Conuting all the assholes in the room

orkar knappt skriva. har förlorat allt hopp på mänklligheten. hatar människor. alla är så jävla falska och äckliga. man kan verkligen inte lita på någon och det får man bevis på hela tiden!

så tyvärr anton jag kommer inte kunna lita på dig! det är inte ditt fel, det är inte du som har gjort något för att jag inte ska kunna lita på dig. det är bara så att det går inte lita på människor.




men som tur är finns det dem som får en må bättre som man kan lite på mer än andra iaf( tråkigt nog är det bara ett fåtal men jag hoppas att dem vet vilka de är iaf) och Anton du är verkligen en av dem:)


torsdag

det har varit en ganska bra torsdag.
började med att fara på stan med mami och fick en ny väska, eftersom att min gått sönder! 125 kr halva reapriset peeeerfekt;) lätt värt. sen så blev det att inpulsköpa ett par skor som jag blivit kär i. eller ja mamma betala. men ska ge henne pengar imorn när studiebidraget kommer;D

sen så började man skolan 2. kvällsöppet. inte mkt folk har ett bord på 3 pers. inte så stressigt med andra ord. eller man stressar ändå upp sig själv på nått sätt innan:P men det går alltid bättre än vad man förväntar sig. men jag tappade 2gafflar i marken, alltid lika pinsamt eftersom att det ekar i hela novisen:P aja

nu är jag iaf hemma och ska sova, anton är här också<3

JA, sovmorgon imorn:D

bäst att jag snabbar mig, anton vill sova!

iaf dagen som gått:)
Kök gjort lasagne och så gjorde jag också béchamelsås för första gången i mitt liv:P hihi.
sen blev det firekt att börja med projektarbetet och nu har vi lämnat en massa lappar på olika ställen så nu får vi ju se om nån beställer;)

sen så har jag och anton varit på parmiddag hos oscar med han och terese:) kulkul. och det var jättegod mat:D var verkligen så mätt så man nästan sprack sen;O 
och sen blev det en massa mariokart64 spelande!! fy så skoj:D

sen fick vi  skjuts hem till mig av oscar eftersom att dem ändå skulle till terese:)
och vi kom fram till en sak! det var typ exakt som att köra bil i mariokart förutom att det inte vara lådor med stjärnor och bananer och sånt. och jag tror inte heller att det skulle komma en gubbe i ett moln och fiska upp oss om vi hade hamnat i diket:P men annars exakt likadant;)

aja gonatt nu. känns som att det var nå mer jag skulle skriva men minns inte och nu står anton bakom mig och vill att jag ska avsluta, så då ska jag göra det också;D hihi GONATT!!!



skönt med sovmorgon till 2 imorn!:)

And just how good it's gonna be

aj mitt öra! jävla finne i örat, sitter i örat och gör ont (och anton om du läser så NEJ, det är inte en person från Finland som sitter i mitt öra. och nej det är inte kul med finn skämt, och inte heller slå vad skämt heller för den delen) :b

iaf skola idag var inte så många på första lektionen och ännu mindre på andra lektionen eftersom att den var valfri om vi ville gå på den. men orkade ju inte fara hem där emellan för den tredje och viktigaste lektionen var som sagt viktig att gå på:) handlade om uf-mässan och så.

fick en bra idé tack vare jessicar idag men den ska ni inte få veta vad den är för då är det ändå ingen idé



Hahah, har ni tänkt på hur kul det är egentligen att säga "A" och sen inte säga "B"!!
folk blir ju som galna, sjukligt kul:'D

mhmm

ja det var då antons JÄVLA kompis som lånade min blogg och skrev förra inlägget. bara så ni vet och ja mhm han är ju som han vart.


Nu är jag hos anton iaf:) vi ska fara och handla tydligen, fick jag veta alldelles nyss:)


JUSTE!!! min väska gav upp idag:( den har hängt på i princip bara en liten tråd och idag gick den tragiskt nog av *sörjer* så nu blir det att skaffa en ny. var på stan idag och kollade efter billiga väskor på accent eftersom att jag inte har nå pengar men ska med mamma på stan troligtvis imorn. så hoppas att hon betalar;) annars får jag vänta på studiebidraget:b

Sixten

Cha chaa, chrilleb är här, det är lugnt bloggen, jag är här. Hah, har du text i dig, hah, kathcing, ahh, det hade du. Vad ska vi göra bloggen, är du blyg, ingen fara. SKRIVHA RUBRIHK, ahh, du e vit, ska jag skriva, så kan du posta, så kan jag somna, OHH. Titta på mig, ska jag skriva ner ett inlägg, titta på mig, vill du förhandsgranska. OJOJ NU SPÅRAR DET :O Idag har jag och Anton jobbat på projektarbetet.
3D modell av ramen
Det går väl ganska bra antar jag. Vi har fått ihop det mesta av ramen faktiskt, och nu är det bara några stag kvar så ska den vara klar! Följ projektet på Projekt sixten
// Master Bodin

måndag

sitter här hemma. vi hade tydligen ingen svenska imorse så då har jag bättre samvete eftersom att jag inte hade tänkt gå på den:P

var iaf till läkaren idag. alla prover visade sig vara bra, förutom min huvudverk så var jag i princip sveriges friskaste människa!:D haha.

så iaf trodde han att det kunde vara en inflammation jag hade i hjärnan elr nå sånt, helt ofarligt. så ska nu äta medicin i 2veckor 3ggr/dag. så trodde han att det skulle bli bättre. och om inte då vette fan vad det kan vara.

alltså blir det nyktra 2veckor som gäller för mig. och jag som tänkte fara ut både den här helgen och nästa helg. men antar att jag får köra på nyktert då. dem har ju trots allt goda alkoholfria drinkar på krogen också;)


juste fick ett sms av jessicag att vi inte heller hade nån barteknik så då efter läkaren hade jag 2h hål så for hem. och nu orkade jag inte fara tillbaka till samhällslektionen för den är bara 1h och så får vi säkert sluta tidigare från den och sen har jag över 1h hål. men ska iaf tillbaka till matten, känns ganska viktigt nu när jag har prov på fredag.

*fake a smile*

All that I can see is just another lemon tree

Söndag. började ju bra iallafall. 
gjorde nått mattetal sen blev det att fara på indoor walking. fy vad svettigt det blev. 

man brukar ju säga att man blir glad av att träna(in my ass heller att man blir) 
Var längesen jag fick en så stor panikångest attack som idag. usch sen har jag bara känt mig allmänt nere efter den. nej usch och fy för sånt.

sen har kvällen bestått av pizza och matteplugg som gick sådär.:P  och självklart "project runway" också(a)

Men nu blire att sova! klockan är ju tolv! jag som hade tänkt sova vid tio:P

imorn så ska jag inte på första lektionen. ska tbx till kvartersakuten och få reda på mina provsvar och sånt, så nu får vi se om jag har nån cancer elr vad det nu är. 
nog för att tiden är först tjugo över 9  men då skulle jag ändå vart tvungen att gå tidigare från lektionen så då går jag inte alls ist.:P


från i fredags:)

latdag:)

hihi, jag har då fortf pyjamas på mig:) men får väll ta och klä på mig snart för anton kommer snart sen kanske terese kommer hit med en film:) men minns inte vad den hette, men den verka bra:)

annars har min dag inte bestått av mkt har gjort pyttelite matte. och sen har jag bara suttit vid datorn hela dagen:P


Igår vart det fest:) Fridal hade 18-årsfest(fast hon fyllde år för typ en månad sen):P 
ska jag vara ärlig hade inga förväntingar eftersom att jag hade sjkt ont i huvudet och inget att dricka heller och sånt. men hade sjukt skoj! dem for och hämtade singstar så den blev en hel del massa sång(om man nu kan kalla det där skrikandet för sång) och dans:) hihi. och jag var i princip nykter det ända jag drack var en välkomsdrink och sen fick jag till en grogg av gren:) och sen också en 2.25% HAHA! så blev inte full. men blev ändå lite smålullig:b fast det roliga var ju att jag var en av dem nyktraste där och ändå så var jag den som förde mest liv:P haha sjukt skoj.

vill ju inte verka självsäker nu men det ända man behöver ha med för att göra en fest lyckad är ju mig(a) haha näää skojja bara:) Men blev ändå att fara hem ganska tidigt typ dära vid halv 2 då min huvudverk tog över. tur att det bara var en liten promenad från hem.:)
nu blire en massa bilder:D

'



vilka färgglada drinkar, RASTA fyfan ya maaan!  HAHA!! (märkte nu att dem är i fel ordning men ändå:) kulkul:)


Fridal - "jag var med på sverige lanseringen av red bull!"
Terese -  "VA?! äre SANT?"
Fridal - "mmmm" *stirrig galen blick*

<3

nöter den här låten hela tiden nu( okej sen igår ) men har redan lyssnat på den typ 10ggr igår och idag, så himla bra ju<3



'Insanity laughs under pressure, we're cracking. Can't we give ourselves one more change'

rosa

nu har jag solat, nu är jag rosa!
ne skoja elr jag var VÄLDIGT rosa. men efter dusch och ut i kylan så har det lagt sig och jag är lika blek igen. fick ju typ ingen färg. äsch får sola snart igen:)

hahaha och jag säger då bara en sak det där blir ett minne för livet. och vet inte riktigt om det är positivt elr negativt, om man ska skratta elr gråta. men hursomhellst så stannar det mellan mig och Terese;D
usch!;S HAHA!

under pressure

blir ingen boxning. hmm skönt men ändå tråkigt. hade velat få bort min extra julkilon nu ju:P 

men däremot tror jag nog att det blir att fara och sola med terese;D hihi.
får väll se kmr väll se ut som en räka sen. men antar att rosa är bättre än likblek.

hmm jag skulle ju plugga matte idag, vad hände med det? slutade ju tidigt idag också så var ju hemma vid 12 och jag har inte ens "hunnit" ta fram matteboken:S



sitter och lyssnar på Queen, David Bowie - Under pressure 
och den är väll så dära lagomt knas. I like it:)



I got speed inside my brain


jäklarna nu måstye jag ju sätta igång me matten:S
uschuschusch..


juste vet ni hur duktig jag är!?:)
jag var och gymmade igår igen så nu har jag gymmat 3dagar irad, får se om jag ska på boxning idag också fast har träningsverk i hela kroppen så får se hur det blir ska ringa terese dirr efter detta inlägg och fråga henne om hon är sugen om hon inte är så sugen på att fara på boxning blir det nog att stanna hemma annars får jag se:b

skulle skriva nå mer men det flög iväg från mitt huvud.

elr nu kom det tbx! idag har vi flamberat på skolan och sjukligt nervös var man. men det gick bra håret är kvar, inga olyckor:) det var ändå ganska kul:)

egentligen skulle vi också ha ätit det som andra klassen lagade eftersom att restaurangen inte hade öppet idag. men dem var visst lite för sega på att göra maten så vi for hem;)



okej dissen?

Still counting

Bra låt:) Volbeat - Still counting

LAXPUDDING,

sitter på skolan har gjort en laxpudding:P tror inte att den är så god menmen. sånt e livet!:)

Och mitt huvud gör ont som in i helvete:S

menmen kmr bli en trååååk dag idag. ska plugga matte:/ oj vad kul.

No time for loosers, cause we are the champions of the world

vill bara börja med att säga att jessicag och malin blev ägda i fia med knuff, eftersom att jag och jessicar är så coola och grymma på fia med knuff så vi sopade banan med dem;D mohahahaha!


hihi^^ min dag iaf har bestått av skola som gick oväntat fort. sen har man ju varit hurtig och först gått hem till jessicar vid golfängen och sen efter det promenerat hela vägen till hertsön till jessicag för kladdkaka och fia med knuff spel;):) och inte nog med det senare for jag på gym också på aerobics (jag suger på det btw) och efter det så körde jag lite gran mage i gymmet:) imorn får jag se om jag orkar och har tid för att gymma annars tar jag det lungt, ska iaf på boxning på torsdag:D

nu är jag iaf hos anton ska göra nått tal i matten och sen SOVA!:)

(Fia med knuff kan verka tråkigt. Men det är det INTE! sjukt kul sjukt spännande och sjukt med mkt skratt!)

Try it you'll like it;)

jag är en stinkbomb

JA jag har varit och gymmat! stolt* gick på indoor walking. sjukt jobbigt. jag är ju på sjukt för mkt otränad för sånt, höll ju nästan på att avlida! men jag överlevde;) tkr att det är pinsamt att träffa folk man känner sen när man är helt svettig och jävlig.

Kom hem typ halv 8 och inte har jag duschat en sitter här och luktar svett. vilket litet äckel jag är:b
nämen skulle ju duscha dirrekt, men var ju så hungrig så skulle bara äta nått först! sen skulle jag bara sitta vid datorn en snabbis. men det gick ju inte så bra hade över 100 olästa blogginlägg på bloglovin som jag fastnade i. och så är anton här också och ganska lagomt less att jag bara sitter här. men nu ska jag hoppa in i duschen. sen tigga lite massage;) hiihi synd bara att anton inte är så jätte bra på att ge massage men övning ger färdighet;) mohahahha!

sen blir det efterlängtad sömn. är trött som jag vet inte riktigt vad. sover så dåligt, mitt huvud dödar mig. hoppas verkligen att dem får reda på vad felet är och att det inte är nått allvarligt och att dem får det att sluta. det hade varit bra, tack.:)


oh, vad sexxi jag är! hahaha;D

läkarbesök

var till läkaren idag. och har fått göra lite rover typ urin prov och blodprov å sånt:) så hoppas att jag inte har något farligt som en tumör t ex. 

nä men han sa att det mest troligt kan vara järnbrist, men det är inte säkert. ska iaf tillbaka nästa måndag för provsvar och om det inte är något så måste dem ändå komma på hur dem sksa göra för att få bort huvudvärken (elr stavas det huvudverk?)

iaf så ska jag vara duktig idag och fara och gymma:P haha åt på max till lunch idag så nu ska den maxmaten bort;P haha! nä men det är gratis träning på helex hela veckan så ska passa på:) men kmr nog vara fullproppat, hela luleå kommer vara hurrtiga på helex den här veckan:P

sen efter veckan får jag väll försöka forts min träning med wii fit+ hihi:P har inte hunnit testa det än, men det verkar kul:)

ANKA, Nina och Terese:)

söndag

hade ju som tänkt att det skulle bli plugg idag! men har inte varit så mkt sånt.
har haft så ont i huvudet så kan inte koncentrera mig.

iaf så vaknade jag och anotn vid 10 men orkade knappt stiga upp var så trött ville bara somna om. men gjorde inte det för då skulle jag väll inte kunna somna inatt.
sen iaf dusch,frukost,tv,fix,storheden. Fick en bh och trosa av anton!:) tack underbaraste<3 så då var jag snäll tbx och bjöd han på en cola!;) hahaha! sen hem till mig så skulle pluggandet börja men hade så pass ont i huvudet så skulle bara vila ett tag men då blev man ju så trött så kunde lnappt hålla ögonen öppna, försökte plugga till provet man han inte ens läsa igenom innan mina ögon svek mig:P

har inte heller hunnit göra nån matte elr klart samhällslägenhetsaken som skulle in i fredags:S så borde börja men usch:S 


får inte glömma att jag ska till kvartersakuten imorn kl11!

aja nu ska jag försöka plugga lite efter att jag stoppat in bilder från kameran i datorn.:)

säääääng!:)

kom hem till anton för ett litet tag sen har varit hos nina och sett på film sen gick vi till statoil och köpte gottigheter;) så kom terese också:) så såg vi ännu mera film;) hihi 

vilken supermysig och lugn helg det har varit:)

men imorn blire plugg:((

Men nu så ska jag bortsa tänderna och sen krypa ner i sängen och sova! för jag är hur trött som hellst, tror att jag kommer att somna så fort jag stänger ögonen:) det hade varit skönt iaf, i vanliga fall får jag ligga hur länge som hellst och vrida och vända mig innan jag lyckas somna.

Lördag

har inte hänt mkt idag och jag och anton som vaknade hyffsat tidigt idag. har bara varit i soffan och sett tv typ såg på reprisen av "so you think you can dance" och sen såg vi filmen "det våras för frankenstein":P
sen har jag typ bara hunnit sminka mig men har inte ens klätt på mig så sitter här i pyjamas nu elr jag mina mysiga sidenkallingar som jag snott av min bror^^ och anton har lekt med min kamera har spelat in en video när han ser ut som ett sär, men tror han tog bort den:P sen gjorde han också sin såkallade "skräckfilm" mm JÄTTE läskig var den:P hahah.

jag vill egentligen se reprisen av project runway men ska nog till nina efter middagen så hinner nog inte om anton ska skjutsa mig:P

fruktsallad

är med anton och vi har varit och skjutsat hans föräldrar till boden:) sen ville jag att vi skulle till suntan för jag känner  att jag börjar smälta in i snön!:P men han ville inte konstigt nog. haha.

så skullev i och fika på roasters men kände mig inte sugen på fika. så vi for till anton bytte bil och for till kvantum och köpte en massa frukt så nu ska det bli fruktsallad;) sen mys med fruktsallad och tv:)

älskar mysdagar<3

gammal bild på mig och anton när vi busade på storheden^^ (shorts och vita leggins, muffinssockar och muffinskor, vad fan tänkte jag med!?:P hahahah

Jag&Anton

vi är då ett par sengångare vi:b


visst e vi söta^^

fredag

förlorade min sovmorgon imorse:( kände att jag hade behövt den har INTE sovit bra alls inatt!

Men for till skolan på morgon för att fixa med fikat innan vi lämnade i gesällen:)

sen var det ett bra tag kvar till matten så passade på att gå till skolsköterskan. hon tyckte inte att min huvudvärk lätt så bra spec inte när det blivit värre så hon fixa tid till mig på vårdcentralen men fanns inte tid försen på måndag på kvartersakuten. så då ska jag dit och ska hålla tummarna på att det inte är nån tumör elr nå sånt:S 

nu är anton här iaf så ska väl inte dra ut nå mer på inlägget får se vad som händer ikv säkert bara slöa framför tvn känner mig trött och seg vet inte om jag orkar göra nått. jag ska definitivt inte fara ut ikv iaf:P
TIMON

new moon

vart på bio ikv m terese, oscar och anton:)

filmen var bra:D men den slår ju inte 1an! hihi det var den minsta salongen bara 4 rader! haha!! en mysig liten biosalong;)

nu är jag trött och ska ringa anton för att säga gonatt. är lite grinig på han också men det vet han inte om än;b Men han kmr nog bara säga att jag är löjlig men då får han tycka det:)


Sängen känns alltid så stor när jag måste sova ensam:/



Juste for till skolsköterskan idag efter skolan men hon var tydligen ledig idag så blir att gå dit nån annan dag!
GAAAH! mitt huvud exploderar snart:'( mår inge bra.

huvudvärk

usch kan inte den här jävla huvudvärken bara försvinna. känns som mitt huvud ska explodera och av nån konstig anledning är den alltid värst på kvällen? och ikv har det varit värre än nånsin trodde nästan att jag skulle svimma och i ena sekunden svettades jag och nu fryser jag:S

trodde att det bara var spänningshuvudvärk eftersom att jag har haft den i några veckor nu men nu är jag osäker:S tänk om det är en tumör elr nå:S måste nästan kolla upp, ska nog till skolsyster imorn

SOCKERDRICKA!!!!

ska nu skriva det här helt onödiga inlägget bara för att jag är skrattretande:P


är hos anton nu så satt vi i köket vid denna dator och som vanligt sitter jag på knäna. och när jagska resa mig börjar mina ben varka jättemkt så jag skriker och har mig. medan antonfrågar vad som är fel med mina ben. då kan jag inte stå upp längre så han lägger mig ner på golvet fast det kändes ju inte bättre så jag ligger och vrider mig och typ skriker/skratar/gråter samtidigt:p och anton fattar inte vad som har hänt innnan jag skriker att det sticks i mina ben. då börjar han skratta och säger jaha du har ju sockerdricka ibenen och att jag får skylla mig själv som alltid sitter så konstigt.

Men nå visste jag att det bara var sockerdricka men det är ju så obehagligt så jag var tvungen att skrika och ligga och vrida mig samtidigt som jag skrattade eftersom jag visste hur fult det var:P

så där nu vet ni mitt helt onödiga inlägg om min sockerdricka i benen:)


(ps. nu sitter jag på rumpan iaf så att jag ska slippa den obehagliga upplevelsen igen) ;P HAHAHA

hungrig!

är sjukt med hungrig. väldigt konstigt att jag kan vara så här hungrig när jag för några timmar sen var så mätt av maxmat så att jag knappt kunde röra mig fram:b

Menmen nu längtar jag till middagen;)

sen blir det nog att fara till älsklingen och sova<3 :)

nu ska jag kolla på resor och drömma mig bort^^
blir sjukt ledsen om jag inte kommer hinna åka utomlands innan hösten och hellst vill jag åka innan sommarn!
fast då var det ju de där med pengar:P kanske jag kan hoppas på generösa släktingar till studenten, men det kommer nog knappast hända:P men man kan ju alltid hoppas:)

första skoldagen på sista terminen någonsin på gymnasiet

hade lungt kunnat ha lov ett tag till.:P

hade en skit jobbig natt sov som jag vette fan.. dåååligt iaf!
drömde en sjuk dröm att jag lämnade anton för en neger elr förlåt svart som såg ut som en apa i princip, typ lite så här: fast han i drömmen hade större näsa:p
Och då ville inte jessicag prata med mig längre för att jag var tillsammans med en svart:S knasig dröm vaknade iaf och kände ett obehag:S  

sen så vaknade jag också nångång av att jag fick för mig att det var morgon och jag försovit mig så stressa som fan sen märkte jag att klockan var mitt i natten(vet inte hur ofta det händer mig,riktigt ofta iaf:S:P)

iaf så sov jag dåligt. och när det väl var dags att stiga upp så hade jag verkligen problem. men lyckades ta mig upp iaf. men har varit hur trött som hellst men har endå orkat med hela skoldagen trots att det stank bajs i hela köket och novisen:S 

nu är jag väl sekunden ifrån att däcka, så trött är jag! men om jag sover nu så kommer jag inte kunna sova inatt så ska försöka hålla mig till typ 10-11:P 

nu middag:)


IDÉ!

jag fick just en toppen idé hur jag ska få bort min "deppighet" 

svaret är ...... SNÖGUBBE!!:D
jag hoppas på att nu när det ändå är 0gradigt så kommer det bli jättebra snögubbesnö! och man blir alltid glad av att göra snögubbar:D man kan ju göra dem så söta^^ hihi

var är jag?

har känt att jag inte har varit mig själv på senaste tiden och inte hjälper det att jag har mått dåligt över halva julovet. har trott att jag är på väg att bli sjuk för har mått dåligt och haft huvudvärk och känt mig yr och så. men det kommer ingen sjuka.

jag är som inte samma jag. jag känner mig bara trött och har ingen ork till nånting känns som att mina dagar bara flyger bort medan jag "stirrar in i en väg" jag känner mig verkligen deprimerad, självklart inte varje dag vissa dagar är ju bättre än andra men det blir allt oftare tycker jag som jag är helt nere och inte har någon ork. saknar mitt gamla glada positiva jag!

men det kommer nog ordna sig (hoppas jag) jag är väl bara i nån slags depp period. gäller bara att finna ork och motivation för att ta mig ur den. 


aja nu ska jag gå och äta, sen ringa anton och sen sova! och så får man se om man tar sig upp imorn för skolan.

usch kändes typ hemskt att skriva det vill ju sova lääänge;) inte vakna typ halv7!:'S 
men det är ju trots allt bara en termin kvar, sen no more school;) elr jaa iaf nått år tills jag kanske pluggar vidare:b

fast nu ska jag inte prata mer om skola och göra det här inlägget mer deprimerande än vad det redan är:P
gonatt:)

Grattis Linnéa:)

PÅ 19ÅRSDAGEN!!!:D 



jävlar du börjar ju bli gammal:p
kanske önskar dig en rullator och hörapparat i present?;O höhö

knasigt

för 24h sen så var det över -20 här och nu är det 0 gradigt:S knasigt.


aja nu ska jag och anton iaf gå till konsum:)
ikv så får man se vad som händer hade velat vara med jessicorna och malin:) jessicar har ju kommit hem från pajala nu;p Men jag får ju inte tag i henne:/

aja får se om jag lyckas senare:)


imorn är det skola:'( ser inte fram emot de:(

frimurarna

var och jobbade hela dagen igår för frimurarna. var meningen att jag skulle vara i köket. men då var dem typ redan klar med all mat. så blev inte så mkt att göra i köket typ lägga upp ripmoussesaker och göra och lägga upp laxrullar:P sen blev det ut i serveringen. var skit nervös i början hade ju aldrig fatserverat . sen så var jag ju inte beredd på att jag helt plötsligt skulle vara med och servera. men det gick bra, inte stressigt överhuvudtaget hade bara ett bord på 10pers och man behövde inte ens hålla koll när drickan elr maten var slut:P haha . så lätt värt;) 900 direkt ner i fickan;D

sen blev det afterwork med malin och jessicag ( egentligen rasmus också, men fick ju dissen!!!) iaf så skulle vi sitta på allstar men kom inte in eftersom att det var 20blablablablä. så blev att sätta sig på sunk heroes:P Sen vidare till max och få ett efterlängtat originalmål;D

let's dance

håller på att se let's dance just nu och antobn har somnat. trötter:)

sen blire att ta 10bussen till mig:)


imorn så kommer jag jobba för frimurarna hela dagen med start kl12 så måste vakna ovanligt tidigt:P ska stå i köket och laga mat med rasmus:) hoppas att det kommer gå bra jag har ju som lite i mig att vara vimsig och göra bort mig:p  menmen hoppas iaf att det kmr gå bra!!!!


men nu ska jag gå tbx till tv-tittandet;)


juste! elr jag kanske inte behöver säga det eftersom att jag tror att dem flesta redan vet att avatar var SJUKT BRA!!;D

I wish that when I wake up you're there

Vaknade nyss helt ensammen i antons hus:( han har farit och jobbat och hans föräldrar med. lite obehagligt att vara ensam hemma här, det är ju inte mitt hus så det känns konstigt:P

egentligen så skulle jag vakna bus tidigt idag och gå på stan elr nåntint. vill vända tbx dygnet iaf och ist vaknar jag vid 1tiden..hmm inte bra!

aja ska väl gå och göra nudlar till frukost nu:D

det var den bussen det

Oops! missa just bussen. FAN.
men som tur är så hämtar anton upp mig:) tack söt<3

Och ett av mina nyårlöften var ju just att jag ska sluta var en sån tidsoptimist!


sigge e så söt^^

kör en sån dära lejonkungen upplyftning för att visa upp min kissekatt;)


avatar

det blir att gå och se på avatar ikv:D JIPPI!! har velat se den jättelänge! alla säger ju att den är bra, så nu har jag riktigt höga förväntningar på den så bäst för den att den är bra nu;D och jag reserverade nyss platser och jag och anton fick typ dem bästa platserna:D:D det vart når som hade dem som avbokat dem och då kom jag där i rättan tid och tog dem;);)


lite orolig bara jag har inte mått så bra idag:S har bajsont i huvudet och känner mig trött å illamående. tror jag är påväg att bli sjuk:S INTE BRA!! vill inte:(

man kan ju nästan tro att det är bakisen som kom en dag försent. för igår mådde jag ju jättebra! 

fast mitt ilamående kan ju också bero på vattenbrist elr nå liknande, jag kom på mig själv att jag minns kanppt sist jag tog ett glas med vatten. jag dricker bannemej nästan aldrig vatten. :/ så ska gå och ta mig ett glas nu !:D





dagens panik

Man fick ju nästan en hjärtattack idag när man vaknade klev upp och kollade på termometern.... -41,6!!!!!!!!!!! nästan så att man svimmade!

men som tur var så var det inte riktigt så illa det var "bara" -30 . men våran termometer (vänta låter fel heter det verkligen termometer????:S) tålde tydligen inte så kalla temperaturer så den hade blivit knäpp!

iaf skulle till skolan till 10 för att hämta kockkläder blev lite krångel med att ta sig men det löste sig:) -30 är nog inte så bra för stackars bilarna:P

sen när jag kom hem så la jag mig i sängen igen brevid anton men jag orkade knappt inte ens ta av dunjackan och mössan:P var så trött ju. men jag han inte sova elr jag tänkte inte somna om så vi klev upp och åt frukost. men efter det så somna jag och anton om till typ minns inte riktigt typ halv2 kanske av att pappa ropade om jag skulle följa till stan så skulle jag komma nu. så då var det bara att hoppa upp och ut till bilen. 

nu gör jag inte så mkt men måste gå och ta disken nu innan pappa stryper mig(han har tjatat ett bra tag nu):P




sen ska jag ringa anton och kolla hur det blir ikv:) vi ska kanske gå och se avatar:) synd bara att jag inte ens har 300kvar på kortet:S men ska få 200av mamma:) sen så får januari bli en tråkig månad för mig:p elr böhöver ju inte bli tråkig men en billig månad iaf:P

sova

ska gå och lägga mig nu!! 

måste vakna tidigt imorn:( ska vara på skolan kl10 imorn! hemskheter!!! (aja blir väl bra så man kanske vänder tbx på dygnet nångång:P

Men ska bara hämta kockkläder, ska jobba på lördag:)

och jag som egentligen inte vill gå ut ur huset imorn överhuvudtaget, ska ju vara -30 imorn:'S

aja nu borsta tänderna och lägga mig brevid mina sötnosar<3 (anton och sigge)  :)


gnatt

grace

hade sjukt skoj igår:D fast det blev nog LITE för mkt av det goda. vilket inte alls var meningen men blev ju bjuden på så mkt . och jag skyller på tequilan jag som sagt att jag aldrig skulle dricka det igen:P

iaf först förfest på örnäset vet inte riktigt vad man kan säga om den så vi håller oss till att kalla den för rökmoln eftersom att alla satt och rökte i vardagsrummet, gick ju knappt å andas! :p

sen iaf intill stan corsica ett tag och sen grace!:D hade svajnskoj men jag såg ju för jävla hemsk ut hår/smink allt var katastrof usch tkr inte om bilderna från gårdagen kan jag då säga:p
och som sagt så blev det lite för mkt så slutade med att vi for till anton vid halv3-3 så spydde jag när jag kom dit och sånt. men det kanske var bra för har mått toppen idag inte alls illamående ni vet "spy bort baksmällan" haha!!


aja nu ska jag se film som jag hyrt med anton:)

fix,mat utgång;)

håller på att fixa mig:) snart klar med sminket sen är det bara kasta sig i middag:)

ringa min privata taxi(terese)

fara på fest och sen blire grace!:)

synd bara att jag har världens jävla mensverk men det ska inte komma ivägen jag ska ha en toppen kväll;D

hoppas alla andra får en kul kväll också för I know I will (elr jag borde inte vara så säker på att det kommer skoj, sist var jag ju så otaggad och då var det skitkul så nu om jag förväntar mig en kul kväll kanske den blir kass)

Men jag hoppas iaf på det bästa och det har jag all rätt i världen att göra;)


Justja! jag fick med mig jessicag & malin!!!;D

trettondagen

hmm hela dagen har försvunnit och det ända jag hunnit göra är att duscha, äta våfflor<3 och sminkat mig. 

men ikv så blire grace!:D var så himla skoj där sist så hoppas på en till toppenkväll:)

hoppas även på att nån mer vill följa t ex jessicag, malin, fridao, terese, emelie och linnéa också följer:) sannolikheten att dem följer kanske inte är så stor men hoppas iaf att jag får med nån mer;)

annars så äre bara jag, anton, nina, cissi och några av antons kompisar som ska dit men det blir nog toppen ändå!:)

så tjejer FÖLJ med nu!!:D




Nina ochjag förra gången på grace:)

jag är glad nu:)

tänkte bara säga att jag inte är arg nå mer:)

anton kom hit och hjälpte mig förminska klockan:D tack sweetie!<3

och jag har börjat vänja mig vid att ha en "pojk-aktig" ring. ska typ bara göra den lite mer rund och lite mindre imorn:P fast tkr fortf att det är synd att man knappt ser texten

aja nu sova gonatt:)

efter studenten

är det kanske tidigt att börja planera det nu?

MEN egentligen är det inte det för om jag och anton ska flytta från bajsluleå så måste det planeras så det så så jag är inte alls för tidig med att tänka på det!:P
för anton måste ju tänka vart han vill plugga sen så måste man försöka hitta lägenhet där och det är ju svååårt att hitta lägenhet! och sen så måste man ju hinna med att flytta innan sommarn är slut för sen börjar han ju plugga vidare där på hösten.

iaf det här är väl mina planer lite:)

hellst vill jag att vi ska flytta till sthlm men typ uppsala elr nån annanstans där i närheten hade inte suttit helt fel det heller:) men fortf hellst till sthlm.(fast antar att det skulle bli alldelles för dyrt och svårt att hitta lägenhet)

Min plan är att antingen innan elr efter studenten att antingen far jag och anton utomlands tsm och har det myspys elr så drar vi med ett gäng kompisar också spelar ingen roll vilket eftersom att jag vill bara hinna fara utomlands!!!!

sen när vi kommer tillbaks då kan vi börja med flytt och sånt:)
sen är det väll bara för mig att börja söka jobb..

vi kommer säkert få det väldigt fattigt å sånt men vi klarar det nog;)



Vill flytta så himla mkt hade varit hur skönt som hellst!:) 

hm - i love u I LOVE U

haha:) nämen kollade nyss igenom h&m nya kollektion "the garden collection"
och usch å fy vad jag ska shoppa när den släpps 25mars:))

fanns ju jättemkt fint där:):)

lite av det jag vill ha elr det mesta av det jkag vill ha från kolletionen:)

:)

så förargligt

usch är absolut inte på bra humör trodde att det skulle bli en bra dag idag men det har det inte blivit!!! elr jo till en början var den ju bra fick vakna upp brevis min älskling och sen på stan med nina och terese och ta en mysig fika på roasters och shopping å sånt:) 

Men sen! det var när jag kom hem den började bli dålig! hade fått två paket från posten idag ett med min och terese klocka som vi beställde och ett med en ring jag beställt.

börjar med att öpnna ringen, katastrof!! ser ut mer som en killring och den var också hundrameter förstor!!! den hade inte samma färg som på bilden och den var mycket tjockare i verkligeheten också!!! och sen så ser man typ inte vad det står på ringen och jag som köpte den för TEXTEN som råkar ironiskt nog vara "idag är en bra dag" bra dag in my as! aja förbannad och sur försöker jag böja till den så den ska bli mindre. SÅ nu är den inte ens rund längre. greaaat.

så öppnade klockorna och hoppades på bättre där men ja, jag vill nästan börja gråta! ni tror inte att klockan hade passat bättre som skärp än som klocka och det går fan inte ens ändra storlek på den!!! + att den rosa färgen inte var så fin som den såg ut att vara på bild...

jag är sur!

sitter här och väntar

är hos anton nu och väntar på att en viss terese ska ringa så att vi kan gå på stan!! hon sa ju att hon skulle vara hemme och ringa vid 1!! terese!!! vad är det här för fasoner?! haha

men tror att jag ska ringa henne nu och se vart hon håller hus:)

reklam

det är reklam i project runway så tänkte skriva ett snabbt inlägg:)

har inte hänt mkt idag elr jag har ätit pizza(a) Sen så ska jag till anton med bussen dirrekt efter programmet:)
oj han inte skriva mer :P haha skulle ha gott hit dirrekt när reklamen börjat och inte i slutet av reklamen!:P aja sånt som händer

tjockistjockistjockis

fy också! snart rullar jag ju fram;S

mina matvanor det här året har hitills varit: pizza, majonäs, friterat, ostbågar&dipp, donken! Och idag blire resten av pizzan som blev över! mm känns ju som en bra start på nya året att göda upp sig till en 200kg klump:b

hmm tror att det bli att ha pösiga kläder på sig på grace på trettondagen för att dölja allt det nytilkomna fettet;) hihi.
nä men jag ska fan skärpa mig. Vi har ju wii fit + så det blir väll att börja där med träning;) 

nä nu ska jag tjocka i mig lite mer mat!


HAHAH! ja när jag ser denna stiliga bild vill jag knappt äta nåntong igen.. elr jo mat är ju så gott!


hmm undra vilket program det är störst chans att jag kommer vara med i?
mina vänner och familj tror på lyxfällan men jag tror nog mer att det lutar mot biggest looser;)

bilder från nyår!:)

VARNING!!! dem flesta bilderna är extremt flummiga/fula eftersom att jag hade tråkigt och tyckte att det var roligt att göra fula miner å sånt:) och många bilder är tagna nerifrån på folks "dubbelhakor" vet inte varför jag fick för mig att det var kul att fota så?:P iaf orkar inte stoppa in alla eftersom att det är drygt 150bilder:P






Vi avslutar med den här bilden eftersom att jag och terese är så grymt jävla sexiga på den;)

mer bilder dyker säkert upp:) självklart blire facebook på dem:)

nyårsdagen

nu äre fan år 2010!!!! sjuuukt:)

gårdagen var kanon!!! hade så jävla skoj så det finns inte!:D
orkar inte börja dra detaljer eftersom att jag bara ska äta och sen sova:)
lägger inte heller in bilder idag orkar inte:P är ganska så trött, fast jag vaknade vid 3-4 idag;P men då kom jag också hem där vid 6tiden till anton!:P

aja grym kväll mer finns det inte att säga!:)


idag har det inte hänt mkt! sovit, vaknat, ätit pizza, legat och halvsovit framför tvn, middag, tv, hem, tv, dator och snart äta och sen sova;) hihi laaaaat dag:)

har som tur inte varit så bakis idag bara lite huvudvärk på morgonen(kändes som att hjärnan satt lös) men det försvann ganska fort:) Men däremot har jag varit sjukligt trött idag!!:b

RSS 2.0