It's no better to be safe than sorry

helgen som var. hmm fredag vad hände då? jo nina kom på besök:P hon är allt rolig, det första hon säger till min pappa är:

Nina: - vet du varför jag kom hit?
pappa: - nej.
Nina: - för att äta. 

hahah!:P

mer spännande saker än så hände nog inte:P elr jo var på storheden och shoppade ;P köpte hudkräm och ansiktskräm på apoteket, nagellack på parelle och ett linne, en tröja och en kofta på h&m.
kan lägga upp bilder imorn:)

och sen lördagen blev en hel dag på stan med nina, köpte då skorna och ett par leggins.
på kvällen blev det grillmys hos fridal och sen blev det att spela fia med hutt(jag drack dock alkoholfritt) och så blev det en b variant av twister:P hihi men det var riktigt kul faktiskt:)

sen blev det vidare till musikens makt och se oskar linnros:) så var en toppen kväll. (nog för att jag tyckte att en viss person betedde sig barnsligt och egoistiskt elr inte egoistiskt men kommer inte på ordet och det var det bäst passande jag kom på nu. men det förstörde väll kvällen lite)  







Hey lovers!

sitter här sjuk som jag är! usch spyddeinatt:S och har haft feber och halsont och frysit ena sekunden och svettats andra. blee!

fick lön i fredags och efter lördagen så hade jag 3000kr mindre. Oops! hmm får se hur min framtid ser ut , lyxfällan?? fast 1000 av dem var jag skyldig anton så har faktiskt bara shoppat för 2000:P

tänkte iaf visa mina nya älskade skor.




nu ska jag ut med tyson en sista gång sen krypa ner i sängen brevid anton som redan somnat :)

juste måste bara säga att jag såg fångarna på fortet idag också = barndomsminnen


ska väll skriva mer om helgen och sånt imorn., jag menar har ju som mkt tid nu när jag är i princip sängliggandes

Their tears are filling up their glasses

DAGS ATT SOVA!!:) TRÖTT!!;P

och så börjar ju anton på univeritet imorgon!:O vilket innebär att jag kommer vara ensam med Tyson på vardagarna på dagen. 


idag så for vi till stranden med Tyson. tänkte att det är lika väl att börja vänja han vid vatten nu(nästa sommar är han ju över 1år!) Men det var kul, han simmade inte men tyckte att det var kul att springa omkring i vattnet och att äta sand?! aja valpar är lite knasiga.:)

min bror var även på besök idag och fick träffa tyson.:)


Men får skriva mer nån annan dag :)




Tyson

Jepp. så blev det för mig och anton att skippa utlandsresan som var planerad till vår 3årsdag. Ist så for vi till piteå igår och hämtade Tyson. Så nu har vi hund tillsammans han är vår lilla bebis och vi kunde inte vara lyckligare;)
nu ska vi bara fixa med försäkring, sen om några månader ska han kastreras och så ska vi leta en valpkurs och gå med honom:) men kan ju erkänna att jag är något slut idag, man måste väl vänja vid tiderna, jag menar i natt skulle han ut halv2 sen 6 och sen var han pigg och kunde knappt somna igen men han lyckades och sov till 8 sen var det bara att stiga upp med honom, men om han väcker oss likadant som han väckte oss imorse så har jag inget emot att vakna tidigt<3. har vart och köpt leksaker idag till honom som han verkligen älskar kan inte bestämma vilken han ska leka med så springer som runt mellan alla:P sååå söt!!!!


jag tror jag är kär

olyckligt kär eftersom att jag inte kan få honom. men det var verkligen kärlek vid första ögonkastet..

en blandning av siberian husky, laika, pointer och border collie, han heter tyson finns i piteå och har ett blått och ett brunt öga.


Klicka för att se nästa bild

kanske jag ska skippa utlandsresa och köpa honom ist.

No escape from reality

jag och terese hade kräftskiva hos henne igår. lyckad:)

riktigt trevlig kväll . kommer väll bilder nångång men nu måste jag forts städa som jag höll på med innan datorn såg allt för lockande ut;P.

Farmor och farfar hälsar på idag:) <3 
längesen man såg dem så ser fram emot att träffa dem.
Man vet aldrig när det blir sista gången man får se dem , blir bara ledsen när jag tänker på det , vill aldrig att det ska hända. det är orättvist. 

inte för att låta emo men livet är fan hemskt. man föds för att sen bara se nära gå bort och sen dö själv, just nu känns det så ovärt. därför vet jag inte längre om jag nånsin kommer vilja ha barn, varför ska jag låta dem lida?:p


I don't want to die 
Sometimes wish I'd never been born at all



juste städa var det!


ikv blire filmmys hos nina, med henne och terese!<3

Those cats were fast as lightning

Pinsamt!!! hojja usch och fy.

var på ica maxi nyss med anton för att köpa baguetter. så står vi i en skitseg kassakö så märkte jag att i kassan brevid var det bara en i kön så gick dit ist och tog förgivet att anto också såg det och gick dit. för hörde att det var nån bakom mig. så jag börjar prata på och så ska jag lägga upp mina baguetter på rullbandet(som var jättelånga så dem stack ut ur påsen och då ville jag inte lägga dem på bandet så att toppen kanske blir smutsig och äcklig!) så då säger jag: - baguetterna sticker ju ut, vet inte riktigt om jag vill lägga dem på bandet, fast kom på att jag ändå inte äter "snopparna"(som jag moget nog brukar kalla kantbitarna). 
Anton svarade aldrig så tyckte att det var konstigt och kollade bak och såg en tant som såg ut som ett frågetecken, jag kollar åt sidan och ser anton stå kvar i andra kassan, kände verkligen hur varmt det blev och mitt ansikte blev knallrött. usch pinsamt och när jag skäms har jag en tendens att prata väldigt högt och säger till anton att jag trodde ju han var bakom mig och att folk måste tro att jag är schizofren och HAHA och jag skäms. och mitt prat/skrik gjorde ju inte saken bättre ..

och bara för att det är jag så lovar jag att det var nån jag känners mamma och att hon kände igen mig men inte jag henne och sen kommer hon hem och säger till sin unge nått i denna stilen: - ehm jag såg din kompis på ica maxi, moa. hon stod i kassan och pratade med sig själv om snoppar, mår hon bra?



aja nog om pinsamheter och över till LK!

har ju inte skrivit nått i bloggen förutom om torsdagen. men tänker ta det i korta drag.
Fredag - förfest hos anton, grillade och hade trevligt. sen lk. höll oss nog mest i kafelino tältet men köpte inget där. dem tog så jävla överpris och kände att jag ändå inte behvde. men mkt dans blev det. efter lk blev det max och sen hem till anton:)




Lördag - Twisted sisters, stod typ längst fram:P vad mer kan  man säga om kvällen blev så sent innan vi drog till lk och sånt så kvällen var rolig men den tog slut alldelles för fort. men hann ju iaf med thaimat;)





så mer detaljerat får ni inte låter kanske inte som att jag hade så kul, men hade det. men vet inte riktigt om det var värt pengarna, 500kr för två dagar..

fast en sak kan jag säga, jag borde inte få ha med mobilen. alla mina pengar tog slut på fyllesms till folk.

I'm gonna make it to heaven

lk igår då... kunde ha varit bättre.

kom ju dit så sent han knappt göra nått. och min finfina skjorta är helt förstörd det är spillt öl på den. och så hade nån spillt öl på en bänk i ett öltält och  ja, jag satte mig där. märkte först idag den stora fläcken på rumpan på skjortan som stank öl:/

så ska jag vara ärlig och säga att jag spydde morse också. väldigt konstigt , jag drack ju inte ens så mkt, det var ju bara torsdag igår jag hade ju tänkt spara mig till ikv och lördag så fårstår inte riktigt varför jag mådde dåligt imorse? jag brukar sällan bli bakis och spy dagen efter har bara hänt en gång tidigare i hela mitt liv.

aja ska kanske ta det ganska lungt ikv ändå vad gäller alkoholen. JAg menar jag är ju jag och jag är rolig utan alkohol också;) 

aja dags att börja fixa sig:)





I would change my ways. No nevermind!

Nyss hemkommen från frida och ett parti av disney monopol.. yeey jag förlora.;(


iaf lite vettigt har man iaf fått gjort idag, köpt förköp till lk;)

frågan är bara vad man ska tänkas ha på sig....??? alltid ett mysterium.
hmm ska nog iaf låna ojas shorts , så hoppas jag har nått fint som passar till:)


men nu NATTAMAT!! sen sova:)


fiiiiiiiiiin katt,,,,feeet katt! borde ens katter kunna sitta så där?

Follow me, don't follow me

anton var banne mig omöjlig att få upp imorse. som vanligt då:P han hade ju sovit 10h det räcker väll gott och väl?:P

ville ju till stranden idag. men när vi kom dit så hann vi typ ligga i solen i 10 min innan en massa moln kom:S bajs också!

så då for vi hem och spelade just dance, sen sjung vi singstar och sen spelade vi rock band:P så nördiga är vi.

nu ska vi snart till anton och se någon film eller liknande:)


jag idag.










om man kollade åt ena hållet såg vädret ut så här!.....


och andra hållet....








You make them wild now

måndag. hmmm sen är det bara tisdag , onsdag och sen på torsdag då smäller det! då börjar man vad som kommer bli en tredagars:) LK here i come.. elr nått:P ne men har inte alls varit taggad men det beror på att jag vet att jag inte kommer att äga ens en 50öring efteråt. men det finns ju mkt att se fram emot som t ex trevligt folk, bra artister, öltält och bäääst av allt.... THAIMAT!!!;) mahahaha.


aja tillbaka till idag. har sovit ut. sov till jag vet inte kanske 1-2? 
sen skulle jag sola vilket inte gick så bra....
först ringer folk mig hela tiden och stör... sen när jag äntligen är i fred och solar på vårat garage tak.... jag solade ryggen så hade inte på mig överdelen, så känner jag  hur nånting är på mitt ben och jag(insektsrädd som jag är) försöker intala mig att det är en fluga. men jag kollar bak ser att det inte var en fluga, utan en geting! såå jag glömmer att jag inte har överdelen på mig och hoppar upp som en galning.. jag hoppas innerligt att inte nån av grannarna såg:S

senare efter middagen for jag och terese förbi kajsa ett tag och hälsade på henne och lille lukas som är hur söt som hellst:p sen kom anton och hämtade mig och vi for till mig och ja det var bara en 20min promenad till mig från kajsa men jag orkade inte gå och antton skulle ju ändå till mig. ja jag är lat.


nu ska jag leta efter en stor äcklig svart spindel som finns nånstans i mitt rum som har skrämt livet ur mig idag. kommer inte våga sova innan den inte längre existerar!


jag och terese , förra året på lk:)

If she had wings she would fly away

idag så skulle hela dagen spenderas på stranden för det var underbart väder!!

MEN.... precis innan jag och anton skulle fara så ser jag helt plötsligt hur det kommer lite moln ...1min senare var himlen vit.

så vi satte oss framför tv ist..

men strax efter 2 försvann molnen . och halva dagen spenderades på stranden. men jag spillde glass på min nya bikini, choklad.. så det såg ut som bajs.

sen blev det hem och äta middag med antons familj:)
och sen vidare till allstar för att dricka milkshake med terese och melina:) (deras milkshakes är löjligt goda!)

och nu är jag hemma hos mig , anton är också här<3 en bra trygghet(man vet ju aldrig när man vaknar upp av ett läskigt åskväder och behöver nån som håller om en!) hihi


Här är ett gott exempel vad glass, godis, pizza, max och smältost gör mot kroppen.
nää tkr faktiskt om bilden.. har nog aldrig kunnat säga det om en bild på min kropp tidigare men jag ser faktiskt rätt vältränad ut( iaf magen, låren kan man ju säga annat om.). AMAZING





RSS 2.0