Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart

haft en rolig helg :)

lite kaos bara menmen. var till ikea ch finland i lördags blev fast i finland. elr ja vi kom inte ut ur p-huset. vi fatta inget det stod ju på finska. så vi ringde vakten, men hon prata också finska så terese sa att hon inte förstod så sa hon " ni måshte bettala" med finsk brytning. sen la hon på när terese fråga hur hon skulle göra det. 

det är ju gratis parkering men i bara 2h och det visade sig att vi hade varit 7min övertid.
så det skapades en kö bakom oss så vi kunde inte åka ut elr till dit man betala(på andra sidan p-huset) så då fick fridorna springa ur bilen och fixa det. till slut bakade dem i kön så vi kunde backa ut..ÅÅÅÅÅHHH så pinsamt det var!
men vi lyckades komma ut ur finland tillslut.

sen blev det max, candyworld, skopunkten och ikea var klara efter 6 nångång och bilen blev fullproppad med grejer så trångt var det spec tack vare den stora tavlan som fridal bara var tvungen att köpa:P men det gick bra iaf. var hemma i lule vid 8 och då var det bara att packa saker handla till middag fara till fridao och laga mat, fixa sig och festa, sen ut på krogen men kom inte ut försen 1- halv2 så blev till stängning. men det var kul men kändes som att vi var där typ 30min:P

igår blev det att vara ute på isen med alla hundarna och anton :) sen på kvällen spela jag bingolotto men inte vann jag ett piss:(Don't say that I am blind, I know all about your kind

bööööring! 

ska se bigbrother har inte haft tid till å se det ännu. inte nu elr iaf borde ju sova menmen.. 

ska träna imorn också, ja ska bli dukti, inte ännu en sommar i vassen.. och i cypern har dem inte mkt vass i vattnet och det börjar närma sig ska nog ta i veckan och betala av lite av resan.

gäsp* har inte mkt till att skriva . händer juinte som så mkt.

nä hörnnini ni får nöja er med ett totalt kasst inägg som bara var onödigt och tidsslösande att läsa.¨Lying in my bed I hear the clock tick, and think of you

tänkte bara skriva ett gonatt inlägg. så för ni höra hur intressanta mina dagar kan vara . fick sovmorgon idag så vakna 11 far till jobbet vid 12, jobbar till 8 , kommer hem halv9, skyndar mig till tvn för att se klart top model, gör middag och nu sitter jag här och ska gå och sova för ska upp 5 imorn för att jobba. kul på hjul! ;O

kmr nog jobba dag resten av veckan så det blir nog bra. hatar bara när man pendlar mellan kväll och morgon för då blir det bara att man jobbar, hem och äter och sover och sen uppp och jobba igen. mkt fritid:P


nä nu GONATT .. pussar !:)


tänkte visa min fina sida:)

Lost in a fairytale

borde kanske sova nu men ska jobba kväll imorn:) vill egentligen inte hade ju faktiskt tänkt vara duktig och gå på spinning och core imorn men nu blev det inte, men skönt med sovmorgon iaf:)

var i stan idag och shoppade ;) hittade lite fina ringar på glitter och sen lite fint på mq också:) 

sen har jag och , terese och fridal varit i grens lägenhet och lagat mat och så skulle vi spela bingolotto meeen då hade ju inte mongot kanalen, haha men vi for till terese och hann lagomt till 3ans bingo:P så vi missade ju i princip hela skiten. aja sen blev det en del rundor neger och president.:) 

nu ska jag väll borsta tänderna så jag kan sova på rikt.

justja! sa jag att jag fick en rosa mini-pc i present;) *lycklig*


Stranger, baby, always keep me in your sweet memory

har det verkligen gått nästan en månad sen jag skrev sist .. tkr synd om er som hållt hoppet uppe att jag ska uppdatera men har bara möts av samma inlägg väldigt irriteande..

har väl varit flera olika anledningar att jag inte skrivit , har haft fullt upp inte minst sagt på jobbet. det märks att det är sjuk p.eriod det har alltid varit minst en sjuk från jobbet och eftersom vi saknar vikarier så har det varit stressigt . usch jag känner ibland att jag inte orkar, känner mig utmattad och less.

annars kan jag tycka att en lite stressig dag är roligare än en lugn.. mkt mer att göra, men när det är jämt och ständigt är stressigt så man inte ens får tid till att andas ..då är det inge kul längre. fast man märker att man utvecklas fort när det är stressigt jag känner att bara på dem senaste 3v har jag blivit mkt mer effektiv, så det är ju bra. men nu räcker det .. vill komma hemma utan att vara helt slut.

Sen så har jag själv känt mig risig i snart 1 månad, ständig huvudvärk.. känns som jag är på väg att bli sjuk hela tiden, förra veckan fick jag feber några dagar och var helt yr så var hemma sängliggandes då, trodde att det skulle bli bättre när jag blev frisk men icket, jävla huvudvärk som inte försvinner känns fortf som att jag är på väg att bli sjuk.


fast sen är det kanske mitt fel att jag inte har andas ut på helgerna men fyllde 20år 6feb så jag och en kompis hade 20årsfest och helgen efter så hade jonas på jobbet födelsedagsfest och filip hade 20årsfest och igår fyllde frida 20år så blev utgång då också. men idag har jag då bara tagit det lungt , skönt har det varit:) nästa helg kanske jag och anton far till hans stuga elr liknande så det blir en lugn helg att bara vila ut, ÅÅH hade varit PERFEKT:)

aja ger er en bildbomb av missade helger:)


och avslutar med en bild som får mig garva ihjäl:'D fridal skulle förstöra bilden och ja hon gjorde väl det men aa HAHAH!
RSS 2.0