H&M Conciouscollection

längtar tills dem släpper den .. så mkt jag vill ha!

_


<3

Vill ha ge mig!


men säkert är det som sist med garden collection. luleå får in nått enstaka plagg som tar slut dirr och är inte ens några av dem finare plaggen och man har tur om man lyckas få tag i ett linne:P haha och på internet tar allt slut på en hundradelssekund och så kommer man inte ens in på sidan. och så jobbar jag när dem släpper kollektionen :(

men älskar mitt linne från garden collection^^
I just gotta get out of this prison cell. Someday I'm gonna be free

har färgat håret , tagit en tripp förbi systemet och max och nu ska ögonbrynen färgas och fix och trix innan jag ska fara till linnéa och sen vidare till filip för att fira sebbe som fyller 20 år idag!(grattis<:o) )

sen tror jag nog att et blir allstar:)

men kul kommer det bli:D hihi taggad!


<3

Linnéa fin som alltid och jag ser ut att vara.. ehm förstoppad? ;P mahaha

When people run in circles It's a very very mad world

blev trots allt för mig att sätta mi fot utanför huset:P haha!

ne men vi var bortbjudna på middag hos antons syster lisa och hennes sambo henrik.:)
riktigt go mat:D

lite roligt att idag var det första gången jag smakade på spenat i mitt liv (vad jag kan minnas iaf) först på jobbet så smakade jag stuvad sparris och sen så hos lisa och henrik:) alltså två ggr på en dag:P och jag gillade det! OCH OCH OCH .... NU BLIR JAG STARK!:Dkom hem till anton för ett tag sen och har borstat tysons päls i ca 20 min. mina svarta byxor var vita kan jag säga.. nu väntar jag bara på att tiden ska gå så att jag kan krypa ned i sängen och kolla på big brother:D beroende av att se vad dem har för sig.. mina små barn:) haha njae skoja om barn saken men aa.. ;)

Imorn blire iaf en riktigt myspys dag:D ska fara intill stan efter jobbet och gå med terese och fridao, sen hem till frida och laga mat och sen fara och sola:D så pyysmysigt;Dhjärta er<3<3


They say I've gone mad

Ligger hemma i anstons säng nu.. är helt slut..

har fått i mig alldelles för lite sömn och vatten och sen jobb och träna på det. känner mig duktig ändå som träna:D
men måste bättre mig på vattenfronten., får så himlans ont i huvudet:S

snöstorm ute också så sätter inte min fot utanför dörren nå mer idag, anton får gå med tyson:)

känner att jag luktar svett har inte hunnit duscha ännu, men måste verkligen iaf ta en liten pn före. får väll bädda rent i antons säng sen :P haha


hihi tyson ser ut som en igelkott:'D har duschat honom .. han kissa på sig sitt eget ben och bröst, lyfte aldrig på benet så strålen for rakt på honom;(! smart hund.

gonatt
Welcome to my silly life

kliar i fingrarna att beställa från nelly, har ju redan gjort det i helgen men nu har jag ju hittat mer ;O hmm hmmm.. borde ju spara pengar har inte betalt resan.. och shopade ju på stan idag;) mihi bikini och en tröja:D

ska fundera vidare medan jag kollar på big brother. hmm hade inte mkt intressant att säga..inget alls faktiskt

no expression, no expression

vilken skön dag det var igår:D superväder så var ut på isen med anton och tyson , jag och anton åkte skridkor och tyson fick springa brevid, vi åkte i nästan 1,5 timmar.. och det känns idag i min otränade kropp. och imorn ska jag göra nån hälsoprofil så ska kolla konditonen och mäta fett och sånt:P haha.. kommer drömma mardrömmar.

och så fettade jag mig rejält i helgen, .. nejdå det räckte inte med ostbågar,dipp,lösgodis,turkiskpeber, chokladkaka och maxmat var tvungen att fara till storhedn och proppa en godispåse full med nötkräm. kanske gå det att gisa vilken vecka i månaden jag är i .. så då är det ju tillåtet(a) 
måste bara lägga in lite närbilder på isen också den var hur frän som hellst!fast den var ännu mer frän i verkligeheten!:O

Har jag sagt att jag ville bli skridskoprinsessa när jag var liten? var t.o.m med i tidningen för en intervju vad man ville bli.. men jag är helt kass på skridkor,, jag menar som liten ändra man ju dröm för varje dag;)


" människor verkar njuta av att förstöra för andra "

It's the end of the world as we know it and I feel fine.

massa strunt i mitt huvud just nu .. gör mig galen.


jag som trodde att jag skulle ha flyttat nu och långt bort från luleå. men här är jag fast i en håla.
men jag har ju jobb fast månadslön. tryggt här. men är ju inte säkert att jag kommer ha kvar jobbet så länge till.
ska jag flytta då? men nu är ju anton här och pluggar , jag kan ju inte heller  flytta från nått som känns så bra.

ska väll inte tänka på det så mkt mer innan jag vet hur det blir med jobb.. men även om jag får stanna vill jag verkligen vara en sån som jobbar där i 20år??! nej det är inte så jag vill bli. stanna bara för att det är tryggt.

jag vill ju gå en utbildning i sundsvall, jag vill bo i sthlm, jag vill bo i frankrike, jagvill resa.. helvete..
tänk "om jag hade vingar"

jag och anton söker lägenhet i luleå nu.. hade varit skönt att flytta men det förstör andra planer som resor.

blir cypern i maj med anton och vänner:). och kreta i augusti med familjen lundgren:).
men jag nöjer mig inte där ha ju inte varit utomlands sen jag var 11år.. så jag vill och till tunisien med mamma och jag och syster vill fara till italien, och en resa med terese och frida vill jag ju också, och en weekend resa till london med nina och frankrike med anton. aja men dem resorna kommer väll så småning om. även om det blir några år mellan dem.

haha men nu ska jag inte dela med mig min resfeber:pI'm alright, I'm just fine and you're a fool

guuh vas jag är seg har inte tagit mig upp ur sängen ännu. och klockan är mkt ju! vanligt vis brukar jag ju stiga upp 5 på morgon men nu jobbar jag kväll i veckan. SÅ FY VAD SKÖNT.. men börjar ändå få lite brottom elr njae bussen går om 2h från stadsön så inte så farligt. men ska duscha äta, prommenera med tyson och fixa mig och sen gå till stadsön också . 

aja men då gör jag så att jag stiger upp nu då:D det blir great!RSS 2.0