medicin=fet?

kom in på ett samtalsämne med jessicar idag om typ handikappade och deras medicin och hon sa att vissa mediciner gör en fet så då började jag tänka...

jag menar om man tänker efter så är många handikappade och andra som behöver olika mediciner för olika sjukdomar ganska stora (feta) jag har alltid trott att det är på grund av motion och sånt och har typ tänk men guu så fet bara för att han inte helt frisk betyder det att han aldrig motionerar. men då kanske det är fel! som min bror t.ex han äter mediciner och han är ganska stor (fet) undrar om det beror på mediciner och undra hur han skulle se ut om han inte behövde mediciner för menar han rör sig inte mindre än andra i de här huset och han äter absolut inte mer än oss andra och ingen är spec fet i familjen speciellt inte mina bröder tunna som tandpetare (förutom sebbe då)
hmm jag undrar..

äntligen!

äntligen så är jessicorna tillbaka från sitt (förlängda sommarlov)  :D
och
äntligen har jag tagit mod och ork till att gå till anatolia och fråga efter det där satans lönebeskedet!:)

aja dagen som gått iaf har sett ut liknande:

lagade mat med ettorna spaghetti och köttfärsås:) mumma! 
åå vad dem är duktiga dem där små filurerna^^ haha njae inte alla kanske men dem lär sig:)
å så synd jag tyckte om den stackars pojken elr pojken? det låter faan som jag menar en 8åring typ nej men den stackars killen som kom i min och emmys grupp han var typ helt blyg det ända han skulle göra var muffins men det tog väll sin tid eftersom att han vågade typ inte fråga vart nånting låg:( åå staaaackarn! och sen så gjorde han inget mer för tror att han inte vågade fråga om han skulle göra nå mer:( nååååw hihi nä men ja mm.

seeeeeeeen efter skolan iaf for jag och mina jessicor på stan för att ta en fika och shoppa lite;) haha och så gick jag som sagt till anatolia också:) å gud! dem har nyss fått ett barn och guu så SÖT han är! det var nästan som att man ville skippa p-pillerna så man kunde bli gravid så att man sen kunde ploppa ut sig en sån dära sötsak:D 

men nu nånting äckligare! NI skulle ha sett hu toan i smedjan såg UUUUUUT! FYFAN SÅ ÄCKLIGT! 
ungefär så hära såg den ut!
får dem som inte förstår så är det bruna B A J S !

aja men nu ska jag gå och lägga mig är ganska trött efter min och antons helstädning av hans hus inna hans föräldrar kom hem från kreta:) nä nu ringa älskling och säga gonatt:)

här kommer en bild från dagen på jessicaG som är.... sig själv:D
 

ko snor=iiiiuuuuuusch!!!!

var då på en liten utflykt med alla från hr3:) (förutom jessicax2 då eftersom att dem verkar fortf tro att det är sommarlov) iaf utflykten var inte så kul massa äckligheter på vägen först for vi lååååångt ut till en by ale tror jag mig att den hette:p och hälsa på en bonde med en massa läskiga kossor som slickades och en försökte äta upp mina kläder och snorade på mina leggins! USCH! när jag märkte den stora snorloskan på mitt ben trodde jag typ att jag skulle svimma sjukt äckligt fick kväljningar och ville spy. men jag klarade mig. aja påväg därifrån luktade alla som kossor och sen for vi till nån som gjorde olja och efter det till bdfisk. Ja ni kan ju  tänka vad man luktade efter det typ kofisk alltså sjöko!
men väsrt av allt var ändå på nyléns-hugossons vill inte ens prata om det men stanken var olidlig hade helldre varit arbetslös och bott med a-lagarna i stadsparken än att jobba där!
aja jag överlevde iaf:) det kan man väll vara glad för;)

aja sen på kvällen blev det att laga go middag med terese, anton och oskar:) maten blev muy bien:) utsökt:) 
och jag måste säga att jag ÄLSKAR ostgratineradsparris<3

men nu säng börjar 8:15 imorn och ska laga mat med ettorna, ska typ vara nån slags mentor för dem och lära dem.  (jag som knappt ens kan laga mat:S aja jag överlever nog det med:) nattnu:)

första skoldagen.

usch såå tråkigt är inte taggad alls att skolan har börjat! blev till och med så deprimerad så att jag var tvungen att köpa två st gråa deprimerande tröjor för att visa mina depprissioner:P 

nä nu ska jag nog höra vad vi ska äta till middag så jag vet om det är värt att stanna hemma elr om jag ska fara till anton:)

heeeejdåå! :(Det var då mitt hejdå till häääääääärliga sommaren! och nu fram över blire kallare mörkare gråare deprimerande! man vill ju bara gråta.


utskällning av tandis

behövde inte borra mina tänder blev helt förvånad:O han sa att tandhyginisten eller vad det heter har sett fel att det inte är hål riktigt än så han ville inte att vi skulle ta det nu:P 

Men däremot fick jag världens utskällning av honom usch vad hesmkt det var. han skällde ut mig för att jag inte användet tandtråd och så fick jag se dem hära röntgenbilderna på tänderna ochså visade han mig vart jag var på väg att få hål och det var i princip mellan varje tand på både sidorna det var hemskt när han pekade på skuggor i tänderna och sa du hålller på att få hål här,här,här och här, här,häroch här och på den här sidan håller du på att få hål här,här,här,här,här,här,här,,här,här och här. usch jag vill inte få hål:( mina tänder kommer ruttna och ramla ut från munnen på mig:(

aja en sak är ju bra iaf att jag slapp borra idag:)

borraborra:S

USch ska alldelles snart fara iväg i regnet till tandläkaren och gissa vad? jag ska borra tänder:S usch ser inte fram emot det speciellt inte bedövningen, hatar sprutor! och min tandläkare är så okänslig han skiter i om jag har fobi för sprutor han typ viftar med den i mitt ansikte:S hata sprutor:'( och sen kommer jag väll inte kunna prata och dregla i två dagar av bedövningen. 

och så är typ de ända jag ätit idag godis! tänkte att jag passar på när jag ändå ska laga tänderna;p menmen nu borsta tänderna och sen dra iväg i spöregnet.


Vill ju åka utomlands!

Å terese den fisungen fick mig bli sjukt avundsjuk när hon sa att hon och oscar funderar på att fara utomlands. JAG DÅ JAG VILL OCKSÅ FARA UTOMLANDS! har inte varit utomlands sen jag var 11år! 7 ÅR SEDAN ALLTSÅ! galet längesen.

Så jag frågade anton om vi inte ska fara till våran 2årsdag som är om typ en månad. Och han lät väldigt positiv och vi har till och med letat efter billiga resor och sånt. men då är bara problemet att jag har bara drygt 150kr och de kommer man inte så långt med:p men får min lön typ den 25:e men vet inte hur mkt det är men är nog högst typ 4500 och det är inte heller så mkt och sen är det ju så mkt jag behöver och jag menar bara resan och boendet kommer kosta upp hela min lön och mina föräldrar tänker inte sponsra mig med ens ett öre! dem vill inte ens betala för att förnya mitt pass:S så det känns ganska mörkt nu. Men jag vill verkligen verkligen fara och att titta på olika resemål och hotell och sånt har gjort så jag längtar ihjäl mig! Men det kommer säkert inte bli nån resa.:( 

men jag hoppas jag hoppas verkligen att det blir!

Krääääääääääääääääääftor:D

har inte haft tid att sktriva på ett tag har varit alldelles för upptagen med sommaren! nu när den äntligen är här och man borde passa på dem här sista dagarna innan hösten kommer:P men hursomhellst  så ska jag på kräftskiva nu med antons familj:D mumma! typ 10år sedan jag åt kräftor senast:P och det som är såååååå gott:D

aja ikv blire kanske att fara ut och grilla med fridorna elr nå sånt egentligen är jag inte så taggad att grilla, kvällarna har ju börjat bli kalla:S :P menmen får se hur det blir:)

RSS 2.0