Farbror Frej




Hahahahah :'D

The same old lies you heard the night before

Hej jag heter Moa och är en shopaholic. 
spelar ingen roll om om jag har 1000kr 10000 elr 20000. inom en månad är jag endå lika luspank som jag var i början. men efter idag får det vara slut med förtidiga julklappar till mig själv förutom täckisar och en dator det behöver jag ju iaf!

men men min pengaslöseriande dag började på stan med anton då jag köpte 2toppar och ett sånt här julklappserbjudande paket på clean parfymer fick 4 st 30ml för 695:- och jag älskar ju deras så det var ett måste! annars kostar ju dem 450kr/st. 

så beställde jag två par till skor från nelly riktiga monsterheels;)

och nu ska jag beställa från stylebytyra lite smycken! men sen får jag tammefan spara mig iaf till mellandagsrean;)
ska beställa den här übersöta ringen:

sen har jag inte bestämt mig för vilken färg av dem här två jag ska ta!:P





allt jag ska slösa pengar på efter idag är julklappar och då till andra inte mig själv;)



No need to ask my name to figure out how cool I am

sitter just nu och fryser och min ansikte är en isbit, det svider typ.

har varit ute med anton och tyson och gått promenad och sprungit och busat på trolltjärn. kul men kallt!ska typ köpa en burka elr liknande för att täcka hela mitt ansikte när jag är ute. myspys.

for ju till jessica på fredag natt:) kom väll dit 2-halv3 på natten:P
så satt vi och pratade en massa till typ 4tiden:) 

på lördagen så for vi en snabbis till stan i pite och sen köpte vi pizza och for till jessica och fettade oss och såg på beck-levande begravd.
lite pinsamt att erkänns det här.. men det var första gången jag såg en beckfilm! men kommer garanterat att se fler den var ju jättebra och läskig och obehaglig och sånt. fick hjärtattack på ett ställe i filmen.
och efter filmen hände det läskiga saker!!
för när jag skulle gå till köket och lämna min pizza kartong så började helt plötsligt en kyrka låta( alltså en sån har som man vrider på och så börjar en melodi att spela) det var jätte läskigt så började vi självklart tänka på filmen och blev rädda och kollade så att det inte var någon i lägenheten , vi hittade ju ingen men lägenhetsdörren var inte låst så då blev man ju ännu nojigare.
men sen skulle jessica fara och jobba och jag for hem och var orolig för jessicas liv. men idag har hon sagt att hon fortf lever, så nu är jag lugn:)

Juste hade med tyson till pite också han tyckte jätte mkt om polly, att leka med henne och att jucka mot henne:p



men nu ska jag och anton fara på skyltsöndag!:)



Such a funny thing for me to try to explain

Fredags update:

degen(dagen menar jag men har ätit för mkt pepparkaksdeg för att kunna tänka rätt) började med att jag vakna, satte mig vid datorn, fick ett samtal, stressa till, bussen for och jobba.
för att utveckla så vakna jag i tron om att jag hade gott om tid på mig att göra saker , fixa mig och äta och sånt men då ringer chefen och jag stressar iväg till jobbet för att börja tidigare pga att vi var tre pers korta idag på jobbet. så blev en lite längre arbetsdag men det gör inget, var bara tråkigt att behöva stressa till jobbet. man vill som ta det lugnt innan iaf så man har nån tid att vila..

men blev faktiskt en väldigt lugn kväll på jobbet , brukar inte vara så många som äter då, det är därför man är själv men brukar ändå vara minst 50 max 70 men ikv var det bara 28:P så det blev inte mkt disk iaf och det var skönt:)
aja nog jobb prat. kan knappast vara så kul.

iaf sen for jag till anton och såg idol med hans familj medan han spelar black ops med sina vänner:P

och måste säga att jag såg fram emot mitt dreamteam nästa vecka i idol men sen JÄVLAR väljer sverige minna ist för linnea?????? sverige är pinsamt!
och om nån läser det här inlägget och hejade på minna elr ännu värre röstade på henne så förlåt men DU ÄR HELT J*VLA TONDÖV!!!!


Men nu fick jag ett sms av jessica!:) ska fara och hälsa på henne nu:) hon har jobbat hela kvällen så tänkte ta me mig lite fredagsmys(fast det tekniskt sett är lördag nu) i form av chips , ostbågar och dipp!:) 

var tvungen att gömma chipsen och de för anton och hans vänner man vet ju aldrig , helt plötsligt kunde allt vara spårlöst borta annars;P haha

juste ska ta med tyson till jessica så polly får en kompis;)

Why I'm here, I can't quite remember

Gick bra att jobba idag fick lite huvudvärk men en ipren och en halvtimme senare mådde jag prima igen:D
antar att det är från att varit i sängläge i 3dagar till att jobba och anstränga sig att det var därför jag fick lite huvudvärk menmen.. usch fast fick fel i kassan idag:/ jäklar jag kan ju det där men det ville ju inte! jäkla kvitto som aldrig kom ut:/ så nu fick chefen fara in och försöka rätta.. inte bra:/ men sånt som händer.

JUSTE!!! Inte en ända av mina teorier stämde som tur var! så tyvär så fick renen inga nya skor för dem kom till mig idag:D elr jag fick komma till rimi och hämta ut dem:p så renen blev ledsen(diggar mina renbilder;) ) men huvudsaken är att jag är glad! ;)


aja men ska sova nu ska ju jobba imorn också,så ska försöka vara pigg;) fast ska nog äta nått innan har inte hunnit få i mig nån middag ännu.


imorn kväll elr snarare natt blire mest troligt att fara till pite och hälsa på JESSICA!:D

I'm not trying to be somebody else

aj.!!

ramlade ner för trappen nyss.. slog i rygggen så den gör ont som in i helvetes.

och jag som ska och jobba idag kul att man slår ryggen nån timme innan!! :@


jaja får ta ibumetin elr nått smärtstillande..

åå jag skäms nästan.. grinade framför anton.. det gjorde så ont!!! 


men bit ihop.
nu ska jag fixa mig lite och slänga i mig nått att äta!

why does everybody look the same?

Teori nr:2 om mina skor: 

mina skor har fortf inte kommi tmen terese skor har kommit!? jag gjorde tre best i helg först beställde jag ett klockhalsband och ett par skor åt mig , sen beställde jag ett par skor åt terese för hennes internet krångla, sen beställde jag två klänningar... så det jag beställde först har inte kommit??
sen läste terese(som också gjorde en best i helg på ett till par skor till henne och då best jag också ett till par skor till mig som inte heller har kommit) på postens hemsida att det kan bli försenat pga snöstorm.

fast dem borde ju ha skickats i samma bil? 

så min teori nr2 är att postbilen for i diket, men allt klarade sig men ingen märkte att mina skor hade farit ur bilen och nu har en ren tagit dem!! bam bam bam!!!!.....



Min tredje och sista teori är att brevbäraren är en tjej som är helt besatt i skor och märkte att det var en skolåda i paketet och tog det!..


förövrigt så är jag typ frisk nu!:D kanske lite risig men jag har suttit inne i 3dagar nu så det är inte konstigt.. ska iaf på jobbet imorn, jobbar kväll så är lite nervös, är alltid nervös för kväll vet inte riktigt vrf egentligen för det är inte så mkt folk och sånt men det är ändå mkt att hålla reda på med tanke på att man är helt själv.

nu så ska jag läsa min cosmopolitan:)



The secret side of me, I'll never let you see

hmm ... varför har mina klänningar jag beställt kommit idag men inte skorna?? min fråga är:

vem har rotat i min brevlåda?

I don't know why I'm still surprised

hej jag är sjuk:(
tror det är magsjuka men var nog en lindrig variant isf för mår ändå redan bättre idag än igår idag har jag bara ont i magen och halsen. men så fort jag ska anstränga mig blir jag helt skakig och kallsvettig men det tror jag mest beror på att jag inte har nån aptit så har inge mat i magen = ingen energi. så ska försöka få i mig mat och se om jag mår bättre. vill ju på jobbet imorn! är så jävla rastlös nu.. att vara sängliggande är inte min grej. klättrar snart på väggar. jag vill ju kunna göra saker fast jag är sjuk men som sagt så fort jag gör nått blir jag skakig och alldeles yr och kallsvettig. hmm..
igår t ex skulle jag städa lite i mitt rum bara röja undan lite kläder och sånt men blev jätte illamående så det tog sitt lilla tag men jag fick iaf undan lite kläder men det var så när man mådde som sämst försvann också hela balanssinnet så kunna inte stå rakt vaklade omkring och höll på att ramla omkull några gånger. men det tror jag att jag slipper bara jag får i mig mat.. hoppas jag iaf, andreas ska iaf vara så gullig nu och koka nudlar åt mig så får se hur det går att få i dem:)

Waking up screaming, it's always the same.

blev inte stan idag. blir nog imorn ist måste köpa ett par täckisar. håller ju på att dö bara jag ska gå runt kvarteret med tyson, ne usch alldeles för kallt så ett par täckbrallor hade suttit fint!:)

Nu ska jag och anton till godishuset . kvällen blir en myskväll. anton har köpt enpepparkaksdeg så får se om vi bakar också elr om det blir att bara käka deg(jag menar degen är ju 1000 ggr godare än själva pepparkakorna)

och sen ska vi testa mitt nya danspel till kinectet, enligt fridal är det jätteskoj så hoppas på att det ska vara det annars så har jag ju också just dance 1 och 2 , fast har ju inget eget wii.. men sånt går att fixa;)

ne dags att bege sig!:)



If it makes you feel bad seeing me so tense, no self-confidence

Gomorgon:D igår var det mys kväll hos nina med hon, fridorna och terese:)
Såg idol och ... YES andreas åkte ut! nu är det bara minna kvar sen har vi mina 3 favoriter i final:)

terese väckte mig idag och så beställde vi skor från nelly, det gjorde vi igår också, men det går ju inte att få för mkt skor! elr??



Idag funderar jag även på att köpa en dator den finns på elgiganten men tror det blir billigare att beställa från internet, men då måste man ju vänta också:/ om man köper den i butik får man den ju dirr i handen!

menmen ska äta fixa mig sen på stan och sen eventuellt elgiganten!:)

blir nog att vara hos anton sen men har lite lust att fara hem och göra klart den dära helvetes tavlan! har försökt betämma mina 15 favoriter av över 4000 bilder, det var inte enkelt! och nu är jag nere i 30 nånting!
menmen får väll bli söndag kanske?



bjuder på två bilder från lk i sommras:)

where dreams are born and truly became real

måste egentligen sova för en timme sen typ för att inte somna i kylen på jobbet imorn men det kvittar för måste bara skriva GRATTIS FRIDA!!:D:D

LÄNGTAR TILL VÅRA ROSA PYJAMASPARTYN @your place;)


förövrigt så har jag inget på hjärtat har inte haft tid för att skriva då jag dem senaste dagarna har försökt välja ut 16 foton(till min fotoram som jag köpte på ikea!) av typ fler miljarder bilder och nu är jag nere i 370 bilder men vill ha typ alla dem:/ hmm det var mkt svårare än vad jag trodde att välja ut .. jag beräknar att vara klar till fredag. :) Gonatt.


Tänk om det finns nånting bra

har kommit hem från happis för ett litet tag sen elr har hunnit äta middag och sånt hos anton!:)

dagen började med att fara till elgiganten och köpa det dära xboxet med kinect och sen så for jag, anton, nina, terese och frida till happis först käka vi på max och sen över till rajala där jag köpte lite kläder som jag kan visa upp sen:)

sen till ikea där det blev att köpa en lampa, två fotoramar och en ljusstake:)
tyvär han jag aldrig på skopunkten:( men kanske lika jag har ju gått om skor undra när jag ska ha mina zebror;)

menmen nu ska väll jag och anton fort testa vårt nya spel och sen en prommis med tyson och sen storhedn och sen hem till mig och sova<3 

klockan ringer 5 imorn som vanligt på vardagar .. tänk att man aldrig vänjer sig:P



Gonna leave this world for awhile

är trött som *piiiiiiiip* hojja . ska nog ringa anton och höra när han har tänkt komma. måste ju sova så man orkar med haparanda imorn;) + att jag och anton ska förbi "el gigantus" imorn och köpa xbox 360 med kinect och hundmat åt tyson också! 



så ska jag köpa ett dansspel till det också:) så då kommer jag ha det plus mina två just dance spel till wii. fy jag kommer ju vara i eliten när det gäller att dansa;) mahaha!

slumpat från mina bilder




















I'm doing this for me, so fuck the world









hade lust att lägga ut en braig låt:) elr ja bra och bra vet jag inte men..aa..



But you don't see me

hojja en till dag jag är helt slut och inte har man gjort mkt. har bara hunnit en snabbis på stan för att köpa farsdagspresent och fick även en blommig skjorta och en svart kofta med mig hem:)

sen har jag varit på elgiganten idag igen.. imorn ska jag dit igen .. då ska jag ch anton köpa xbox 360 med kinect;)
sen ska vi vidare till haparanda och ikea och rajala :D 


I'm too sexy for my hat
Too sexy for my hat what do you think about that




Nej dags att dra på sig 3ton kläder och ta en prommis med tyson sen ska jag typ se tv till jag somnar . vissa lördagar är ju bara för roliga<3

Cat I'm a kittycat




nej jag är inte utklädd till halloween... det är bara min mysiga leopard byxdress som min mamma hatar mer än nånting annat i hela världen:)
imorn visar jag kanske upp min hatt! kul!:D

Feels like I own the place

hmm sitter hemma framför tv/dator på en fredagkväll, men inte klagar jag . är så trött så skönt att bara ta det lungt.

men på något knasigt vis är jag ändå sugen på att festa.. inte på att dricka och sånt.. utan för att jag har ju köpt en massa nya festkläder i höst .. när ska jag hinna använda dem??(ilandsproblem)

menmen har ett supersug på att köpa en mini pc. har hittat en supergullig en men anton säger att den är dålig
så vet inte...
Samsung N150-JP04 (rosa)
.. MEN! DEN ÄR JU ROSA!!<3



oj idol! tbx till tvn!!

Anywhere I lay my hat is my home

nä tänk om man skulle ta och gå ut med ty. 
vilket vettigt och långt och nödvändigt blogginlägg;O

ne men vet inte varför jag skriver men tänkte bara säga att jag är trött och det är helvetes kallt ute och tyson är ändå däckad i sängen. men nej jag ska ändå dra upp honom och ta en liten prommis.

köpte en magtröja igår men idag var helt fel dag .. det var kallt och jag frös fast jag hade dunjackan! .. så måste byta tröja innan jag går ut.

sen ikv ska jag och anton förbi elin och tobbe, för idag fyller tobbe år!(grattis:)!)
hoppas att det blir tårta(a)

hörs kanske senare, men vem vet. jag är ju som i en vinterdvala här på bloggen så kanske blir om 2v;)






There comes a time where you fade to the blackness

kan bara säga att jag är trött. måndagar är hemska , då har man sovit länge hela helgen och sen helt plötsligt ska man upp 5 på morgon:S huvva. 

men iaf så for jag intill stan efter jobbet för att träffa NINA!!! som har kommit hem från Moskva. gudars så man har saknat henne!;) 

så då blev det att gå på stan äta middag hos henne och sola:) ångrar att jag sola min hud klarar inte av sånt så ser ju mer eller mindre ut som en räka. finns nog ingenstans på kroppen där jag inte har bränt mig, inte ens rumpestumpen!:'( mihi..

hade tänkt lägga upp bilder och sånt frånhelg och mer på nyafrillsen men jag orkar inte.. är helt slut! jag ska äta nattamat och gå och sova!:)

kanske beställa nått från nelly innan(är ju 20% rabatt på rare fashion idag) 

gonatt:)



But you say I'm lucky to love something that loves me, but I'm torn as I could be wherever I roam

hej jag har ont i magen:)


nu ska jag och anton fara iväg på restaurang och äta lite kinuckelmat:) MYS!!:D

hmm tänk om man skulle skaffa hårförlängning??   ne, är faktiskt nöjd med håret kanske inte är 100% på färgen men men man vänjer sig.. fast nackdelen är att jag har en massa nya kläder som inte passar mig nu:P typ en söt topp med puffärm ser bara fel ut nu när jag har korts hår. och en massa annat också:( aja måste väll vänja mina kläder till min nya frills också. :)

ne nu är jag hungrig... ha en trevlig kväll;)


lite rolig bild ändå för typ 1år sen elr nå sånt :)

You just don't always love yourself



hatar paniken. hatar den jävla panikångesten man får när man verklligen vill göra sig fin och sen ser sig i spegeln och ser nått helt annat än man vill. var ett tag sen jag fick så sist. har lyckats bygga på mitt självförtroende eller iaf låtsas men idag rasade allt. det är jobbigt jag vill att det ska sluta.

nä nu ska jag borsta tänderna och lägga mig brevid anton som älskar mig för den jag är(trots hur jag är) och sova.<3 gonatt!

Maybe then I'll fade away and not have to face the facts


Synd att den här riktigt söta klänningen var för stor:(

men tog exressbyte och beställde hem tre toppar från nellys rea:)


299:- 149:-

99:- 49:-

249:- 109:-

You don't belong

jajaja.. orkar inte hoppas tillbaka allt för långt i tiden , för minns inte vad jag har gjort men vi kan gå tillbaka till:

24oktober. dagen före terese födelsedag. då blev det att fara förbi henne på smörgåstårta!;D mums.
tog även bilder, elr inte bilder vi gjorde konst!









efter smörgåstårtan skulle vi bowla men hela lokalen var bokad så då blev det pizza hos fridal. testade turkisk kebab= rekommenderas!

25 oktober fyllde världens bästaste terese år!




sen jobbade jag bara hela veckan så minns inte om det hände nått värst spec..

sen fredag 29 oktober blev det afterwork på jobbet.:) kul! trodde att det skulle vara spänt faktiskt och mkt jobbsnack men icket, riktigt kul mkt tack vare jonas och hans latjolajban låda;) mihihi. blev lite mer alkohol än tänkt också, vart inte så där aspackad precis( som en viss frida trodde? men bara för att man är glad och dansar och har sig betyder inte att man är helt kanoners!:P) men jag var ju inte nykter heller men jag minns hela kvällen vilket är det viktigaste;P haha ne men jag var helt lagom:)
men kände inte för att fara på krogen som många andra så for hem till anton och myste med han och tyson<3

lördag 30 oktober for jag och klippte mig och färgade håret blev inte så nöjd med färgen men med själva klippningen blev jag nöjd men det känns lite ovant fortf:P sen på kvällen blev det halloweenfest i en lokal, riktigt fin lokal också, enligt terese så var det den finaste lokalen nånsin elr vad hon nu sa hela kvällen;)
men det var riktigt trevligt vi skulle på krogen men tiden flög iväg så det hann bli lite försent så vi for på max och åt;)











på söndagen införskaffade jag mig just dance 2 som är svinigt kul och så finns det en bollywood dans också!<3 helt kär:)


sen på måndagen blev det jobba igen och sen vara med emelie<3 blev att äta på charlies och sen hem till mig och spela wii, vi spelade mario & sonic winter olympic games och just dance2:)

sen har det inte hänt så mkt mer bara jobb:P och så fick jag hem en klänning från nelly idag , jättesöt men ska skickas tillbaka då den var för stor fast jag tog minsta? :(

RSS 2.0