It's hard to take courage In a world full of people you can lose sight of it all and the darkness inside you can make you feel so small

igår(annandagen) blev dfet iaf ingen utgång för mig bara mys kväll med anton:) och tjockat har jag också gjort.. för mig räcker det ju inte med allt godis och julfika och julmat på jul utan jag kände mig tvungen att igår även äta en pizza och sen ben&Jerrys. jag får väll ha som nyårslöfte elr nått att bli nyttigare. men då måste jag passa på ina så jag åt på max idag också;) mahah

idag så har jag varit på stan hela dagen med fridao för mellandagsreashopping och shopping har det då blivit för kom hem med i princip en hel garderob och är nu ett x antal tusenlappar fattigare!(a)

kan inte visa bild på vad jag köpt då min kamera är på lagning.

men iaf kom jag hem med:
2par skor
1par tofflor
1 väst
4 toppar
1 linne
1 leggins
1 klännign
1 kofta
1 parfym
och sen massa småsaker smycken, hårspray, lösfransar, lösnaglar, nagellacksbortagning och en pincett

:)
moa<3mellandagsrea!
moa<3shopping!

tror det var allt inte hundra men orkar inte börja dra upp och kolla allt jag köpt

nu är jag hos anton och ska snart äta middag! kalkon!:D

får se om jag sover här idag jobbar imorn..

I hear the sound of a gentle word

herregud är det redan jul?:p
känns som tiden går fort. för fort nästan.
men iaf julafton idag:) har haft en trevlig dag med familjen och snart hämtar anton mig så ska vi bege oss till honom:)
ska bara packa mina saker som jag behöver först.. men har beslutångest. vet inte om jag ska ta med festkläder blir nog ingen utgång imorn men tänk om man helt plötsligt ändrar sig .. har nästan gjort det börjar bli sugen .. mest för att jag vill ha min klänning som jag köpte för ett litet tag sen. den passar som nu kring juletider:P fast vet inte får se:)
iaf så fick jag ett wii i julklapp :) bra då kan jag spela mina dansspel när jag och anton har flyttat. inte för att vi ska flytta hur snart som helst . men vi har börjat söka iaf:)
men nu kom han så ska börja packa:)
hoppas alla har haft en trevlig dag:)

Whatever happens, I'll leave it all to chance.

sitter och väntar på att pappa ska komma hem så ska vi fara med min trasiga kamera och se om dem kan göra något åt det. 

sen ska jag fort in till stan också innan jag börjar jobba ska köpa neulash :) och om jag hinner ska jag försöka hitta nått åt morfar:) fick reda på att han ska fira jul med oss så då måste ju han också få nått av mig:) men vad kan man ge en morfar dem tycker ju mest om att få teckningar och sånt som man själv har gjort(iaf när man var liten;p)


sekunder efter bilden brakade hela bänken ihop..

I turned my face away and dreamed about you

tänkte skänka lite julstämning:)



And I don't want the world to see me

bara för att det är så kul för er när jag visar en massa bilder på mig.. hehe gamla bilder tagna med min gamla mobil.. saknar den :( att folk ska vara så jäkliga och ta saker av folk. dålig stil. risig stil.





Hold me, tell me everything's ok. Show me there's a way to beat the monster. Save me, make it go away.



ja eftersom att jag inte får nått jullov så tog jag ett från bloggen..

nä men har verkligen haft fullt upp .. förra veckan var verkligen en mördar vecka på jobbet .. och i helgen har jag vilat ut och fixat klart alla julklappar så nu är det också klart:)

hann tatuera mig förra veckan också så kan visa bild dirr

:) 

snart är det jul och äntligen har jag fått julkänsla:D hihi:) 
dock blir det nog inte mkt bilder från min sida den här julen då min kamera(r.i.p) krascha i golvet på allstar förra helgen:( 

mer har väll inte hänt förutom att vi har kastrerat tyson förra veckan så han har tagit upp mkt tid också . stackarn:(
men nu mår han bra fast han är två bollar mindre!;P

har som inte mer på hjärtat .. onödigt inlägg känns det som men det var som ett mer .. hej jag lever:)

jobbar kväll i veckan förutom torsdag då jobbar jag dag och sen ledig julafton<3

You broke another mirror, you're turning into something you are not

Imorn då händer det. forhoppningsvis!:P haha!!

kl4 tatuerar jag mig... IIIiiiiihhhh!! nervös mer nervös än förra gången:S kommer göra som dem i lucia tåget och svimma;S kanske spyr också..


Idag steg jag upp 3 på morgon för att sen jobba från halv5- halv4. och om ni tkr jag är konstig som stiger upp 1,5h innan jag ska jobba så är det för att. 
Jag går ut med tyson på morgon, jag vill hinna äta ordentlig frukost(jobbar inte bra på fastande mage) och jag sminkar mig( och jag struntar i om vissa tänker hur fan jag orkar sminka mig,, men tänk efter jag jobbar bland folk då tkr jag att man ska se pigg och fräsch ut. så deså!)

var tre lucia uppvisningar idag på jobbet, på andra uppvisningen hör man ett duns så har en tjej svimmat, när dem ska gå svimmar en till och sen när dem hade gått hade ytterligare 2 till svimmat?:P vad hemskt men jag är ju så skadeglad så lite komiskt tyckte jag att det var.


oj är det final i biggest looser nu?!:O



äntligen!!!

min blogg har varit cp ett tag.. skyller allt på blogg.se!

började med att det inte gick att ladda upp nån bild .. hade ju tänkt visa vilka bilder jag har med i min tavla men då gick det ju inte så då tänkte ag att jag skriver ett vanligt inlägg men det gick inte att publicera och så har försökt lite då och då och nu äntligen fungerade det!!! :D tjohoooo!



skulle lägga upp en bild på min nya hårfärg men nu går det inte igen:@

men ni ser ju kansek på bilden i förra inlägget!

hoppas att det kommer funka att publicera det här nu annars blir jag mer less än vad jag redan är..

håller tummarna..


och skriver mer imorn efter som att klockan har blivit mkt och jag är trött och ska upp 5 imorn 

Sometimes I feel my heart will overflow

LESS om något... ja jag skulle ha varit tatuerad nu. men då fick jag ett samtal igår 30 min innan jag skulle vara där och då är han som ska tatuera mig och frida SJUK. okej han kan inte rå för att han blev sjuk.. om han nu var sjuk?!

jag vet ju när jag och jessicorna var där då var det ju nån som var för bakis för att komma in och jobba.. känns som att dem tror att man kan komma och gå som man vill.. så jävla oprofessionellt.

och att dem ringer en halvtimme innan?? kunde dem inte ringt tidigare??? jag menar det var ju inte så att jag skulle dit dirr på morgon. och jag som hade fixat så jag slutade tidigare från jobbet..  så ja jag var less hojja..


får se när det kommer bli av nu... han skulle ringa när han var frisk så vi får se:)

tatueringen jag ska göra är en text.. på svenska, 4 ord . mer säger jag inte;)  

vi kan ju köra en hänga gubbe på den;) maha : "_ _   _ _ _   _ _ _ _   _ _ _ _ _ _"



Memories make me want to go back there

Har ju gjort en tavla!:) har inte tagit kort på tavlan eftersom att jag inte hängt upp den ännu men tänkte visa vilka bilder jag tog:) tavlan rymde 15 bilder men var för svårt att välja så jag tryckte in 8 till bilder:P så 23 bilder blev det:)

























på sista bilden tog jag bort jessica för tänkte att hon inte vill att jag ska lägga ut en bild på henne på internet. men på min riktiga tavla så har jag självklart inte tagit bort henne!:D





<3


RSS 2.0