We're Just Getting Started!

höll på att skriva något oppassande, ni vet sånt som bara ploppar upp i hjärnan men man kan ju inte skriva allt man tänker på för hade jag skrivit det hade det ju varit äckligt men måste på toa snart. väldigt snart!
Iaf tänkte dra min vecka:)

i måndags skrev jag ju så jag börjar med tisdag:)

tisdag: först jobb sen hem och ta det lungt lite sen blev det att jag och anton for intill stan på par middag med terese och oscar:) riktigt mysigt:)

onsdag:jobb och sen så for jag intill stan för att möta upp fridao gick på stan och shoppade lite , fick med mig en t-shirt från monki. sen gick vi till willys, så hjälpte jag henne att storhandla, frida köpte nå jävla påsar som man skulle blanda med vatten så skule det bli spaghetti och köttfärssås:P så jag lovade henne att jag skulle göra en riktig köttfärssås nån dag:P haha. sen for jag och anton och kollade på 2 lägenheter men tacka nej till båda. sen tillbaka till frida så gick vi och solade och sen for jag till anton och sov:)

torsdag: jobb sen for jag dirr hem till anton för tyson var ensam dära sen åt vi pizza till middag och efter det for vi hem till mig för att sova.

fredag: jobb. sen hem och sen till storheden för att shoppa mat för skulle laga den där köttfärssåsen jag lovade;) hihi köpte också en elvisp och vitlökspress till frida som jag tyckte var behövligt:) så bjöd vi in nina att äta med oss också:) så hade vi en trevlig kväll med mat och filmmys:)

lördag: blev väckt av att terese ringer mig -.- .. så for intill stan med henne där vi var på present jakt:) och sen så storshoppade jag också till mig själv:) blev en peak performance jacka:)(ska skica tillbaka acne jackan så. fattar inte ens varför jag beställde jacka från internet mkt bättre att vara i butik och testa) så köpte jag ett linne, pälsmössa, trollor, munskölj, dior mascara och maxmat:) sen blev det hem till mig och äta pizza igen(tjockis!) men hemmagjord den här gången men ändå.. tjockis!:P sen blev det att sjunga singstar med lillasyster tills vi inte hade nå röster kvar och anton önskar säkert att jag aldrig skulle ha börjat sjunga för honom överhuvudtaget. ;P


bild på en sliten tjej från i fredags:)
(snodde från fridas blogg) har inte hunnit stoppa in mina bilder i datorn.When I'm speaking it's the voice of someone else

gör en nattlig lista! imorn kan jag berätta om veckan för alla är väl helt exhalterade på att få höra om den;)

Ålder:
19 (20 om en vecka!)
Längd: 164cm
Sko-storlek: 37
Född: 6/2/1991
Bor: luleå:( hemma hos mina föräldrar:((
Gör just nu: ska göra den här skiten och sen sova.
Allmänna frågor:

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: ehm snäll, rolig(enligt mig själv)(och mina vänner med fy så dålig humor) och ehmehmehm fan kommer inte på men jag har säkert nån fler bra egenskap iaf!
Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: dålig på konflikter, jag kan veta i huvudet exakt hur jag tycker och vill få sagt och hur jag ska säga men sen när det väl gäller så får jag inte fram orden min hjärna får total black out. fast jag har blivit bättre märkte jag i veckan men hade säkert blivit samma visa om inte jag fick lite hjälp av en person:), jag är jävligt slarvig spec när det gäller mitt rum även om jag har städat det så dröjer det inte mer än 24h innan det är en svinstia igen, jag skjuter alltid upp på saker.
Vad är du rädd för: förlora dem man älskar, döden och bli sårad.
Vad är du mest nöjd med hos dig själv: jag vet inte.
Det roligaste jobbet du haft/har: där jag jobbar nu, inte kul varje dag men man har ju gulliga kollegor.
Har du körkort och egen bil: nej:( nej:(
När tog du ditt körkort: har inte tagit det men gissar att det händer nångång under år 2036
När grät du senast: minns inte vilken dag .. men i veckan nån gång men var inte nått spec jag grät över typ bara uttmattning. senast jag riktigt storgrät var inte heller längesen men då tröstade mamma mig:)
När skrattade du senast: idag, jag skrattar varje dag:)
Vem åkte du bil med sist: anton:)
Vem åt du mat med sist: min familj
Vem sov du hos sist: anton<3
Vem sov hos dig sist: anton<3
Vad var du rädd för när du var liten: spöken, spindlar och oshbashbash( fantasifigur som min bror och min kusin hitta på, i mitt huvud fick jag honom att antingen se ut som vasko da gama elr en läskig trästaty som levde, han hade två skeppnader och jag var skiträdd för honom.
Vad ville du, som liten bli när du blev stor: ja säkert allt möjligt men jag minns sumobrottare, glasblåsare och konstnär :P
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: 3 tror jag, första gången när vi trodde att det var min blindtarm men ehm,, det visade sig vara öhmmmm förstoppning(skrev jag verkligen det där?? FY VAD PINSAMT!) , sen halsmandlarna och så när jag hade gjort illa min rygg.
Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: att jag fick sigge i julklapp, den bästa julklappen jag någonsin fått! och dagen jag träffade anton<3 och dagen vi for och köpte tyson. mina tre pojkar äslkar dem mer än något!:)
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: många saker, vill inte skriva på bloggen.
Har du någonsin sportat: jag har gått i balett, ridit, fotboll och basket och tagit kurs i streetdance också:P
Någon du ser upp till: ser nog inte upp till någon
Vad finns alltid i din handväska: skräp!
Har du varit utomlands någon gång: jepp!, 3ggr till mallis, sen har jag varit i norge och finland också men vet inte om det ska räknas, så har jag ju mellan landat i frankrike räknas det`?
Vilken plats var finast: mallis
Största stad/städer du varit i: sthlm kanske?


Egentligen ska det vara en till kategori här med mer personliga frågor men ansåg att många var lite väl privata för att jag ska vilja svara på dem så jag behåller mitt privatliv för mig själv på dem så tog bort.

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: storstad!
Hamburgare eller pizza: pizza!
Kött eller fisk: båda. elr jag väljer ju en blodig oxfilé före fisk så kanske kött ändå:)
Hund eller katt: båda elr lite mer åt katt hållet tkr om att dem är mer självständiga än hundar och jag älskar både tyson och sigge,  och båda är mina bebisar men sigge är min BEBIS! om ni fattar vad jag menar:P
Aftonbladet eller expressen: läser inte sån skit.
McDonalds eller MAX: max , men en cheeseburgare på donken är inte helt fel det heller.
Vin eller Öl: trodde aldrig att jag skulle säga elr skriva det här men .. vin:)
Charter- eller skidsemester: charter
Sverige eller Utlandet: utlandet
Sport eller nyheter: nyheter
Hockey eller fotboll: båda ointresserar mig men ska jag välja väljer jag hockey
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: spelar ingen roll det hänger inte på hårfärgen:P men okej då ljushåriga 
Sommar eller vinter: sommar, fast jag gillar ju att leka i snö:)
Vår eller höst: ingen av dem. hösten är iaf mysig i början när luften börjar kännas friskare och det är så fina färgar på träden. men dåligt med hösten är att man blir alltid så ledsen när den kommer typ " VA!? är sommarn redan slut!?" och det blir mörkare och när löven har ramlat och det bara är grått och trist. när det är vår har man ju iaf att se fram emot att det blir ljusare, varmare och man kommer närmare sommar men här i norrland är våren hemsk slask och det luktar koskit.
Flyg eller tåg: gillar inte nån av dem. har inte dirr fobi men blir helt nojjig ändå.
Bil eller buss: bil


Internet-shoppat


Acne  Original Short Black på Bubbleroom.se


Ooh superman where are you now

Jag vill ha en lägenhet och det är NU har sökt i okeej bara 1månad men ändå!! vrf ska det vara så SVÅRT!!! bleeeeeh!föresten det blir inget tunisien!:'(
hur gärna jag än vill så änns det bättre att fara nånstans "safe" haha.
Nej men jag tror det kommer ha blivit lungt innan slutet av maj men man kan ju inte vara säker och det är jobbigt att måste följa varje dag varenda uppdatering om tunisien.. fast känner på mig att det kommer börja lugna sig ..polisen är ju på folkets sida nu också.. och dem kommer ha omval av president och kommer få en helt ny regering i mars. men som sagt säkra före det osäkra. kommre åka nån annan gång till tunisien när det är helt lungt dära. och så har ju grannländerna följt i tunisiens spår och börjat demonstrera i sina länder så hela området där i nordafrika är ju som oroligt just nu:S skulle ha betalt resan idag annars skulle bokningen försvinna och betalade inte..så.

menmen kanske bli att vi far med ett gäng vänner ist. fast kommer fortf ske runt antons 20årsdag eftersom resan ska vara hans present från mig:)

sockar

for till hm och köpte nya sockar;)

SNINDELMANNEN!;) maha jag fick ett måste..

nu topmodel!

I saw it with my own two eyes

har äntligen fått upp min tavla:)har varit en jobbig dag på jobbet .. inte för att det har varit mer än en vanlig dag lite mindre kanske t.o.m. men har inte kännt mig riktigt hundra har haft huvudverk och yrsel hela dagen så hoppas inte att jag är på väg att få något..

menmen är sliten till tusen. och ska försöka städa mitt rum klart är i princip färdig städat behöver dammsugas och så ska jag rensa alla mina lådor osv, har tappat mitt pass men hoppas bara att jag har förlagt det i min Oordning, har som för mig nånstans att jag stoppa det på ett väldigt smart ställe där anton inte skulle hitta det så han inte skulle se den fula bilden på mig och sen var stället så smart så inte ens jag hittar det.. eller så har det tappats på krogen:S elr kan det kanske vara hos anton?? kanske var där jag gömde det??

hej slitna tjej:)

EKORRE!!

kan väl visa en till bild från helgen:)

vi är ekorrar!:DThis life don't last forever

har haft sen jävla träningverk sen i onsdags så hade bara tänkt ta det lungt i helgen men i sista sekund blev det att fara med linnéa till boden. 

var en trevlig kväll kanske inte tppen men utelivet i boden är inte det bästa..

började med att förfesta med otroligt trevliga tjejer och två små lurvbollar till hundar:P haha:)
sen strax innan 12 blev det att dra vidare till lotus där vi dansade och hade trevligt fast mina ben klarade inte av så mkt dans haha:P det var helt enkelt en trevlig kväll förutom att linnea fick sitt huvud dunkat i golvet av nån full kille när vi dansade han tog tag i henne bakifrån och skulle "gå ner" elr nått och ramlade och drog ner linnea i fallet och nån som tog strypgrepp på henne..vad är det för fel på killar från boden?? för det är inte många som verkar vara normala där:P Sen kom erik och hämta oss vid 2-3 tiden:) sen kom anton hem till mig med maxmat<3 :Dlista

har gjort en sån hära lista:P stoppa till kommentarer också:)
lycka till och grattis till den som orkar ta sig igenom hela:)

UTSEENDE
[  ] Jag är kortare än 160cm. - hihi är 164cm :D
[x] Ibland tycker jag att jag är ful. - i princip hela tiden iaf när jag kollar i en spegel.
[  ] Jag blir lätt brun. - pfft.. jag blir rosabränd med fräknar ÖVERALLT!
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var en annan färg. - saknar att ha längre ljusare hår(men om jag skulle ha det skulle hjag sakna det mörka så spelar nog ingen roll vilken färg på håret jag har efter 2veckor vill jag ha en ny.)
[x] Jag har vänner som aldrig sett min naturliga hårfärg. - här kommer pippi långstrump..
[x] Jag har en tatuering. - yes:) en i nacken:) "om jag hade vingar"
[  ] Jag har haft/har tandställning -  det är nog det enda positivt med mina tänder, att dem är raka..
[x] Jag har glasögon/linser. - måste ha lins på ena ögat, finns en chans att jag kommer att bli enögdsblind
[x] Jag har mer än två piercingar. - har 5 i öronen :P
[  ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. - men vill göra en septum, men kommer nog aldrig bli:P
[x] Jag har fräknar - många av dem också..


FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar. -  har väll hänt
[x] Jag har rymt hemifrån. - brukade göra det ganska ofta när jag blev sur på mamma och pappa när jag var liten.
[  ] Jag har blivit utslängd hemifrån. - dem har nog inte ens tänkt tanken.. spec inte mamma hon vill att jag ska bli 7år igen och bo hemma för alltid!
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop. - good job mum and dad!
[  ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal. - nej! yngsta är 10år ..tror jag.. jag har 5 syskon det är svårt att hålla koll på alla åldrar!

[x] Jag vill ha barn nån dag. - ja fast vet inte om jag vill ha biologiska barn lite osäker. men vill adoptera iaf!:)
[  ] Jag har barn. - Jag har hund och det räcker gott och väl just nu iaf;)
[  ] Jag har mist ett barn. - nej:)

HÄLSA
[  ] Jag föddes med en sjukdom. - eller kanske har en?? kanske därför jag är som jag är??
[  ] Jag har fått stygn på öppet sår. -
[  ] Jag har brutit ett ben. -
[  ] Mina tonsiller har tagits bort. -
[  ] Jag har suttit hos läkaren med en vän. -
[  ] Mina visdomständer har tagits bort. - har ju inte ens fått dem än:P
[  ] Jag har genomgått en allvarlig operation. - har bara tagit bort halsmandlarna men det är ju inte dirr en allvarlig operation :P
[x] Jag har haft vattkoppor. -
[  ] Jag har/haft astma. -

SKOLA/JOBB
[  ] Jag studerar. - tog studenten 2010:D från hotell- och restaurangprogrammet i luleå.
[x] Jag jobbar. - på restaurang ramen :) har jobb till 31maj sen får jag se hur det blir efter det
[  ] Jag har somnat i skolan/jobbet. - aldrig på jobbet men i skolan har det väll hänt.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan. - jag är mänsklig jag har varit sjuk:P
[x] Jag har stulit något från min skola/arbetsplats. - stulit och stulit har jag väll inte bara glömt eller inte orkat lämna in x antal böcker:p och sen har jag kockläder hemma från skolan..
[  ] Jag har fått sparken. - inte än iaf :P

SKAMLIGHETER
[  ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion. - bara i oseriöst sammanhang. och sarkastiskt
[x] Jag kan fortfarande börja gråta av Disneyfilmer. - vem gör inte det.. t ex i lejonkungen när mufasa dör??
[x] Jag har pissat på mej av skratt. - när jag var liten och hade även urinvägsinfektion då.
[  ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat. - ne men jag vet folk som gör det;)
[x] Jag har gråtit av skratt. - händer ofta
[x] Jag har limmat fast min hand i något. - säger bara karlssons klister..
[x] Jag har skrattat så att någon form av dricka kommit ut ur näsan. -
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats. - jepp i skolan , i rumpan.. iiiiinte alls pinsamt!

RESANDE
[x] Jag har åkt mer än 300 km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[  ] Jag har vart i Ryssland.
[  ] Jag har vart i Kina.
[  ]Jag har vart i Japan.
[  ] Jag har vart i USA.
[  ] Jag har vart i Afrika.
[  ] Jag har vart i Asien.

FÖRHÅLLANDEN
[  ] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande. - sen 3år och 4månader tillbaka. Anton<3
[  ] Jag är förlovad. - min ring går över min pojväns budget (skämt)
[  ] Jag är gift. - mitt bröllop går över min pappas budget (skämt igen)
[  ] Jag har varit på en blind date. -
[x] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar. - Jag har blivit dumpad men det var efter typ två veckors förhållande. anton är mitt första seriösa förhållande:)
[x] Jag saknar någon just nu. - finns många vänner jag saknar både folk man inte umgås med längre, och folk man umgås för lite med.. önskar att man hade mer tid. :(
[x] Jag är rädd för att bli övergiven. - är nog en av mina största rädslor
[  ] Jag har varit otrogen i ett förhållande. - skulle aldrig ens tänka tanken på det!! otrohet är bland det värsta som finns och om man kan tänka sig att vara otrogen mot den man är tillsammans med så ska man nog mest troligt inte vara tillsammans med den personen.. och nånting som heter "det bara hände" existerar inte!
[  ] Jag har skiljt mig. -
[  ] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig. - inte varit kär men nå har man tyckt om nån men det har aldrig gott så långt att jag blivit kär i nån som inte gillar mig.
[  ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit. - sånt ska man inte ljuga om
[  ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit. - tror inte det kan ha skrikt ut det åt anton elr mina föräldrar när man har varit i storbråk , nått jag skäms över men ibland kan jag inte kontrollera vad jag säger när jag är sur och ledsen. :(
[  ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande. -

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra. - har hänt att jagh har sagt nått som jag lovat att inte berätta.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra. - sånt gör man väll hela tiden.
[x] Jag har ljugit om vart jag är för mina föräldrar. - har hänt när man var yngre, minns t ex engång när jag var hos en kille men sa att jag var hos en kompis
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet. - alla har väll nånting som man inte vill berätta för någon
[x] Jag har fuskat i ett spel. -jooo;P
[x] Jag har struntat i ett prov. - har väll hänt att man har "glömt" plugga. fast bara nån enstaka gång typ högstadiet och 1an på gymnasiet när jag var som mest skoltrött.

ERFARENHETER

[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad. - jag tycker att jag har bra lokalsinne.. men tydligen inte.
[x] Jag har sett en fallande stjärna. - har nog alla
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna. ja men jag blir alltid så vellig vad jag ska önska mig, det är ju bara en önskning och jag rablar upp flera i mitt huvud och kan inte bestämma mig så oftast är det försent.
[  ] Jag har varit på en offentlig plats i pyjamas. -
[  ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss. -

[  ] Jag har sparkat en kille mellan benen. - jag är emot misshandel!;P
[  ] Jag har varit på ett casino. -
[  ] Jag har hoppat fallskärm. - hoja!
[x] Jag har gått "skinny dipping". - hihi;)
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens. -  vem har inte?
[  ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme. - elr har jag kanske det?
[  ] Jag har krockat i en bil. -
[x] Jag har medverkat i ett skådespel. - jepp i lågastdiet pjäsen hette tid "forntidens hjältar" elr nått sånt och jag var ett lamm :)
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet. - ja det har hänt.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga. - det är buskul:D
[x] Jag har sett norrsken. - jag bor i norrland behöver jag säga mer?
[  ] Jag har suttit på ett tak på natten. - 
[x] Jag har åkt taxi. -
[  ] Jag har ätit sushi. - vill testa:) men tror inte att det kommer vara min grej..
[x] Jag har åkt snowboard. - och jag sög på det . får jag skylla på att terese var en dålig lärare;) nää skoja bara:)

DÅLIGA TIDER  döper om den till KORV:)
[x] Jag har druckit alkohol. - varför heter kategorin dåliga tider?? jag menar då låter det som att det är ett missbruk elr nått att jag har druckit alkohol:P
[/] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden. - inte varje månad och inte alltid mer än en gång:P
[x] Jag har festat mitt i veckan. - studentveckan :)
[  ] Jag röker. -
[  ] Jag kan inte svälja piller. - jo jag kan men dem fastnari mina "fickor" i halsen ( ja jag vet att det låter fult men det är typ smågropar som småsaker kan fastna i som har blivit sen jag operera halsmandlarna.) (förresten  att det ligger på dåliga tider då låter det som knark elr nåt?? men jag menar ju typ när jag tar ipren  och liknande:) )
[  ] Jag har blivit diagnoserad med depression. -
[  ] Jag tar mediciner mot depression. -
[  ] Jag har gjort mig själv illa - bara av klumpighet.
[  ] Jag har anorexia och/eller bulimi. -
[  ] Jag har haft anorexia och/eller bulimi. -
[x] Jag har sovit en hel dag utan att behöva det. - oupsi
[x] Jag har vaknat gråtande. -
[x] Jag har somnat gråtande. -

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö. - kan börja gråta av att bara tänka på det.
[x] Jag hatar begravningar. -  usch det värsta som finns. jag vet att det egentligen är ett sista farväl men stämningen pch sånt är hemsk. Mormors begravning är det värsta jag varit med om. jag var jätteledsen men blev ännu ledsnare när jag såg mamma gråta så mkt och vara så olycklig och morfar, jag hade aldrig sett morfar gråta förut.Jag saknar mormor jag vill ha henne tillbaka jag vill säga till henne att jag älskar henne en sista gång, jag minns inte om jag sa det till henne sista gången jag prata med henne när hon ringde och gratta mig på studenten jag vill att jag ska ha sagt det men vet inte om jag gjorde det och jag har sån ångest över det, jag visste inte att det skulle vara sista gången jag skulle få prata med henne. hon dog så plötsligt.

[x] Jag har sett någon dö. - inte någon människa men var med när vi avlivade min förra hund misty och också vår förra hund tjorven. hemskt var det.
[  ] Någon nära till mig har försökt begå självmord. - inte vad jag vet?
[  ] Någon nära till mig har begått självmord. -

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn. -
[x] Jag äger en iPod eller mp3-spelare. -
[  ] Jag har en ohälsosam relation med animie/manga. - jag gillade det förut men hade aldrig en ohälsosam relation med det :P
[  ] Jag äger många dyra designerväskor. - inte en ändå
[x] Jag äger något från H&M - massa
[  ] Jag samlar på serietidningar. -
[  ] Jag äger något från Benetton. -
[  ] Jag äger något jag har köpt på E-bay. -
[  ] Jag äger något från Diesel. -

RANDOM
[  ] Jag kan sjunga så bra att andra kan lyssna på det. - men jag sjunger ändå:)
[  ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsresturang. -
[  ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor. -
[/] Jag ser på nyheterna. - oftare nu:P måste ju hålla koll på tunisien;)
[  ] Jag dödar inte insekter. - jag dödar insekter, men sen blir jag nojjig att dem andra insekterna ska bli sura på mig och attackera mig elr nått, är det normalt?
[x] Jag svär ofta. - sånt som händer
[x] Jag sjunger i duschen. - och dansar! :)
[x] Jag är en morgonperson. - jag stiger upp vid 5 varje vardagmorgon för att fara och jobba så har blivit till en morgonmänniska.
[  ] Jag betalade för min rington. - 
[/] Jag är petig med grammatik. - njae inte dirr men nångång stör man sig när nån säger fel.. men själv blir jag förbannad när andra ska rätta mig, men tror alla människor blir sura på att bli rättade.
[  ] Jag är en sportfanatiker. -
[  ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar. -
[x] Jag är bra på att baka.  -:)
[x] Min favoritfärg är svart, vit eller rosa. - elr egentligen har jag kanske inte någon favorit färg men jag är ju så rolig att jag oftast använder svart
[  ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan. -
[  ] Jag vet hur man skjuter. -
[x] Jag är kär i kärleken. -
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt. - jag är ju så rolig:, så det är svårt att låta bli :)
[x] Jag äter snabbmat varje vecka. - (a)
[x] Jag är bra på matematik. - jag tycker då det:)
[x] Jag tror på spöken. - och jag är livrädd för dem
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet. - elr jag kan om jag inte vet om att den är i mitt rum:)
[x] Jag är väldigt kittlig. - men inte på magen
[x] Jag älskar mörk choklad. - jag älskar all choklad
[x] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel. -

[/] Jag är bra på att minnas ansikten. -
[  ] Jag är bra på att minnas namn. -
[  ] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv. -


The problem is that there's no truth to it

hej. har egentligen inte så mkt att säga vet inte riktigt varför jag ens uppdaterar nu ,  pga av brist på nått att göra..

fast på en timme är det top model:D men det är ju som sagt om en timme så vet inte vad jag ska göra tills det?

aja har jobbat idag det är väll det mest spännande:P stinker korv också... har stekt korv hela dagen :P 

mer hade jag inte på hjärtat.känner mig irriterad. allvarligt så tkr jag att det är jävla dålig stil av dig.


And I swear that I don't have a gun

juste ett tredje inlägg med en tredje sak att berätta om..

jag har bokat en resa till mig och anton till tunisien i 20 årspresent till anton.

fast många tkr att vi är galna med tanke på hur oroligt det är just nu i tunisien men det är mest i huvudstaden där presidenten är. mkt lugnare där vi ska vara.

och så åker vi inte försen 20maj så det är ett tag kvar så det kommer hinna lugna sig och om det skulle ha blivit värre så har vi avbokningsskydd så iaf för vi avboka den och kanske ta en sista minuten ist elr nått sånt.

men vi tog den här resan för den var billig och så är det all inclusive. för bara 4000:-/person

fast ja, kanske inte så konstigt att det är billigt till tunisien nu;)

At least not today.

justja! har fått tillbaka min kamera från lagning nu:D tjohoooo!:D

var lite bilder i kameran från när den gick sönder så hittade jag en ganska frän bild. elr ja jag tog bilden precis när frida tappa kulan till tungpiercingen .. så ser man hu kulan flyger där:P haha

It's like a dream, no end and no beginning.

tjoflöjt!:D
MEHHÄ!


har ju inte uppaterat er i veckan så hade inte tänk att göra det nu hellr!;P

nä men veckan har ju  inte varit så händelserik bara massa jobb och sen hem till anton och sovit .

på onsdagen var jag dock på stan ett litet tag. hittade svarta byxor som var höga i midjan :) 

på torsdagen jobba jag kväll så var själv där och dem där dummisarna till kollegor jag har har skrämt mig hela veckan att det spökar där och jag är superkänslig mot sånt och har tyckt att det är obehagligt att vara där på kvällen och det där gjorde det inte mkt bättre, så var nojig och rädd hela kvällen!:P

på fredagen så skulle jag och anton på 20årsfest hos P. fast när vi kom dit så var det tydligen kaos och alla hade delat in sig i två grupper "Dem normala" och "Dem som rökte på, på balkongen" så hann knappt sätta mig innan P bröt ihop och festen var slut. Tyckte det var jävligt dålig stil av dem där pundarna. jag känner inte dem så jag skiter i om dem röker på hemma hos sig elr på sina fester men man kommer inte till någon annans födelsedags fest och röker på!!! hjärndöda människor!!! tyckte så synd om P också fick dåligt samvete jag sa inte ens grattis när jag kom dit:( jag känner ju inte henne så jättebra. men ville som trösta henne på nått sett men man vet ju som inte vad man ska säga och jag har aldrig sett henne ledsen förut, ångrar att jag inte hade gjort mer för även om det inte hade funkat så hade jag inte förlorat på att försöka. menmen nu gjorde jag inte det men hoppas att det bara var en dålig snefylla och att P mår bra nu:)

sen for vi förbi fridao och var med hon , terese och filippo ett tag, tills dem skulle på allstar. jag och anton skulle med dit också först men orkade inte kände mig trött efter veckans jobb och så hade vi ju tyson som vänta på oss:)

och igår så tog vi det lungt var inne hela dagen förutom när tyson behövde gå ut det var ju -28 mesta dels av dagen:S brrr.

på kvällen for vi till hemmakväll och hyrde 3 filmer, "the experiment", "dear john" och "the invention of lying"
hann bara se the experiment igår. den var bra, väldigt sjuk spec med tanke på att den är baserad på verklig händelse, ett hemligt experiment som USAs regering gjorde på 70-talet.

idag blir det nog mest troligt att vara med ninaminfina:)


vadå stökigt rum? fast ser inte ut så nu! städeade det igår och bilden är tagen i fredags! :P


Mira<3din söta lilla fettokatt! :)

Didn't mean to make you cry If I'm not back again this time tomorrow
huvva kommer aldrig kunna sova inatt..

skulle ut med tyson en sista gång och märker att ytterdörren är på glänt och så är det tänt i antons föräldrars rum occh vi är ensamma här och den var INTE tänd tidigare .. usch är så rädd hjärtat är upp i halsen..

så nu vet ni om jag är död imorn så blev jag mördad av nån som är här i huset just nu.. är nästan övertygad om att nån iaf har varit in hära. men hoppas att jag bara är nojig.

I don't want to die
<3

Say, is that rain or are they tears?

hellu.

sitter hemma hos anton just nu:) vi har just sett "wild wild west" är supersugen på nånting men vet inte vad men tror inte att jag orkar gå till stan för att köpa nå. sen så är jag ju fortf i matkoma efter min och antons goda pasta,sås och kyckling vi laga:P fast är ändå sugen på nånting, fetto som jag är:P nä men jag vet vad det beror på .. jävla mens mitt sockerbegär försvinner aldrig!:@

igår så blev det utgång btw:) 

blev att fara och äta sen middag på allstar med frida och linnea började trevligt, men sen kom en gubbe i 50årsåldern (som såg ut som nån tecknad seriefigur typ knasen elr nått) och satte sig vid oss.. men han var trevlig ändå så vi bad han inet gå men sen senare på kvällen så bet han linnea i armen!!!!!usch! ofta man gör så???
sen så var det andra killar som försökte "ragga" på oss och tillslut linnea var ju så less efter kvällen så hon skrek till dem att alla vi var upptagna så dem kunde gå osv och sen alldelles när vi skulle fara hem från allstar så kommer en av killarna fram(vet vem det är föresten eftersom att han har historia med folk jag känner så vet att han är en risig kille:P) och ber mig slå honom??? men det gjorde jag självklart inte men han forts tjata att jag skulle göra det? vissa folk förstår man sig inte på..

sen gick jag hem till b-näset , genade på isvägen var lite läskigt men anton och tyson kom och mötte mig också:)


But as long as you are with me I am happy to be someone In this world

Kort och väldigt intressant information så hoppas att ALLA skriver ner!;) 

Om precis 1månad så fyller jag 20år:D


gonatt!Let us die young or let us live forever

ååh vad skönt med en slö dag.. jag har intre gjort ett jävla piss idag.:D

dock så ångrar jag att jag klev upp vid 1 för nu är jag pigg och kommer inte kunna sova fast jag borde jobbar ju imorn så ska upp vid 5..

åt wienerschnitzel till middag idag, var längesen sist och det är ju så sjukt gott:) gott med kalv!:P


kollar på den här bilden men får ändå inte dåligt samvete .. jag är en hjärtlös människa:O(Hoppas att ingen vegetarian läser min blogg?)

What's puzzling you Is the nature of my game

hojja vad jag är trött! 

såg nyss på "devil" med anton. och fy tkr inte om sånna filmer, är ju så himla lättskrämd..
så nu vet jag inte om jag kommer kunna sova:P

men jag är nog bra på att förstöra sånna filmer , för jag måste gissa saker hela tiden vem som var djävulen och vad som kommer att hända.

gissade rätt vem det var först, men sen ändra jag mig för en sak hände, men då visqade det sig att jag hade rätt ändå:P

på tal om djävulen och gud och sånt så har ni hört vad som hänt .

kring 100 fåglar hade fallit ner döda nånstans i sverige och samma i usa men då var det tusentals fåglar.. dem trodde att det var fyverkerier på nyår som skrämt ihjäl dem, men så hörde jag nån präst på radion prata om att det var gud som gjorde det för hann var missnöjd elr nått sånt med människan så det var hans sätt att varna att nått värre kommer att hända.. 
http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.523512-ingen-infektion-hos-doda-faglar

jag tänkte ju dirrekt på 2012:P:S

inte för jag tror på sånna saker egentligen men blir typ ändå nojig. 

men nu ska jag oh anton sova .. sköööönt att vara ledig imorn:) ska sova superlänge:DOh no! I know, a dirty word.

sitter hemma hos anton.

ska snart äta lammstek.. mums!:D 


trettondagen ikv.. och jag är ledig imorn!

men ska bara ta det lugnare än lugnast! är så sjukt trött och utmattad.
dem två senaste dagarna på jobbet har varit stressiga! två har varit vanligtvis är vi 5-6 i köket men nu var vi 3.. 
skulle vara i salladen den här veckan, men nu hade jag inte bara en salladsbuffé att göra, fick först göra mackor på morgon och sen baka bröd som skulle vara till lunchen, diska och göra sallader. och jag hann i tid!.. var inte en männsika var typ en maskin elr liknande..

så ska bli skönt att ta det lungt ikv lägga sig tidigt, och sova halva dagen imorn!;)

hade grace varit kvar hade jag kanske farit ut, var där förra trettondagen och det var sjukt roligt.. grace var mitt favorit uteställe i lule.

I can't get over the way you love me like you do

har ni haft skönt jullov?? inte jag ,, min första jul utan jullov elr jag jobbade ju inte julafton och inte heller nyår men mellandagarna har jag jobbat.. har ingen fritid längre:'( :P men pengar är värt det:) behövs ju verkligen nu när jag och anton söker lägenhet!:)

och så är jag ledig torsdag. hurra..hurra.. hurra!!:D

funderar på om jag ska skriva om min dag elr nyår??

ääh vi tar kortfattat om nyår för blev dock tråkigt slut men orkar inte börja skriva om det..
önskar att vi hade varit hos anton hela kvällen då hade vi nog haft trevligast:) elr farit dit efter örnäset:)

iaf så blev det väll "förfest" hos anton åt go middag:) 3rätters:) så sen var man mätt;)

sen vidare till örnäset där vi var några tjejer + anton:) var trevligt spelade spel och firade 12slaget där med lite skumpa;) emelie, henke och deras vän var också förbi ett tag:)

sen vidare till björx där blev vår sprit stulen men hittades i en persons väska flaskan gick sönder när den ställdes på bordet, festen sluta. fula är att vi vet vem det var och han förnekade ju trots vittnen men slutbeviset var ju också vem som gick hem utan sin väska.. förstår inte hur man orkar förstår du det Jonatan Fåhraeus?..

känns bara som att varje nyår blir mindre roligt. inte för att det var ett dåligt nyår men .. nästa år blir det nog med familjen .. jag saknar det :)


ni kan få fler bilder från nyår sen nångång:)

I'll just stay a victim

vadå uppdaterar sällan? pfffft ... löjligaste jag haar hört:)

men nu är jag här så var nöjd;)

funderar på att byta blogg låååångr bort från blogg.se tror jag ska gå i fridas fotsteg och byta till nattstad:) 

har funderat på wordpress elr devote men tror jag ska iaf testa nattstad och se:)

så tyckte frida att jag ska börja med den dära listan också:) kanske göre:)
RSS 2.0