ska aldrig bli vegetarian

ojdå! trodde jag började 3 idag men började vist halv 3 de var ju som en miss:P

men är hemma från skolan nu. har lagat vegindisk mat:) det var ganska skoj att prova på nå nytt det var mkt med kryddor å sånt:P Men om det var så gått var en annan femma kändes verkligen som om det saknades nått typ KÖTT;P haha allt var inte så gott de ända som var gott var typ riset och nå friterade grönsaksbollar(fast lite väl starka) och såsen var riktigt god:) men allt annat var typ ganska torrt och krydigt och inte så jättegott:P så en sak är då säkert! de kommer aldrig bli någon vegitarian av mig inte;b

indisk kväll ikväll då:p

Vaknade för ett litet tag sen har nyss duschat och ska snart ta mig nått att äta och börja fixa mig för att fara till skolan:) Ska bli roligt ikväll att laga indisk mat:) mkt roligare att vara i köket än att servera iaf;) Så får se hur det går ikväll:)

JUSTJA en sak till!!!! Det verkar som att jag inte kom med i tidningen!:D:D Blev helt överlycklig när jag såg att jag inte var med i kuriren så var tvungen att ringa mamma och fråga om jag var med i nsd! och gissa vad! JAG VAR INTE MED!:D:D:D phuuu vilken lättnad;)

sen dag. (och jag som klagade på måndagen att den var lång);b

Gick skola idag från 8.15-21.30:P Är tröttsom in i h******!:P 
troddejga bara skulle ha en vanlig skoldag idag, för hade helt glömt bort att det var ikväll vi skulle laga mat med några från svenska kocklandslaget och en massa krögare och kockar från runt om i norrbotten.
 Det var jag, rasmus, emmy, elin och anna som hade blivit utvalda att få laga mat med dem:) 

Så började att gå skola till halv3 och sen klockan3 så kom alla och vi fick börja med att bli indelade i 3 olika grupper och fara på olika stationer typ:P det var inte så intressant eftersom att det var mer sånt för dem som driver en resturang:p
 ÅÅÅ vad pinsamt btw på en av stationerna när en gubbe redovisade om olika livsmedel och produkter och sånt så råkade jag sätta en godis i halsen och började hosta hej vilt som en jävla däre!:P hahaha ha. det var ju som lite pinsamt:P

efter stationerna skulle vi börja laga mat och då blev vi indelade i 5grupper ist, en av oss i varje grupp och det var VI som skulle vara som ledaren i dem olika grupperna! GAHHH! Guh så nervös jag blev. Men allt gick bra och det var riktigt kul.Det var gott som tusan också och jag e fortf mätt och belåten;) och de är ju bra att ha med det här när man typ ska skriva cv elr nått:;P haha 

MEN EN SAK!!!!!!! Usch jag kmr typ vara med i TIDNINGEN! För när jag stod och fick hjälp med att plasta in mina äggrullar av en från kocklandslaget så kom det en tant och en gubbe från nån tidning! och började knäppa kort dem tog allvarligt typ 100kort mist på oss! och jag försökte att kolla ner men då tröck dem typ kameran upp underifrån och så tog dem typ bilder i profil(hatar min profil!)!:O och jag kunde ju inte sticka därifrån när jag fick hjälp! Och det måste ha blivit världens fulaste BILD! eftersom att jag hade gått skola i typ 12h och hade gamalt slitet smink ! och så frågade dem om mitt namn och sånt och ställde en massa frågor, ville egentligen inte ens svara!:S USCH!!!!!!! VILL INTE VARA MED! 

Aja efter vi slutade så gick jag hem till Anton och våldgästa eftersom att min buss inte gick försen på 40min:S Fast när jag kom till Anton var han inte ens hemma:P Men nu har han kommit hem och vi ska sova NU!:D
Börjar 3 imorn för resturangen har öppet kväll imorn  och det är något indiskt tema så ska laga lite indisk mat imorn!;) så nu ska jag sova ut;)

lååångmåååndag.

Uschja tycker inte om måndagar.. dem är så långa går 8.15-16.30:S det är jobbigt, spec när det alltid e så oätlig skollunch! Jag menar fisksoppa..okej?.. vem fan äter det!
menb det blev max så jag skulle orka hela dagen(ville ha pizza egentligen men det ville inte rasmus och jessicag). Och nu har jag inga pengar kvar:( men som tur får jag studiebidraget på torsdag:D) fast då kommer alla pengar gå åt dirrekt på skulder och födelsedagar och valborg och möjligtvis ett nytt sim-kort? Det hade som vart på tiden att skaffa det, har inte haft nått sen slutet av februari. Har ju ingen kontakt med omvärlden längre!:O haha. 
Justja fick veta provet på arlen idag vad jag fick på arbetsmiljöprovet! MVG!!!:D:D troddejag inte tänkte att jag blir glad om jag får VG på det. men iof så var det inte så svåra frågor igentligen, utan det var som svar man kunde gissa sig till många svar som var ganska självklara så det var inte ett så jättesvårt prov:)


Å usch skulle ju börja nyttigare liv idag elr efter jag har fått äta pizza en sista gång;) Men hade tänkt börja fara ut och jogga med start idag, eftersom att jag inte har någon kondition överhuvudtaget längre(blir typ anfådd av att sitta här och knappra på tangenterna!)
Men ingen jogging blev av. det är ju så dåligt väder idag orka jogga i regn och kallt! Så jag får skjuta upp lite på de hela;p men de blir nog mest att jag kmr promenera eftersom att jag orkar nog inte jogga mer än 50m om ens det! :P

Aja nu ikväll ska jag väll plugga lite smått engelska(har nationella imorn) justja så hade jag nån nk läxa:/ och sen ska jag kanske om tiden räcker till fara till fridal och titta på hennes nya kläder som hon ville visa mig.:) och sen blire hem till tio för att se PROJECT RUNWAY!!!!:D 

från lördagen

Jadå, dem två bilderna jag hann ta inna min kamera dog:P



måste plugga!:(

Jadå idag så är jag hos Anton:) Är INGE bakis från igår:D men drack dock inte så mkt:) har som inga pengar:P åsa vill jag spara det jag har kvar till valborg också:)

menmen.. Anton har farit på fotbollsmatch, så jag ska passa på att plugga! Har ett prov i nk som jag inte har gjort (miljöprov, suck vad TRÅKIGT!) Jag gjorde det inte när alla andra gjorde det för hade så mkt i skolan just då så hann helt enkelt inte plugga till allt så valde bort det. sen blev jag ju sjuk så har inte hunnit göra det än och dem andra gjorde det innan påsklovet:P Så tänkte plugga idag så jag kanske kan göra det imorn. aja men vi får se hur det går med pluggandet ska nog inte sitta här nå mer utan jag borde sätta igång nu , men det är så tråkiiiigt! men man måste ju göra det:p

gårdagen.

som sagt så for jag till Anton igår!:)

Han lagade supergod mat åt oss medans jag duschade och fixade mig och sånt. Sen så for vi ett tag till Antons kompis chrille för han fyllde år. så fikade vi och sånt:) 
Sen så fick vi skjuts av fredrik intill antnäs eftersom att jocki hade fest dära ute i buschen:)
Var skojj dära, en mkt skojfest med trevligt folk och sånt. Men jag måste då säga att alla typ välte saker och spillde ut saker hela tiden:P haha. Tyvär så blire nog inga bilder efersom att jag borde ha laddat kameran innan vi for men gjordejag det?! nej glömde så det var typ inge batteri alls blev nog 2 bilder:P så fårse om jag stoppar in dem senare när jag kommer hem:)
Sen vid nångång på natten minns inte vilken tid så kom fredrik tbx och hämta oss. så for jag och Anton hem till han:) för att få i oss lite godnattsömn;)

Så tack jocki för en lyckad fest!:D
 

lördag.

ska fara till Anton nu.                                   

Sen blire till antnäs ikv. får skriva mer sen:) 

I LOVE MY JEANSJACKA!<3 :D

taconight

Det blev en trevlig kväll ändå, fast jag var jäkligt irreterad på linkan ett tag:P vi skulle ju ta 6 bussen till tuna, men sen när jag ringer henne där vid 20 i 6 så svarar den prutten INTE! och de går inte få tag i henne på nått sätt! tillslut typ efter 40min så fick vi tag i hennes pappa och då har den blondinen redan på tuna. och inte hade hon ringt oss innan hon for och inte hade hon med telen heller:P hur hade hon tänkt att vi skulle veta att hon var dära?! blonda unge!;p haha 
men hursomhaver så löste de sig och vi fick skjuts till tuna. så hade vi alla en trevlig middag och sen spelade vi spel och hade en allmänt  trevlig kväll OCH jusste så åt vi färska jordgubbar, grädde och nobless till efterätt grymt gott:D. 
Sen kom hem typ 12 och är trött som en bajs och lite ledsen också för bajsanton skulle kma till mig och sova och nu ska han inte de längre(han kmr inte få tbx sin 7up som jag hade tänkt ge tbx till han bara så att han vet!)
Måste ju sova helt ensam nu! hatar att sova ensam!

aja tack för en trevlig kväll friends of mine!;)

OCH NU...SÄNGEN!:'D

tacos ikväll!;D

Ska till linkans lägenhet och göra tacos ikväll till middag:D ska bli grymt trevligt de blir jag, anton, terese, emelie , oja, linkan , gren, filipo, blombacke och kicki:D  Förhoppningsvis iaf om det inte skiter sig totalt då:P 

Som det kanske kan göra för fridaL du e lite seg:P här försökte jag ringa dig för att höra när vi ska fara och jag fick som inget svar eftersom att du inte hade tid å prata med mig:'( haha, MEN iaf bussen går om inte ens en timme och DEN bussen ska det bli att vi far med! annars blire typ försent:P haha så inge sega nu tack!:)

För det kan bli en riktigt trevlig kväll om allt blir bra:) 
tacos såklart skitgott och sen blire väll att bara umgås och ha det trevligt och spela "med andra ord" och "med vilda gester" grymt skojsiga spel;)

Aja nu ska jag gå och byta kläder och så eftersom att en viss person(terese hällgren) smutsade ner mina byxor med hennes skitiga skor;)

hoppas kvällen blir rolig!:) 

JA! va bra tralalala...

YES!!!!! ÄNTLIGEN FRISK!!!:D tjohooooo.

är typ helt frisk nu bara lite hosta och heshet kvar;) känns jättebra var på skolan idag också!
ååh fy vad det känns som man har missat mikt. och då menar jag inte skolarbeten, utan vad som hänt i andras liv typ:P haha! 

Aja fick veta betyget i servering idag hade bara VG:/ ahah jag ville ju ha MVG. men hon sa att hon som inte kunde ge de till nån eftersom att vi haft så lite servering och så var jag inte nog självständig. Men hon sa att jag var så nära jag kunde bli!:) så till 3an ska jag ge gärnet!;) dvs om jag har nån ork kvar;p
Så frågade hon också om jag hade nått sommarjobb till sommarn men jag sa att jag inte visste eftersom att jag bara sökt sommarjobb på ett ställe och har inte fått veta om jag får där ännu:P Och då sa Stina(läraren) att om jag vill söka till stadshotellet  i piteå eller pite havsbad så sa hon att hon gärna är min referans(elr vad det nu heter:P) OCH det är ju jättebra:D men hon visste inte om dem har hittat personal till sommarn redan. Och sen så vet jag inte piteå... hmm. Jag kommer ju knappt ha tid alls för mina vänner eller Anton. och sen så måste jag pendla:S (usch) eller så kan jag kanske få boende där och då kommer jag absolut inte ha tid för annat:/ och sen en till sak! JAG KÄNNER JU INGEN I PITEÅ! och jag kan inte pite så hur fan ska jag hitta där och vad ska jag göra under tiden jag inte jobbar om jag bor där, för jag kmr ju inte jobba 24/7 precis. menmen jag måste tänka på det och bestämma mig snabbt! innan det är försent!

Men som jag sa till Stina får jag jobbet jag sökt här i lule så tar jag det!
 även fast det skulle vara bättre erfarenhet att vara i piteå eftersom att det stället i lule bara är ett kafé.

Men jag får se hur jag gör för tänk om dem inte hör av sig från det jag har sökt till, om jag inte får det!:S
Ska jag söka till pite då!? 

För inge sommarjobb=inge pengar på sommarlovet eftersom att studiebidraget inte kommer juli, agusti:S
Äähh jag måste verkligen tänka igenom hur jag ska göra.

myskväll

Fortf sjuk så ska inte till skolan imorgon. Menn hoppas jag hinner bli frisk till tisadg elr onsdag. För är less nu har vart sjuk i ca 1vecka:/

Anton är inte här längre men jag har ändå inte varit ensam för jag har min Sigurd(Sigge) som är här och myser med mig:)
har bara legat i sängen hela kvällen såg nyss "...Och så kom polly " Älskar den filmen:) Fast man vill ju ha nått gott när man myser framför tvn.. så jag gjorde chokladbollar:D var jättelängesen sist jag gjorde det, hade nästan glömt hur gott de är:P 
haha. Men nu tbx och kolla om det finns nå bra på tv och fortsätta att gosa med Sigge:)
 
Älsklings Sigge så gosig du är<3


CHOKLADBOLLAR!<3

Eftersom att jag har det så längtråkigt så var jag tvungen att göra  chokladbollarna lite färgglada:D


still sick, but not alone

usch sjukan vill ju aldrig sluta och jag har förlorat min röst också! 
Men de gör inte så mkt nu för jag har råkat smitta Anton. Så nu slipper jag vara ensam och sjuk. Nu har jag Anton här och vi myser och sjukar tillsammans! Så slipper jag vara ensam och då känns det mycket enklare att vara sjuk:)<3

miss potatonose.

BAJS, jag var ju på bättringsvägen? nu mår jag skitdåligt jag har bara blitt värre och inte fått mkt sömn inatt. Har inte kunnat andas för har blivit helt snorig och vart tät i nosen hela natten och min älskade otrivin menthol är helt slut!:( Så nu har jag sår runt nosen och när jag vakna var den helt uppsvälld, värsta potatisnäsan:P hihi.

Menmen hoppas jag börjar friskna snart tack! Men jag lovar att jag blir frisk på tisdag bara för att det ska vara dåligt väder då! för nu har jag vart sjuk när det har varit jättefint väder. inte skoj. Jag e blek och sliten till tusen. Och min vikt har ökat i massor. MEN jag borde inte få klaga över den för det ända jag gör är att ligga i sängen och proppa i mig en mass fettsaker:P jag har redan ätit tårta och chokladpudding idag och det ändå jag längtar efter är att få tjocka i mig en pizza:P haha jag förstår mig inte på mig själv ibland. nepp när jag är frisk så är det skärpning som gäller! alla mina pengar går ju till skräpmat just nu:P Jag får ju skylla mig själv! Men ibland så önskar jag att jag bara hade kunnat var nöjd med mig själv för hur jag ser ut och för den jag är, men det är omöjligt.


Another sick day

Ja, jag är fortfarande sjuk och det är inte så skoj. Men jag känner mig lite friskare idag, säkert tack vare te med apelsinhoning (bra för mina knivar i halsen iaf) !:) 

Jag for t.o.m till storhedn idag med mami och Anton. Det är ett gott tecken!:)
 Nog för att jag inte alls kände mig kry när vi väll kom dit:S När vi gick inne i obs så blev jag helt yr och det kändes som att jag skulle falla ihop för mina ben kändes alldelles skakiga och tunga att lyfta:P Men jag klarade mig;p Tråkigt nog märkte jag och Anton att obs har dödat Karre ja dem har t.o.m grillat honom:( (sörjer)

haha:P

Sen efter obset så for vi till H&M och jag shoppade hårklämmor och ett par pilotbrills;) Dock kommer jga inte kunna använda dem till min jeansjacka för då kommer jag se ut som "Hej, kom och ta tillbaka mig till 70-talet" Men skitsamma, jag kmr säkert ha det tsm flera gånger och då får jag se hur mycket "stuck in the 70-talet" somhelst.;p don´t care!

Och jajusste idag fyller min äldsta bror Jocke 22år!:D Så han kom och hälsade på!:) Så bakade jag en tårta till honom (som vanligt när nån fyller år) ;)
Men vem vill ha en sjuklingtårta kan man ju undra?! Det var just därför jag bara sa till Jocke att jag bara var lite förkyld och inte alls sjuk!;) För jag ville ju baka! Jag tycker om att baka och jag vet att han inte hade velat att jag skulle göra det om jag var sjuk!:P Aja Grattis Joakim iaf!:D och jag gjorde ju en ros på hans tårta! kanske inte den finaste, jag är inte van att göra marsipanrosor! Men jag blev nöjd Ändå!:)

Den hade blad också:P ehm rosa blad..MEN blad som blad!

En liten rolig sak är ju att när dem flesta är sjuka så förlorar dem matlusten och går ner mycket i vikt under deras sjukperiod. Men ICKE jag haha jag är typ konstant hungrig och mest gottsugen! Så jag tjockar på när jag är sjuk och går alltid upp en massa i vikt!:P Det är inte så skoj:P jag som vill komma i form till sommaren så jag slipper skämmas över mig. Men jag vet inte vad jag ska GÖRA jag är beroende! DET ÄR JU SÅ GOTT ATT FETTA!:P haha jag behöver seriöst hjälp:P haha jag e ju typ psykfall:P menmen va gör man?!:P



en sjukling

Äsch då! Jag klararde inte mig från sjukdom:( 
NU sitter jag här ensam och sjuk. Mestadellen av dygnet är jag sängliggandes. 
Fan det går ju emot alla mina principer. jag brukar alltid bete mig som jag vore frisk och göra saker fast jag e sjuk på så sätt blir man friskare fortare än om man bara ligger ned!
 Men de funkar inte den här gången jag mår så sjukt dåligt. jag är yr och känner mig lite som en handikappad kan typ inte göra nått utan att måsta sätta mig ner för det känns som att jag annars kommer att falla handlöst ner som en vante ner på golvet de e läskigt. känns som tusen knivar i halsen och att hjärnan sitter löst!:O det är sant varje gång jag böjer på mig så känns det som att hjärnan dunkar i pannan det är obehagligt:P och ena sekunden fryser jag, så jag tar på mig en massa kläder. andra sekunden lökar jag som nån idiot, så tar jag av mig kläder sen 5min senare fryser jag igen! jättejobbigt. HATA SJUKA!

aja men jag är lite bättre idag än igår iaf. för jag har nyss lyckats få mig upp och bakat en kladdkaka:D Och förhoppningsvis kommer ingen från familjen vilja ha av min sjuklingkaka, och då får jag hela kakan för mig själv:D haha hoppas! men då kommer jag känna mig som en tjockis eftersom att jag gjorde en och en halv sats^^ men när man är sjuk borde man få tjocka hur mycket man vill!:D

Ååh det ska bli en sån myskväll! Kladdkaka, Grey´s och förhoppnignsvis kommer Anton och pysslar om mig:)
Aja jag får krya på mig nu iaf;)

En sjuk moa



Grattis på sötaste farmor!


GRATTIS FARMOR!<3 

Idag så fyller min sötaste farmor 80år! Men hon ser inte ut att vara en dag över 30:)

Idag så kommer nog inte min dag vara så händelserik känner mig jättekrasslig har ont i halsen och huvudet. Tror att jag kommer bli sjuk:( det är ju så typiskt nu på påsklovet att man ska bli sjuk. Ähh jag får väll hålla tummarna på att jag börjar må bättre och klarar mig från sjukdom:)

:)

Igår så var jag med Anton vi var ensam hemma hos han. Så vi for till affären och köpte så vi kunde laga mat:D
Vi gjorde inte nått speciellt bara pepparstek med klyftpotatis men det blev en mysig middag med levande ljus!:) 



Sen så kröp vi ner framför tvn med CHOKLADPUDDING!<3 (Å det år verkligen supergott, älska chokladpudding!) vi gjorde för 4port. Alltså kan man tro 2port var, men icke då! :p Anton åt en portion och jag 3!:D haha yummi!;) Hursomhaver så blev det en ganska tidig kväll eftersom att både jag och Anton somna framför tvn:P
Men sen vakna jag vid 2tiden kanske? så var tvn fortfarande på, och såg att "nurse betty" var på tv :) En jättebra film tycker jag:) så såg klart den medan anton sov som en stock:P

Jag vet inte när vi vaknade sen 12? nått sånt:P så klev vi upp och gjorde klämmacka!:D Sen skulle Anton tvätta sin nyköpta bil som han är så stolt över, så jag fixade mig och for hem:) Nu gör jag inte ett piss men ska nog fara och sola med Terese ikv på ingridshem:) Jag är ju vit som ett lik och så hör man hur neger Emelie har blivit (hon är i dubai) så lite avis är man ju, därför hade iaf lite färg vart bra innan Emelie kommer hem så vi inte blir som Ebony & Ivory:P haha men jag får aldrig nån färg ändå bara massvis med fräknar:P

påskhelg

Kom hem idag!:) 
Har varit i pitehavsbad och firat farmor som fyller 80 år på tisdag!:D Det var jättetrevligt dära:) men kanske inte så jättefina stugor(bunglows) och maten på resturangen var inte så god och det fanns inte så mkt att välja i middagsbuffén heller typ prinskorv och köttbullar:S ( det var väll påsk det var nu? Inte jul! ) Men annars var det bra:) Sen på söndag skulle vi och bada i badet. Usch jag tycker verkligen inte om att bada. hesmkt, jag hatar verkligen att visa mig i bikini mitt bland folk mår inte bra av det, man känner sig helt utstirrad och jag blir illa till mods, tycker inte alls om det. Jag hatar min kropp och vill absolut inte visa upp den! så badade inte så länge ville helst bara springa därifrån. men jag försökte vara kvar och försöka tänka på annat för antons skull. Han ville verkligen bada och det är ju inte så skoj att bada ensam, men han blev nog ändå lite less på mig. Men jag kan inte göra nått åt det, jag mår bara inte bra. Fast jag gjorde ju faktiskt mitt bästa ändå.

Aja nu ska jag snart fara till Anton. Han är ensam hemma, så vi ska fara på affären och köpa så vi kan laga god middag:)

JUSTE, klarade inte av att ha orangehåret så färgade om det igen, så nu är det typ som de var innan jag börja färga:P haha känns lite som onödiga pengar:P fast utväxten är iaf borta;)



uschuschäckelhår!

färgade håret idag! fyfan vad fult det blev. vill bara spy eller något. det var meningen att det skulle bli ljustbrunt men blev det de? NEJ de blev orange! bleee.. det påminner mig om min hårfärg när jag var liten. NU minns jag verkligen varför jag började med att färga håret! va ska jag göra jag har inte ens råd att köpa ny hårfärg! och anton kommer ikväll han kommer typ spy över mig! så äckligt fult är det!

bleee för mitt äckelhår!


du och dina bortförklaringar..

ÅÅÅ är lite smått irreterad eftersom att... DET går aldrig att planera nått med min mamma! 
Alltid när vi planerar att göra nått, så sen dagen vi ska göra det så blir det aldrig av. För hon hittar alltid på bortförklaringar och skjuter upp på saker. alltid är det nånting oftast är det att hon har fått feber just den dagen vi har planerat!!! och nu var det tydligen för att hon fått sin mens idag och mår tydligen jätteilla och ibumetin hjälper helt plötsligt inte på henne! och jag har då aldrig hört henne klaga förut på att hon mår illa av mensen men just idag mår hon jättedåligt av den, självklart!
ORKA skjuta upp på saker hela tiden och enligt pappa har hon alltid varit så här, det har aldrig gått att planera nått med henne. 
Jag älskar min mamma men jag börjar bli allvarligt less på att hon alltid ska hålla på så hära!

Nått annat som gjort mig sur idag: Snöat hela dagen! :@ 

Men som tur finns det någonting positivt!:) PÅSKLOV!:D:D:D

Give me the sun!



Nu skiter jag i att jag kommer få fräknar, flagnig bränd hy och aldrig kan bli brun så jag måste skämmas över att se ut som ett spöke!

NU vill jag ha värme och SOL! Jag är less på kallt och jag VILL ju kunna börja använda min jeansjacka!

sommar, jag hade uppskattat om du hade velat komma tillbaka nu!:)


Grattis mami<3

Idag så fyller min älskade mamma år! GRATTIS!<3

mamma brukar inte vilja vara med på bild, men nått sånt här ser hon väll ut!^^



Bakade en tårta åt mami också:)
 

Men nu måste jag tillbaka till plugget:( har två prov imorn har inte hunnit plugga nått till dem och en inlämning som det går segt med har inte ens skrivit ett a4 än:( usch för plugg!:(


JUSTE HAR KÖPT MIN JEANSJACKA NU!!!!<3 tog mina sparpengar men det var värt!:D


här kommer pippi långstrump!

JA nu har jag bestämt mig för att jag ska ha knalligt orange hår!
För jag vill ha ljusare nu till våren/sommren och jag har så mörkt hår så måste avfärga håret först. och det sliter så mycket på håret + att jag behöver 2 avfärgningar och då kommer mitt hår bli knalligt orange:b jag ska egentligen färga vidare till ljusbrun  hade jag tänkt men det sliter så mkt på håret att färga så jag väntar nog nån månad innan jag färgar om.
vet inte riktigt när jag ska avfärga men blir väll ganska snart tror jag, måste bara kolla hur mycket pengar jag har så jag ser om jag kommer ha råd att klara hela månaden:b

Jag har räknat ut att det är ungefär nått sånt här jag kommer att se ut! ;b HAHAH!!
 


GE mig pengar till en jeansjacka? Tack!


Jag blir glad på den som ger mig den hära:)

den här har jag råd med men den e ju inte lika fin ju:(



Missade dagar

Har inte haft tid att blogga på ett tag haft annat för mig:b

Onsdag: Ingen händelserik dag, hade serverade i novisen. Trodde det skulle vara skitjobbigt efersom vi var bara sex från klassen som kom. Men det var många som inte kunde komma:) behövde bara servera till sju pers sammanlagt fast jag egentligen skulle servera till 12 så det var en lättnad.:) hahah ska bli roligare efter sportlovet när vi är i köket istället.;)
Sen hände det inte så mkt mer i onsdags var tvungen att plugga till redovisningen och se greys såklart!:)

Torsdag: Antons mamma Karin fyllde år! och det gjorde även Oskar!:D:D Grattis i efterskott till er!:D
Hade sovmorgon men vaknade tidigare för att kunna börja göra en tårtbotten, för hade tänkt baka en tårta till Karin och skulle inte hinna direkt efter skolan. hoppade över sista lektionen och for hem för att fortsätta med tårtbaket:) Sen for jag på stan( med en tårta i handen:b ) medans jag vänta på att Anton skulle sluta så vi kunde åka hem till honom:)

Hittade en superfin jeansjacka men den kosta för mycket för mig och min budget:(

Sen när vi kom till Anton blev det god mat och sen tårta:D Sen så for Terese, jag och Anton till Oskar och åt mer tårta eftersom Terese hade bakat en tårta till oskar:) 

Sen vid 9 blev det hem till Anton igen var nästan så man rullade fram efter all tårta + att jag hade ätit en pizza till lunch tidigare på dagen:b Så såg vi på "twilight" den var jättebra:D

MIn tårta!:D



grädden pressades ut lite när locket på på:b

Inte så fin men god;)






RSS 2.0