjat regna:'(( som tur var så ringde anton och han var i stan så min riddare kom och plockade upp oss,så fick cyklarna stanna i stan:)

Dagens: Terese ska köpa mascara, kollar på priset, "Ooooh saftigt!" :'D hahahahahha!!!!


Iaf fick jag med mig en skjorta hem och allt tack vare att min nattlampa gick sönder:)

Sen så har jag bara varit med anton hela kvällen , vi gjorde en fettig och god tacopaj till middag<3 :)
NU ska jag krypa ned brevid honom och sova!:)


kan bjussa på lite bilder från när vi tog en nix med freja igår så hon fick bada:P


min sötis blir så nöjd när hon har fått bada ^^

ångest!

fy fan vad jag har ångest över att jag var med på den där jävla gruppbilden på studenten!!!!!!!!!!
jag ser ut som nått jävla as , nej jag vet inte vad men , det är allt som är fel vrf skulle jag le på bilden tex??? ser förjävla jävligt ut och min kroppshållning och mitt allt och vad hnde med min näsa .. nej nej nej!!! först har man ångest för man vet att hela klassen kommer få se den!!!! men nu inte nog med de nu kommer ju hela jävla skolan se den nu när man har fått hem värsta katalogen. NEJ JAG GÅR OCH HÄNGER MIG OCH MITT JÄVLA FULA JAG!!!!!!!!
HEJ DÅ!!

Keep your feet on the ground when your head's in the clouds

Vart en stressig morgon! kusinerna skulle hit idag och självklart ska dem sova i mitt rum så har varit tvungen att städa rummet. men det var väl behövligt , sist jag städa var när farmor och farfar skulle hälsa på till mammas födelsedag som var för så längesen så jag tänker inte ens säga när det var!

menmen nu är dem här och det är trevligt längesen man såg dem:)
Nu ska jag och anton nixa ner till stranden med freja så att hon får bada:) på återseende.

Arn

var och hälsade på frida oja idag med terese och filippo:) 

frida har skaffat sig en valp:) en super gullig collie som heter Arn:)
så känner för att lägga ut lite bilder på hur söt han är^^ knubbig var han också<3




Den lilla ploppen det är inte en snopp, utan det är hans navel:P

abc is easy its like counting up to three

helgen som varit har varit.. jag vet inte, den har varit iaf.

fredagen var mest tårar och jag vill inte skriva om den.

sen på lördagen skulle man ju på 30års fest helt otaggad. men läste till och med i mitt horoskop att jag skulle vara väldigt bra på att hålla god min. och det funkade och jag hade trevligt .. slåppa alla tankar osv. tog första vinglaset kring 6 på kvällen tog mitt sista kring 6 på morgon. men ta det lungt jag hade inte ett vinglas i handen hela kvällen;)
det var mkt roliga tävlingar också :) och mitt lag vann flest ;) för vi är bäst! mohahhaha

men det var ju sen då när man skulle sova där på morgonen, när allt blev tyst och tankarna började snurra i huvudet. då gick det inte att hålla sin min längre(tur var så var det ju bara anton där) jag tror aldrig jag har haft så illa panikångestattack eller vad det nu var men jag grät  och grät , kunde inte andas , satt och hyperventilerade och grät. usch vad hemskt det var det var som jag släppte ut på allt jag hållit inne. 

saknaden är så stor.  Vila i frid mormor. Jag älskar dig och kommer alltid att göra det <3

choose my shoes

Mina designade sko på NELLY.COM

klicka på bilden och rösta på mina skor :D:D brabra tacktack!:)

 


pajala

Nu beger jag mig till pajala .



nelly

dags att fara till posten och hämta ut ett paket! Innehållet är.. SKOR<3 fast osäker på om jag ska behålla



Bring back the joy to my life

jag har suttit inne på en av dem bästa dagarna på länge. såg bara i tidingen att det skulle bli regn och åska idag och när jag kollade ut genom fönstret så var det helt molnigt så jag satte mig framför datorn.

Men sen senare vid 3 tiden märker jag att det är ju jättesoligt:S fattar nada:P menmen for iaf in till stan med anton och emelie:D fikade på roasters och så köpte vi en present till antons syster som fyller 30 år snart:) (eller jag hjälpte och välja och anton betala:P)  sen blev det hem äta och sen for jag och anton och badade med freja!:)
riktigt trevligt men jag vill ju få freja att våga simma. hon älskar hoppa omkring i vattnet men inte att simma. tråkigt . men det har ändå trots att jag slösade bort första halvan av dagen så har det endå varit en förjävla trevlig dag måste jag säga:) men nu ska jag gå och sova med anton:) han sover redan stackarn måste upp och jobba tidigt imorn, fast man kanske inte säger stackarn egentligen han tjänar ju iaf pengar:)






oj kolla in vem som är vältränad;) grr!!

okeej jag ska väll erkänna att det där inte är verkligheten även om bilden ser väldigt verklighets trogen ut så tro det eller ej men det är jag som har ritat dit magrutorna. i verkligheten är det bara en större ruta, stolt uppbyggd av maxmat och ben&jerrys




Well, everybody knows that the bird is the word

Igår så var vädret ganska pissigt på dagen med senare mot kvällen blev det super och då är det en självklarhet att jag tar kameran och far till nina;) 

så gick vi till udden och tog ett par hundra bilder typ:P haha ;)



























p.s Nina döda mig inte för vissa av bilderna ;P mohahahaha! ;)




Who wants to live forever

hmm lite mkt tankar om död och sånt på senaste tiden kanske. menmen,

när jag dör kommer jag vilja att dem här låtarna ska spelas på min begravning.
Inte för att jag har planerat att dö än på ett bra tag. men det är så här det är. kommer säkert hinna ändra låtvalen genom åren:P men just nu!




Land of confusion

blitte varken att fara till skellefteå ellr att dem kom hit. tråkigt . det var som längesen man träffa farmor och farfar och man vet ju som aldrig när det blir sista gången man kan prata med dem . 


menmen får se vad som händer idag jag ska nog sola fast jag är bränd så att jag såg ut som en tomat igår , men det värsta har lagt sig nu och det är typ bara armarna som är röda fortf:P 

Sen får jag se jag skulle spela volleyboll med nina men känner inte att jag är så sugen på det. så vi får se vi kanske kan hitta på nått annat:) menmen får se hur det blir. 


å vad söt man man bli när man äter kaka:;P hahhah! (mmmmmmmmmmmmm KAKA!!!)



förresten min kamera har blivit kajki(trasig) ! irriterande den funkade ju igår. och nu säger den att det är fel på objektivet och jag har inte tappat den eller nått!!!! satan!



vad längesen jag åt hallonmarmelad

hemkommen

då har man kommit hem från stranden. 

Hej jag heter Moa och är en räka! 

det var inte så farligt först jag var lite röd på knäna och armarna. men nu när jag kom hem blev jag helt plötsligt rös över allt! och svider gör det också, har nyss smörjt in mig men det verkar inte vilja funka.




oj hej

jajaja jag vet jag är sämst på att uppdatera men det är jag som väljer när jag vill göra det och jag har valt att jag inte har orkat:P

men inte har det hänt mkt intressant heller så ska inte ta nått allt som har hänt och bl bla bla utan jag börjar från idag!:)


såååå idag alltså:) jag vakna tidigt , börjar bli morgonpigg av mig;) 
jag har beställt två par skor från nelly, betala i höst (shame on me) men jag skyller på att dem har rea, dem borde inte få ha rea där! :P

Menmen ska dra en snabbstädning av mitt rum och sen bege mig till stranden. sen är frågan om det blir till skellefteå senare eller om skellefteå kommer hit. vi får se.




RSS 2.0