Is this the real life? Is this just fantasy?

igår tog jag fram saxen och det rök 10-15cm. idag färgade jag , inte mkt skillnad typ mer orange med gråa slingor.

kanske inte bästa resultat på varken klippning elr färgning men å andra sidan är jag inte heller frisör.

tyvär frida hur mkt du än vill så blir det ingen bild ikv, men följer du på stan imorn får du se ;)


gonatt jag ska drömma om min framtida leopard byxdress;*
På fredag blir det pajala!

:)


I watch when you are sleeping, you belong to me

har kommit hem från en flundrans rolig kväll med tjejerna dvs frida,terese,linnéa,emma och nicole :) började hos linnéa då var även anton, erik och eriks kompisar dära:)

och sen så drog vi vidare vid 11 till allstar:)

grymt med kul dära. men dock så finns det ju alltid dem hära klängiga killarna som inte fattar nått när man säger att man har kille , men som tur var så var favvogren dära och bröt arm med honom för att han skulle försvinna och vann självklart och men han stanna ändå ett litet tag men sen äntligen stack han. TRÖGJÄVEL!! men han var ju full som ett svin också men ändå!

anton sover iaf nu och jag ska väll brosta tänderna och krypa ner brevid.

behöver jag ena säga hur lycklig jag är som har honom:')

glad blev ajg också att han blev så berörd av presenten han fick av mig när vi firade våra tre år tsm.

(btw så har jag om 1,5h varit vaken i 24h, hemligheten är kaffe i mängder, vilket är nått jag inte är stolt över, tkr inte att det är bra med kaffe men utan det tar jag mig inte upp.)

vill få fast jobb också då kan jag och min älskis flytta<3


(och btw igen! inga nya biloder kommer upp för mitt internet lägger av så fort jag försöker stoppa in bilder på dtaorn???:S men det ska jag lösa inom en snar framtid;) )

You make it easy

Idag har jag och anton firat 3 år tillsammans blev kanske inte hundra% som planerat .

meningen var att vi skulle på picknick på dagen och sen å kvällen på nån restaurang och sen hitta på nått.

men då var det ju skit väder idag. så vi skippa picknicken, men eftersom att vi redan köpt allt till det t.o.m picknickkorg och duk och sånt, så tänkte vi att vi tar hans båt på en utflykt på kvällen. köpte en engångsgrill så vi tänkte grilla utomhus och sen gå in i båten och äta. 
men då blev det ju storm. så ett tag var vi nästan beredda på att gå på restaurang, men vi bestämde oss för att grilla hos anton och göra klart allt i matväg och sen gå ner till båten!

ångrar verkligen inte att att vi gjorde det så himla mysigt att bara sitta vi i den varma mysiga båten medan det stormade utanför. vi gjorde jättegod mat också , lammspett, grillade grönsaker, sallad och potatissallad och sen till dessert åt vi brieost, kex och päron och självklart skumpa;)

ne det var riktigt mysigt och romantiskt spec eftersom att vi lyssnade på dem här riktigt smöriga kärlekslåtarna;P haha;)

men nu ska jag sova. ska upp 5 imorn, jobbigt men det är pengar så jag klagar inte jag häller bara i mig kaffe så blire bra;)


"give me more lovin then i've ever had.
make it all better when i'm feelin sad.
tell me that i'm special even when i know i'm not.
make me feel good when i hurt so bad.
barely gettin mad,
im so glad i found you.
i love bein around you.
you make it easy

give me more lovin from the very start.
piece me back together when i fall apart.
tell me things you never even tell your closest friends."I love you.

in my mind

nu när jag ändå är så überduktig och uppdaterar kan jag lika gärna lägga upp en låt. mina nya favorit låt.
vet inte om jag har anton elr bandit rock att tacka menmen:)I am waiting in the light, hoping the angels will carry you home<3

mormor kom hem

That sounds pretty good

jajaja jag har inte blogget. har bara inte haft någon ork och så är min dator i princa helt kajki och den här datorn är världens sämsta att blogga från ... jävla MACINTOSH!!! menmen ..
aa hej.
och jag som sa att jag skulle blogga mer då jag var sjuk , in my ass att jag gjorde det. men det var väll lika jag menar hur mkt intressant händer när man är sängliggandes . sen så har jag jobbat efter att jag blev frisk och i fredags var det överaskningsfest för emma:) riktigt kul faktiskt:) slutade men slutade kanske inte fullt så roligt,, elr kanske för mig fick århundradets värsta skrattattck som aldrig sluta och vet inte riktigt varför jag skratta? tror det började med att jag tyckte jag var buskul som tog fridas kamera och börja radera hemska bilder och då vet jag inte om det var för bilderna jag skratta elr för att jag tyckte jag var busig?? aja nu babblar jag bara nonsens. men det spelar ingen roll skriver bara av mig och undra om det ens är nån som läser längre efter mitt "stora" bloggbreak . och det är inte mitt fel att det inte är nå radbyten altt är MACens fel!
finns det nå mer jag kan säga??? ... mamma har skaffat abtronic. har inte hunnit testa än fast jag har tänkt göra det hur måga ggr som hellst, mamma låter mig typ inte ,, idag sa hon att jag får testa när ho har blivit lika stor som jag så att det blir jämt:P knasmamma. men jag ska testa och sen kan jag lägga upp bilder på mitt 18pack och min nya fast rumpa som kommer vara hård som en sten. älska tv-shop och att allt iiiiiiinte bara är skräp nejnej iiiiiinte då! ;P mahahahahah
gonatt!:)

RSS 2.0